Labels

CARA ORDER

INFO BERGUNA

Menu

Wednesday, 26 April 2023

Intensif Shaklee 2024

 Alhamdulillah......semangat untuk circle 2023 / 2024 kembali membara dah.... Lepas ja dengar penerangan dari Puan Marlia berkaitan dengan Intensif Shaklee 2024 nie, terus mula susun langkah..tak senang duduk la dengan tawaran Shaklee...

Semua Ahli Shaklee dah sedia maklum setiap circle baru mesti Shaklee tawarkan sesuatu yang luar biasa..Dalam Shaklee akan ada 3  bonus iaitu 3 C, Cash ,Car , Convention

Kelainan untuk circle April 2023 hingga Mac 2024 Shaklee besi extra bonus yang sangat meriah.Alhamdulillah. semakin lama dengan Shaklee semakin sayang nak cipta bisnes lain. 


5 Kelebihan Insentif Shaklee Malaysia Yang Perlu Anda Tahu

1. Bonus Bulanan

Setiap bulan berpeluang untuk dapat duit bonus. Jumlah inlimited. Bermula dari 2 angla hingga ke 6 angka. 

2. Untung runcit

Ini yang seronok. Jual mana-mana produk Shaklee boleh dapat untung runcit. Setiap produk ada harga ahli dan harga pasaran. Jadi, boleh dapat untung runcit segera bila jual harga pasaran. 

3. Bonus kereta

Bonus ni antara yang paling menarik dan semua pengedar Shaklee nak rebut. Cara nak dapat car bonus ini juga ada syarat dia. Dan bila cukup syarat sampai bila-bila selagi aktif akan terus dapat. Nilai bonus ini juga unlimited. Paling minimum dapat dalam Rm500 dan paling tinggi unlimited! Ada yang cecah 5 angka sebulan hanya untuk car bonus! 

4. Insentif trip

Dengar trip pastinya melancong. Shaklee Malaysia juga ada buat trip melancong percuma, sepenuhnya pihak syarikat yang menaja. Dan trip ni khas untuk leader-leader yang layak yang cukup syarat. 

Ada 2 jenis trip iaitu regional trip dan international trip. Untuk cycle 2023/2024 ini bagi regional trip naik royal carribean cruise bermula dari Singapore ke Phuket Thailand. Dan satu lagi international trip ke Japan (Osaka, Nara, Kyoto) atau boleh pilih trip Umrah bagi yang beragama Islam.


Kelebihan Insentif Shaklee Malaysia

Ada 2 jenis trip iaitu regional trip dan international trip. Untuk cycle 2023/2024 ini bagi regional trip naik royal carribean cruise bermula dari Singapore ke Phuket Thailand. Dan satu lagi international trip ke Japan (Osaka, Nara, Kyoto) atau boleh pilih trip Umrah bagi yang beragama Islam.


5. Rankup dan dapat duit

Satu lagi insentif menarik yang Shaklee Malaysia buat tahun ini bermula cycle baru 2023/2024. Sesiapa yang rank up supervisor dan senior supervisor dan kekal efektif 3 bulan berturut akan dapat duit tambahan!


Untuk yang naik rank supervisor baru atau lama bakal dapat duit bonus dalam Rm5000-Rm6000 untuk 3 bulan berturut. Yang penting bila dah rank up terus kekal efektif boleh dapat duit cash.

Banyak kan duit bonus tu? Kiranya dalam sebulan boleh dapat dalam Rm2000. Best kan? Dah macam orang kerja jugak ni. Siapa nak bagi duit banyak tu pada kita? Lagi-lagi suri rumah ni kena ada juga buat ‘side income’ untuk tambah mana yang perlu atau buat belanja sendiri.


Cara untuk dapat insentif Shaklee Malaysia ini?

Mudah saja jika anda berminat nak join, yang penting kena berdaftar jadi ahli Shaklee dululah.

 Cara Daftar jadi ahli Shaklee:

Nak bagi m yuran ahli Rm35 atau

Beli mana-mana produk cukup 100 point dapat free ahli

Mudah saja jika daftar. Yang penting bila dah daftar keahlian tu boleh terus mula berbisnes jika niat nak tambah income. 

Nak jadi ahli Shaklee ni, terikat kepada golongan tertentu saja ke?

Tak. Sesiapa saja pun boleh daftar dan memulakannya. Yang penting, kena berusia 18 tahun dan ke ataslah. 

Baru boleh daftar okey!! So kalau anda bergelar student, graduan mahasiswa, yang dah bekerja ataupun yang masih menganggur, ataupun anda dah ada kerjaya dan nak cari pendapatan tambahan, semua boleh join. Kalau surirumah? Pun boleh.

 Dan keahlian Shaklee ni tak terhad kepada wanita saja tau. Semua lelaki dan wanita boleh mendaftar.

Alhamdulillah

0 comments:

Post a Comment