CARA ORDER

INFO BERGUNA

Menu

Monday, 12 December 2022

Perbezaan CINCH DAN ESP




Hai korang ... dan pernah cuba Esp dan Cinch Shake tak? ada beza tak 2 produk tu 


 "Saya dah minum Cinch Shake, tu yang tak boleh telan nasi dah. Rasa kenyang sangat dah”. 


Tapi memang betul, masa ganti puasa haritu ada hari yang tak lalu nak makan nasi waktu sahur, ambil Cinch Shake Chocolate ni je sebab Cinch ni pun memang MEAL REPLACEMENT. 


Jadi untuk yang memang focus nak loss weight, Cinch Mix ni the best. Tambah-tambah ada 3 flavour yang u all boleh pilih. Chocolate, Latte or Vanilla.



Perbezaan  CINCH DAN  ESP

Apa fungsi 2 produk ni?


1- mengenyangkan

2- tahan lapar

3- membekalkan tenaga

4- meningkatkan merabolisme utk membantu dalam proses menurunkan berat badan

5. Mencantikkan kulit 


Apa perbezaan Cinch dengan ESP?


1- Dalam Cinch, ada Leucine untuk membantu mengekalkan otot semasa proses penurunan berat badan, supaya badan tak menggeleber setelah berat badan turun nanti.


2- Cinch ni MEAL REPLACEMENT, so dalam sehari kita boleh kurangkan banyak kalori. Untuk siapa bulan Ramadhan ni memang nak focus untuk loss weight mmg bagus sangat. Tengok lah kadang gilir-gilir ada hari minum ESP, ada hari minum CINCH.


3- Tapi,ESP pun tak kurang hebat! Sebab esp mempunyai Indeks Glisemik (GI) yang rendah yang membantu dalam proses mengurangkan berat badan dan mengawal selera makan selain membantu tubuh bertenaga sepanjang hari.


4- Esp ni sesuai sgt utk ibu menyusu, so bila customer cakap dia menyusukan baby suggest esp terus.


5. ESP bagus bagi sesiap nak cantikkan kulit. Sebab Esp ada niacinamide. Niacinamide selalu ada dalam skincare tauuu. Niacinamide bagus utk mencerahkan hilangkan jerawat parut pori. So dlm ESP ada niacinamide bila minum hilang laa semua masalah kulit ❤️





0 comments:

Post a Comment