Labels

CARA ORDER

INFO BERGUNA

Menu

Sunday, 30 April 2023

Hari Raya Dengan Shaklee

Salam Aidil Fitri semua ... Alhamdulillah syukur Ya Allah dapat merasai lagi nikmat sebulan berpuasa dan berhari Raya. Syukur Allah kurniakan kesihatan terbaik untuk kita semua



Hari Raya Dengan Shaklee? Camna tu... Kalau puasa kita kongsi cerita berpuasa dengan Shaklee. Bila dah sambut Hari Raya.. kita cerita pulak kenangan- kenangan best sambut hari raya dengan Shaklee.


Alhamdulillah .. tahun ini penuh kelainan sungguh raya kami sekeluarga. Kalau tahun- tahun sebelum ini kami pulang ke kampung meriahkan rumah mak ayah ja. Tapi kali ini kami raikan mak ayah dan keluarga mertua untuk datang kerumah kami beraya bersama

Pertama kali urus semua dari bab sediakan persiapan rumah hinggalah ke menu berhari raya. Alhamdulillah dengan support vitamin Shaklee semua tugasan dipermudahkan biasa la penat mengurus semua oleh Hana dan suami dan dibantu oleh anak2 sahaja.

Bila dah jadikan pengambilan vitamin kecerdasan macam ESP , Vitamin C , PD , Ostenutric dan Cinch Tea sebagai rutin harian. Bergotong royong last minit pon tetap rasa biasa, kekal bertenaga walaupun berbaki 2 hari sahaja untuk selesaikan semua persiapan. 

Tahun ini pulak kali pertama kami sekeluarga masuk rumah baru jadi persiapan untuk sambut hari raya dengan Shaklee tu lain la sikit.

Alhamdulillah untuk sambut hari raya dengan Shaklee sempat jugak Hana topup stock rutin. Walaupun sibuk dengan macam- macam juadah raya tahap kesihatan keluarga jugak perlu diutamakan .



Sempatla jugak pantau kesihatan mak ayah . Sampai rumah mak terus check stock Vivix diorang sebab nak bila tiba hari raya kesihatan mak ayah stabil.

Rutin sebelum , semasa dan selepas Hari Raya dengan Shaklee.

Sudah menjadi kemestian bila nak sambut raya mesti la kena bersih semua bagai. Kalau dulu sebelum kahwin Hana la yang suka tidoq lambat sebab mop semua lantai rumah mak. Tugasan lagi bertambah mudah apabila sahabat mencuci sentiasa ada iaitu Basic H



Memang memudahkan semua kerja la Basic H nie.Dari sebelum raya hinggalah selepas raya 
tetap dijadikan keperluan kami seisi keluarga .

Kalau sebelum raya jugak, nak pastikan Hari Raya dengan Shaklee tahun ini lebih bermakna , mesti la pantau tahap kesihatan keluarga jugak . Lagi pun kami sekeluarga masih lagi menetap di Terengganu. Perjalanan jauh pun boleh menganggu tahap kesihatan. Paling runsing bab kesihatan anak- anak la.

Alhamdulillah dengan Set Vitamin Kanak2 yang terdiri daripada Hero Kiddo, Vitamin C Chew dan Nutriferon nie la Hana jadikan rutin sepanjang cuti hari raya .

  

Alhamdulillah. dari mula perjalanan balik kampung hingga habis cuti hari raya kesihatan anak- anak terbaik,aktif dan cergas bertenaga selalu.

Kita teruskan pulak cerita semasa dan selepas sambut  Hari raya dengan Shaklee. 

Untuk kekal bertenaga melayan semua tetamu yang hadir . Keluarga sebelah suami Hana ramai. Jadinya memang agak mencabar la untuk buat persediaan makan. Tapi itu cabaran buat Hana untuk biasakan memasak dalam kuantiti yang ramai. Pada mulanya takut jugak. Tapi bila dah mula.

Hana akan pastikan siangnya rutinkan dengan vitamin untuk kecerdasan macam ESP , Multivitamin dan Vitamin C.

 Bila malam baru la Hana rutin dengan Set Detoks pulak.Nie untuk nyahkan semula sisa makanan yang kalau kita biarkan boleh mendatangkan simptom - simptom yang boleh menganggu tahap kesihatan kita.  

Detoks bantu tubuh badan kita lebih sihat , cergas dan bertenaga sepanjang hari . Dengan menu sebulan raya nie macam- macam juadah kita akan jumpa. Jangan terkejut la kalau lepas raya berat badan naik mencacak. Tu penting rutinkan Detoks setiap hari 




Sambut Hari Raya mesti la kena cerita sekali Vitamin Shaklee. Tajuk pun Hari Raya Dengan Shaklee , memang setiap tahun vitamin- vitamin ini la yang bantu lancarkan aktiviti ziarah keluarga dihari raya.

Alhamdulillah. Sambil sambut hari raya dengan Shaklee sambil cerita kebaikan produk Shaklee . Macam bulan ini.Shaklee buat promosi best sangat Set Rahmah Shaklee 

Memang sangat pilihan terbaik dan jimat membeli la. Pada yang baru nak cuba produk Shaklee boleh la satu Set .





Ini la cadangan set terbaik dan termurah bulan ini. Kepada yang baru nak mencuba @ yang nak sentiasa jadi peminat Vitamin C boleh segera hubungi Hana untuk pembelian jimat.

Untuk pertanyaan . Boleh la hubungi saya.

Call /  0195434395

Whatsapp:

http://www.wasap.my/60195434395.

Email:hanabard105@gmail.com

Add Fb saya : Hana Deqna untuk sebarang pertanyaan berkenaan dengan produk.

Klik Like di FanPage saya : Hanna Vita's Shoppe


Penafian : Segala testimoni dan penulisan tentang produk yang dikongsi di laman ini bukan bertujuan ntuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembhkan apa jua penyakit. Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendpaat nasihat dari doktor atau mana-mana pakar kesihatan yang diiktiraf.

 





 


 




0 comments:

Post a Comment