Labels

CARA ORDER

INFO BERGUNA

Menu

Saturday, 24 December 2022

Istimewa Collagen Shaklee

 



Apa yang istimewa Collagen Shaklee nie...

Pemilihan kolagen Shaklee, diekstrak dari Sisik Ikan Laut (Ikan Merah) kerana keupayaannya untuk bertahan pada tekanan yang tinggi di bawah air, menjadikannya kolagen yang tahan lasak dan sumber kolagen yang berkualiti tinggi.


Shaklee Collagen Plus Powder mudah diserap oleh badan.

Ditambah dengan Vitamin C untuk menggalakkan penghasilan kolagen serta melawan radikal bebas dan Vitamin B2 serta B6 menyokong metabolisme tenaga, yang penting untuk penghasilan kolagen dalam sel.

Mudah dalam pek:
Bungkusan individu untuk penggunaan segera pada bila-bila masa, di mana sahaja.





  
Penafian: Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan

Monday, 12 December 2022

KURUS DENGAN CINCH SHAKE SHAKLEE ]

Salam Sejahtera





Bulan nie pakat cerita bab kurus jela... Lagi pon dah bulan terakhir dah bagi tahun 2022 nie..

Yang buat azam cun nak kurus tahun nie udah capai ke belum..
Kalau belum capai tu tak payah la nak putus asa.....Hana pon buat target jugak tapi tak ada la nak drastik turun banyak kilo... bila kosisten pengambilan rasa macam terpaksa kurus pulak.

Best tau kalau korang  plan kurus dengan Cinch Shake Shaklee. Menu yang selalu makan masih lagi boleh diambil cuma perlu urus waktu makan ja.



šŸ“Œ APA ITU CINCH SHAKE❓❓❓

✨Cinch Shake Shaklee ialah minuman rendah kalori (180 kcal sahaja) yang bertindak sebagai pengganti makanan (meal replacement).
✨Ia memiliki protein yang lengkap dengan 20 multivitamin, kalsium, leucine dan serat. Terdapat tiga perisa Cinch iaitu Latte, Vanilla dan Chocolate. Cinch Shake Shaklee ini tidak mengandungi perisa tiruan, pemanis, pewarna dan pengawet tambahan.


šŸ“Œ KANDUNGAN CINCH SHAKE YANG MEMBANTU UNTUK KURUS 
✨Untuk menurunkan berat badan, kita perlu memastikan diet harian adalah berada dalam paras kalori yang sesuai untuk kita dan nutrisi harian wajib lengkap. 


✨Apa yang akan terjadi sekiranya nutrisi tidak dipenuhi? Kita akan mudah untuk craving. Untuk kurus juga, tambahlah serat di dalam pemakanan harian agar pergerakan usus berjalan dengan baik supaya kita dapat membuang air besar dengan teratur yang membantu proses penurunan berat badan.


✨Cinch Shake Shaklee mengandungi nutrisi lengkap yang diperlukan dalam diet harian awak. Pengambilan satu hidangan Cinch Shake adalah menyamai dengan satu hidangan lengkap sihat nasi bersama lauk pauk dan sayuran. 


šŸ“Œ 10 MANFAAT CINCH SHAKEE SHAKLEE 
šŸ¤©Menggalakkan penghasilan otot untuk membakar lemak
šŸ¤©Meningkatkan prestasi senaman dan aktiviti fizikal harian
šŸ¤©Menghalang pengecutan otot yang bermula dari faktor usia
šŸ¤©Membantu mengurangkan lemak
šŸ¤©Membantu kurangkan berat badan
šŸ¤©Menggalakkan pemulihan (recovery) otot selepas bersenam atau cedera 
šŸ¤©Memberikan rasa kenyang yang lebih lama
šŸ¤©Boleh dijadikan sebagai pengganti makanan (meal replacement)
šŸ¤©Membantu mengawal selera makan
šŸ¤©Mengurangkan nafsu makan (craving)

