Labels

CARA ORDER MUDAH

INFO BERGUNA

Menu

Sunday, 12 March 2023

Duit Raya Awal Dari Shaklee

 


Alhamdulillah....terima kasih atas sokongan anda semua.... Kita sambung lagi ya.... Kali nie tajuk best sangat. Duit Raya Awal Dari Shaklee...

Kebiasaannya kalau terima duit raya nie budak - budak ja. Tapi dalam Shaklee golongan ibu - ibu pulak yang ramai dapat duit raya dari Shaklee..

Duit Raya Awal Shaklee yang dimaksudkan adalah Bonus yang Shaklee bayar setiap 14 hari bulan kepada semua pengedar Shaklee yang berjaya capai nilai mata yang ditetapkan untuk prestasi 1 bulan.




Kenapa bonus ditukar panggilan kepada Duit Raya Dari Shaklee pulak ??.Kita sekarang menghitung hari ja untuk berpuasa . Baki berapa hari saja lagi. Puasa kali ini bermula pada tarikh 23 / 3 / 2023.. Tarikh pon cantik. Jadi Insya Allah lebih kurang tarikh yang sama jugak kita akan sambut raya 22 / 4 /2023.

Kebiasaannya..mula ja masuk bulan Ramadan kita dah sibuk dengan macam- macam persiapan dah. Lagi dekat nak raya lagi banyak duit nak keluar.

Tahun nie kesibukan lagi berganda. Mana nak prepare anak- anak masuk sekolah. Selang sebulan sibuk prepare segala keperluan keluarga untuk sambut raya pulak..Memang laju la duit keluar.

Semua orang akan terasa juga kenaikan harga barang yang mendadak. Tetapi bila dah kata keperluan.Mahal ka murah tetap kena berbelanja jugak.

Sama ada kerja tetap ka..kerja sendiri ka. Kos perbelanjaan setiasa meningkat tanpa kita sedari. Lagi pulak masuk bulan perayaan.

Shaklee Sediakan Peluang Hebat

Bulan nie memandangkan kita akan menjalani ibadah berpuasa. Dan jugak perlukan extra kewangan untuk support semua perbelamjaan sepanjang 2 bulan nie. Maka tercetus lah project Duit Raya Awal Dari Shaklee..

Berdasarkan kepada promosi produk yang Shaklee Sediakan sangat la membantu pengedar Shaklee semua rebut peluang keemasan ini.


Projek Duit Raya Dari Shaklee nie sangat la luar biasa. Semua golongan boleh sertai. Tak perlu susah- susah nak fikir bab modal. Semua Shaklee sediakan. Kita hanya perlu berkongsi dengan orang berkaitan kebaikan produk ja. Fokus jualan pon tertumpu kepada penjualan Set Berpuasa Shaklee.

Duit raya Shaklee untuk apa?

Memandang Hana terima duit raya Shaklee seminggu sebelum raya, jadi duit raya ini bolehlah digunakan sebagai modal untuk persiapan akhir raya serta untuk lain-lain perbelanjaan yang perlu.  Antaranya seperti:

  • Beli biskut raya untuk persediaan raya
  • Beli barang-barang untuk keperluan raya
  • Beli bahan-bahan masak untuk menu hari raya
  • Duit raya untuk anak, anak buah dan tetamu yang datang beraya
  • Sedekah di bulan ramadan
  • Kelengkapan raya seperti baju raya, tudung raya dan pelbagai lagi
  • Hadiah buat yang tersayang
  • Supplemen untuk persediaan raya dan selepas raya. Maklumlah raya setahun sekali, mesti pelbagai hidangan ada. Jadi, perlu ambil suplemen seperti Omega Guard, vitamin C dan lain-lain lagi

Selain di atas, bermacam lagi boleh dibuat dengan duit raya dari Shaklee termasuklah perbelanjaan selepas raya. Kalau lagi banyak duit raya yang diterima dari Shaklee, lagi banyak boleh dilakukan dan mudah untuk merancang perbelanjaan.

Jom rebut Duit Raya Awal Dari Shaklee



Mesti semua nak tahu bagaimana nak rebut Duit Raya Awal dari Shaklee nie. Disini Hana sediakan contoh untuk korang lagi nampak berapa korang akan dapat dengan hanya fokus menjual Set Berpuasa Shaklee sahaja 2 bulan ini. 





Banyakkan korang boleh dapat jika fokus menjual Set Puasa Shaklee 123. So boleh la korang mula letak target berapa korang nak Duit Raya Dari Shaklee. Insya Allah dengan pertambahan pendapatan sebelum raya ini, boleh la support perbelanjaan setiap bulan korang. 



Kepada yang belum mendaftar sebagai Ahli Shaklee. Jom daftar segera dan terus run Projek Duit Raya Dari Shaklee. Nak mudah dan cepat proses pendaftaran klik sahaja  SINI

Anda ada 3 Pilihan:

(1) Daftar ahli Shaklee pada harga RM35.

(2) Keahlian percuma dengan belian produk bernilai minima 100uv.

(3) Keahlian percuma dengan belian produk bernilai minima 200uv + Kos penghantaran percuma + Bonus Tunai 5%.

Daftar ahli Shaklee Online Terus dapat ID sendiri

Free Renewal on Your Birthday Every Year

Lebih mantap lagi, keahlian menjadi percuma seumur hidup apabila anda membuat sebarang pembelian dalam masa 3 bulan sebelum tarikh lahir anda.

 JOM REBUT DUIT RAYA AWAL DARI SHAKLEE


#ShakleeThrive2023

#ShakleeTriumph2023

 #ProjekBlogMega

#ProjekDuitRaya 

#PengedarShakleeTerengganu



































0 comments:

Post a Comment