Labels

CARA ORDER

INFO BERGUNA

Menu

Monday, 12 December 2022

KURUS DENGAN CINCH SHAKE SHAKLEE ]

Salam Sejahtera





Bulan nie pakat cerita bab kurus jela... Lagi pon dah bulan terakhir dah bagi tahun 2022 nie..

Yang buat azam cun nak kurus tahun nie udah capai ke belum..
Kalau belum capai tu tak payah la nak putus asa.....Hana pon buat target jugak tapi tak ada la nak drastik turun banyak kilo... bila kosisten pengambilan rasa macam terpaksa kurus pulak.

Best tau kalau korang  plan kurus dengan Cinch Shake Shaklee. Menu yang selalu makan masih lagi boleh diambil cuma perlu urus waktu makan ja.



šŸ“Œ APA ITU CINCH SHAKE❓❓❓

✨Cinch Shake Shaklee ialah minuman rendah kalori (180 kcal sahaja) yang bertindak sebagai pengganti makanan (meal replacement).
✨Ia memiliki protein yang lengkap dengan 20 multivitamin, kalsium, leucine dan serat. Terdapat tiga perisa Cinch iaitu Latte, Vanilla dan Chocolate. Cinch Shake Shaklee ini tidak mengandungi perisa tiruan, pemanis, pewarna dan pengawet tambahan.


šŸ“Œ KANDUNGAN CINCH SHAKE YANG MEMBANTU UNTUK KURUS 
✨Untuk menurunkan berat badan, kita perlu memastikan diet harian adalah berada dalam paras kalori yang sesuai untuk kita dan nutrisi harian wajib lengkap. 


✨Apa yang akan terjadi sekiranya nutrisi tidak dipenuhi? Kita akan mudah untuk craving. Untuk kurus juga, tambahlah serat di dalam pemakanan harian agar pergerakan usus berjalan dengan baik supaya kita dapat membuang air besar dengan teratur yang membantu proses penurunan berat badan.


✨Cinch Shake Shaklee mengandungi nutrisi lengkap yang diperlukan dalam diet harian awak. Pengambilan satu hidangan Cinch Shake adalah menyamai dengan satu hidangan lengkap sihat nasi bersama lauk pauk dan sayuran. 


šŸ“Œ 10 MANFAAT CINCH SHAKEE SHAKLEE 
šŸ¤©Menggalakkan penghasilan otot untuk membakar lemak
šŸ¤©Meningkatkan prestasi senaman dan aktiviti fizikal harian
šŸ¤©Menghalang pengecutan otot yang bermula dari faktor usia
šŸ¤©Membantu mengurangkan lemak
šŸ¤©Membantu kurangkan berat badan
šŸ¤©Menggalakkan pemulihan (recovery) otot selepas bersenam atau cedera 
šŸ¤©Memberikan rasa kenyang yang lebih lama
šŸ¤©Boleh dijadikan sebagai pengganti makanan (meal replacement)
šŸ¤©Membantu mengawal selera makan
šŸ¤©Mengurangkan nafsu makan (craving)

šŸ“Œ 13 KELEBIHAN CINCH SHAKE SHAKLEE UNTUK KURUSKAN BADAN

šŸ¤©Tidak mengandungi kolestrol
šŸ¤©Zero trans fatty acid
šŸ¤©Bebas gluten
šŸ¤©Tinggi protein sebanyak 16 g satu hidangan
šŸ¤©Mengandungi 20 mineral dan vitamin
šŸ¤©Di tambah 2,400 mg leucine
šŸ¤©Tinggi serat untuk penghadaman sebanyak 6 g satu hidangan
šŸ¤©Rendah indeks glisemik (GI)
šŸ¤©Tidak menaikkan gula dalam darah dengan cepat
šŸ¤©Mengandungi kalsium sebanyak 350 g setiap hidangan
šŸ¤©Tiada perisa tiruan, pemanis, pewarna dan pengawet tambahan
šŸ¤©Memberikan rasa kenyang lebih lama
šŸ¤©Sebagai pengganti makanan (meal replacemen)


šŸ“Œ MASA TERBAIK PENGAMBILAN CINCH SHAKE SHAKLEE 


✨Untuk awak yang nak kuruskan badan, ambil Cinch Shake sebanyak dua kali sehari sebagai pengganti makanan di hidangan utama. Iaitu, ambil Cinch Shake sama ada ketika sarapan dan makan tengahari, atau sarapan dan makan malam atau makan tengahari dan makan malam.

Pilih antara dua gabungan di atas ⤴️
✨Selepas ambil Cinch Shake, awak akan rasa kenyang, jadi tidak perlu ambil makanan lain seperti nasi, mee, roti dan sebagainya.

✨Pendek kata, kerana fungsi Cinch ini sendiri bertindak sebagai pengganti makanan dan satu hidangan Cinch bersamaan satu hidangan lengkap nasi, lauk dan sayur, oleh itu tidak perlu makan makanan lain selepas Cinch












Kepada yang ingin bertanya maklumat lanjut dan berhajat untuk membeli .. Berita baik.. bulan nie kita promosi harga jimat. Beli 2 tong free lagi 1 tong 


Hubungi Hana : 0195434395

Whatsapp /


Add Fb saya : Hana Deqna untuk chatting secara langsung dengan saya berkenaan dengan produk.




0 comments:

Post a Comment