Labels

CARA ORDER MUDAH

INFO BERGUNA

Menu

Monday, 17 October 2022

FAKTA BONUS Shaklee





1. sebulan sekali akan dapat setiap 14hb. kadang kadang lebih awal, macam harini 13hb dah masuk.


2. bonus ni bukan dibahagi dengan team. setiap orang dapat bonus masing masing yg Shaklee bagi. ada setengah bisnes, bonus tu diberi utk satu team, nampak macam jumlah banyak tapi kena bahagi. kalau Shaklee, ia 100% milik kita tak kira lah berpuluh ribu ke ratus ribu ke.


3. bonus Shaklee, upline tak ambil bahagian downline. Downline dapat % yang dia layak. Makna nya sistem bonus Shaklee ni yang paling adil dan saksama.


4. Bonus shaklee adalah INFINITY. tiada paras siling. tiada bonus/gaji mati. contoh kerja kita ada gaji mati. jawatan tertentu ada gaji matinya. dalam Shaklee, tiada limit. bonus akan makin besar jika team dan sales kita makin banyak.


5. Bonus Shaklee diberi dari sales bukan dari recruitment/ head hunting.


6. shaklee tak pernah miss bayar bonus setiap bulan ๐Ÿ˜


7. Payslip bonus Shaklee 'laku' atau boleh digunakan untuk buat loan sprti loan kereta, motor atau rumah.


8. Bonus Shaklee paling sikit RM25+-. Paling banyak; tiada. kerana bonus kita tiada had maksimum.


9. Bonus dibayar terus masuk ke akaun bank kita yang didaftarkan semasa kita jadi ahli.


10. Bonus paling minimum ialah 5% dan up to 21% bergantung pada sales team masing²


11. Bonus Shaklee ada 12 jenis bonus, bukan hanya Personal Bonus..tapi ada lagi bonus lain seperti Net Personal Bonus, Leadership Bonus, Infinity Bonus dan lain2 lagi


12. car bonus shaklee dapat seumur hidup skali bila dah layak. bukan sekadar 3-5 tahun saja .

banyak lagi, kita bagi 12 je dulu. Pendek kata kalau diusahakan ia memang berbaloi baloiii ๐Ÿฅฐ

Jom Daftar Keahlian Shaklee sekarang..

httpRs://www.shaklee.com.my/joinnow?sid=891347

Untuk sebarang pertanyaan boleh hubungi Hana..

Call / 0195434395 Whatsapp: http://www.wasap.my/60195434395 Email:hanabard105@gmail.com Add Fb saya : Hana Deqna untuk chatting secara langsung dengan saya berkenaan dengan produk. Klik Like di FanPage saya : Hanna Vita's Shoppe


Tuesday, 4 October 2022

Apa itu Polifenol

 



Kalau cerita pasal Vivix mesti kena kaitkan sekali dengan Polifenol...

Apa tu Polifenol??




Polifenol adalah bahan semula jadi yang didapati dalam anggur tertentu, buah beri, herba dan sayur-sayuran. Ia dihasilkan sebagai sebahagian daripada sistem pertahanan tumbuhan yang bertindak balas kepada persekitaran yang bahaya. 

Polifenol melindungi tumbuh-tumbuhan daripada makhluk perosak, serangan kuman, kecederaan, jangkitan, radiasi ultraviolet dan keadaan iklim yang bahaya dan tidak menentu.

 Polifenol juga memberikan warna yang cantik dan terang kepada buah-buahan, buah beri dan sayur-sayuran. Sebab itu, tumbuhan yang kaya dengan polifenol mampu hidup dalam cuaca yang melampau dan mampu berdaya saing.

Polifenol adalah nutrien semulajadi untuk mengekalkan keremajaan dan menjadikan hidup penuh bersemangat

VIVIX SHAKLEE SUPLEMENT KESIHATAN TERBAIK❤️

๐ŸŒธRevolusi terbaru di dalam pemakanan polifenol dari shaklee.
๐ŸŒธMengandungi campuran unik botani yang kaya dengan polifenol. 
๐ŸŒธPolifenol adalah kumpulan fitokimia yang mengandungi khasiat anti-oksidan dan sel anti-penuaan semulajadi.
๐ŸŒธBahan-bahan utamanya telah diuji secara klinikal dan ianya eksklusif untuk Shaklee.

Kebaikan vivix 
๐Ÿ“Œ Menggalakkan penuaan yang sihat.
๐Ÿ“ŒAwet muda
๐Ÿ“Œ Perlindungan anti-oksidan yang baik. 
๐Ÿ“Œ Bantu kurangkan risiko sakit jantung.
๐Ÿ“Œ Menyokong ketahanan sel dan baiki DNA. 
๐Ÿ“Œ Menyokong fungsi kardiovaskular.
๐Ÿ“Œ Bantu lebih cergas dan bertenaga. 
๐Ÿ“Œ Menyokong kesihatan secara menyeluruh.
๐Ÿ“Œ Menyokong kesihatan sendi. 
๐Ÿ“Œ Menyokong sistem imun. 

Walaupun baru keluar dari tempat sejuk beku..
Masih saja mengalir vivix yang pekat likat ni๐Ÿ˜‰








.