šŸ“Œ 13 KELEBIHAN CINCH SHAKE SHAKLEE UNTUK KURUSKAN BADAN

šŸ¤©Tidak mengandungi kolestrol
šŸ¤©Zero trans fatty acid
šŸ¤©Bebas gluten
šŸ¤©Tinggi protein sebanyak 16 g satu hidangan
šŸ¤©Mengandungi 20 mineral dan vitamin
šŸ¤©Di tambah 2,400 mg leucine
šŸ¤©Tinggi serat untuk penghadaman sebanyak 6 g satu hidangan
šŸ¤©Rendah indeks glisemik (GI)
šŸ¤©Tidak menaikkan gula dalam darah dengan cepat
šŸ¤©Mengandungi kalsium sebanyak 350 g setiap hidangan
šŸ¤©Tiada perisa tiruan, pemanis, pewarna dan pengawet tambahan
šŸ¤©Memberikan rasa kenyang lebih lama
šŸ¤©Sebagai pengganti makanan (meal replacemen)


šŸ“Œ MASA TERBAIK PENGAMBILAN CINCH SHAKE SHAKLEE 


✨Untuk awak yang nak kuruskan badan, ambil Cinch Shake sebanyak dua kali sehari sebagai pengganti makanan di hidangan utama. Iaitu, ambil Cinch Shake sama ada ketika sarapan dan makan tengahari, atau sarapan dan makan malam atau makan tengahari dan makan malam.

Pilih antara dua gabungan di atas ⤴️
✨Selepas ambil Cinch Shake, awak akan rasa kenyang, jadi tidak perlu ambil makanan lain seperti nasi, mee, roti dan sebagainya.

✨Pendek kata, kerana fungsi Cinch ini sendiri bertindak sebagai pengganti makanan dan satu hidangan Cinch bersamaan satu hidangan lengkap nasi, lauk dan sayur, oleh itu tidak perlu makan makanan lain selepas Cinch












Kepada yang ingin bertanya maklumat lanjut dan berhajat untuk membeli .. Berita baik.. bulan nie kita promosi harga jimat. Beli 2 tong free lagi 1 tong 


Hubungi Hana : 0195434395

Whatsapp /


Add Fb saya : Hana Deqna untuk chatting secara langsung dengan saya berkenaan dengan produk.




Perbezaan CINCH DAN ESP




Hai korang ... dan pernah cuba Esp dan Cinch Shake tak? ada beza tak 2 produk tu 


 "Saya dah minum Cinch Shake, tu yang tak boleh telan nasi dah. Rasa kenyang sangat dah”. 


Tapi memang betul, masa ganti puasa haritu ada hari yang tak lalu nak makan nasi waktu sahur, ambil Cinch Shake Chocolate ni je sebab Cinch ni pun memang MEAL REPLACEMENT. 


Jadi untuk yang memang focus nak loss weight, Cinch Mix ni the best. Tambah-tambah ada 3 flavour yang u all boleh pilih. Chocolate, Latte or Vanilla.



Perbezaan  CINCH DAN  ESP

Apa fungsi 2 produk ni?


1- mengenyangkan

2- tahan lapar

3- membekalkan tenaga

4- meningkatkan merabolisme utk membantu dalam proses menurunkan berat badan

5. Mencantikkan kulit 


Apa perbezaan Cinch dengan ESP?


1- Dalam Cinch, ada Leucine untuk membantu mengekalkan otot semasa proses penurunan berat badan, supaya badan tak menggeleber setelah berat badan turun nanti.


2- Cinch ni MEAL REPLACEMENT, so dalam sehari kita boleh kurangkan banyak kalori. Untuk siapa bulan Ramadhan ni memang nak focus untuk loss weight mmg bagus sangat. Tengok lah kadang gilir-gilir ada hari minum ESP, ada hari minum CINCH.


3- Tapi,ESP pun tak kurang hebat! Sebab esp mempunyai Indeks Glisemik (GI) yang rendah yang membantu dalam proses mengurangkan berat badan dan mengawal selera makan selain membantu tubuh bertenaga sepanjang hari.


4- Esp ni sesuai sgt utk ibu menyusu, so bila customer cakap dia menyusukan baby suggest esp terus.


5. ESP bagus bagi sesiap nak cantikkan kulit. Sebab Esp ada niacinamide. Niacinamide selalu ada dalam skincare tauuu. Niacinamide bagus utk mencerahkan hilangkan jerawat parut pori. So dlm ESP ada niacinamide bila minum hilang laa semua masalah kulit ❤️