CARA ORDER

INFO BERGUNA

Menu

Sunday, 5 September 2021

SHAMPOO SHAKLEE BAGUS UNTUK MASALAH RAMBUT ‼️




Adakah anda mempunyai masalah rambut atau ingin menjaganya supaya tidak bermasalah?


😱 Rambut Berkelemumur?? 

😱 Rambut Bercabang??

😱 Rambut Rosak??

😱 Rambut Gugur??


Jangan sehingga masalah rambut mengganggu EMOSI kita!

Mungkin bagi sesetengah anda tidak berapa kenal lagi Shampoo Shaklee ini. Shaklee telah menghasilkan SET PRO SANTE untuk apa jua masalah rambut.

Botol yang senang dibawa kemana-mana sahaja! Trust me, botol comel langsing ni in love masa first time guna tau hehehe 😍

Shaklee bukan sahaja produce makanan tambahan / supplemen, malah penjagaan rambut dan muka pun ada. 

Untuk pengetahuan korang, bahan kandungan dalam set penjagaan rambut ini bebas dari bahan kimia & merupakan formulasi terbaik untuk kita semua sekaligus memberikan rambut anda supplement dan nutrien yang cukup, jangan ingat kita je perlukan makanan, rambut pun perlu makan jugak!

Shampoo Pro Sante Shaklee best dan lain daripada yang lain sebab ianya :

✔️ Tidak mengandungi ramuan kimia yg kasar

✔️ Bebas DEA

✔️ Bebas SLS

✔️ Anti statik dan tidak mengering jadi rambut korang kekal flex

✔️ Menenangkan dan melembapkan, membuat kulit kepala rasa selesa dan bertenaga

✔️Menanggalkan minyak berlebihan, kotoran dan produk dandanan

Banyak lagi kebaikan Shampoo Pro Sante Shaklee tau! Nanti saya akan huraikan lebih details 😘 jom kita tengok dulu testimoni 







Boleh terus hubungi Hana

Call /  0195434395

Whatsapp:


Add Fb saya : Hana Deqna untuk chatting secara langsung dengan saya berkenaan dengan produk.


Klik Like di FanPage saya : Hanna Vita's Shoppe



Penafian : Segala testimoni dan penulisan tentang produk yang dikongsi di laman ini bukan bertujuan ntuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembhkan apa jua penyakit. Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendpaat nasihat dari doktor atau mana-mana pakar kesihatan yang diiktiraf.

0 comments:

Post a Comment