Labels

CARA ORDER MUDAH

INFO BERGUNA

Menu

Saturday, 27 May 2023

Mudahnya Renew Keahlian Shaklee

 Salam Sejahtera 

Semalam Shaklee buat kejutan promosi Flash selama 6 hari . Terus Hana maklum ahli - ahli group untuk buat pembelian vitamin. Dan dengan promosi tersebut mana- mana keahlian yang sudah expired boleh terus renewal Shaklee tanpa perlu mengeluarkan lagi kos untuk pembayaran.




Mudahnya Renewal Keahlian Shaklee

Kelebihan sertai Shaklee bukan setakat dapat membeli dengan harga jimat tetapi nak renew keahli pon Shaklee beri percuma sahaja.

Setiap kali saya daftar keahlian baru mesti saya maklum terus bahawa keahlian Shaklee seumur hidup . Nak renewal Shaklee hanya setahun sekali bila tiba tarikh birthday. Tu pun melalui pembelian mana- mana produk tak tetap harga berapa dah boleh renew keahlian untuk setahun 

Bagaimana nak tahu keahlian dah EXPIRED

1. Buka web Shaklee https://www.shaklee.com.my/login masuk ID dan PSWORD 

2. Check pada  BISNES CENTER dan Pilih GE. akan nampak terus keahlian kita Active atau sudah Expired

3. Jika mahu terus Renewal Shaklee . Boleh terus pilih Cart dan pilih produk promo yang korang suka terus buat belian. Automatik keahlian anda akan bertukar Active semula.

Mudahkan Shaklee nie... Daftar keahlian mudah... Nak Renew Keahlian lagi la mudah..



Ya Allah semakin lama dengan Shaklee semakin banyak Shaklee bantu ahlinya untuk jana income mudah dan tidak membebankan. Kalau la brand lain kena beli item ikut had harga baru dapat renew keahlian

Mudahkan Renew Keahlian Shaklee .

Beruntung bagi yang sudah sertai Shaklee. Bulan May nie Shaklee buat promosi luar biasa. Dengan Set Rahmah hanya Rm99..lepas tu  Promo Flash pulak 2 botol ESP RM 99, 2 Botol Vitamin C pun RM 99.


Bulan nie promosi memang best-best. Jadi saya syorkan sangat korang segera la daftar keahlian Shaklee. Tak kisah lah untuk makan sendiri sahaja atau sebagai perniagaan untuk tambah pendapatan . Memang apa yang Shaklee sediakan tidak akan membebankan anda sebagai ahli.

Sekarang nie belian Set Promo pon dah boleh dapat keahlian percuma. So apa lagi korang. Jom sertai Shaklee bersama Hana.


Untuk mereka yang berminat sertai keahlian Shaklee Hana sediakan terus Borang Keahlian untuk korang daftar.

Bila dah korang daftar boleh terus buat pembelian Set Promosi yang Shaklee sediakan. Terus dapat Free keahlian .

Ya Allah sangat mudah.

Untuk pertanyaan ., Boleh la hubungi saya.

Call /  0195434395

Whatsapp:

http://www.wasap.my/60195434395.

Email:hanabard105@gmail.com

Add Fb saya : Hana Deqna untuk sebarang pertanyaan berkenaan dengan produk.

Klik Like di FanPage saya : Hanna Vita's Shoppe







0 comments:

Post a Comment