CARA ORDER

INFO BERGUNA

Menu

Monday, 30 August 2021

KITA PERLUKAN SUPLEMEN

 Adakah kita perlukan supplemen.? Itulah persoalan yang sering buat ramai yang keliru
Kalau ada yang bertanya hana perlukah kita supplemen , ya memang kita perlukan supplemen untuk kesinambungan tahap kesihatan yang lebih baik .Setiap lapisan masyarakat mungkin memerlukan suplemen yang berbeza.

1. Suplemen untuk lelaki dan wanita. Terutamanya dalam hubungan suami dan isteri dan dalam proses mendapatkan zuriat.

2. Suplemen untuk atlet bagi meningkatkan pencapaian sukan. Jadi pilih suplemen yang organik, bukan "suplemen" yang dicampur dengan dadah atau bahan terlarang.

3. Suplemen untuk meningkatkan daya tahan terutama bagi mereka yang kerap demam dan selsema, ada masalah kulit yang kronik, atau penyakit kronik yang telah menerima rawatan tetapi masih tidak terkawal. Pilih suplemen yang sesuai dan dos yang optima.

4. Suplemen bagi kanak-kanak terutama yang obes akibat kegemaran mereka mengambil banyak makanan dan minuman bergula, banyak makan makanan berproses dan tidak suka makan sayur. Sebab itu banyak vitamin dan bahan tambahan yang ditambah pada susu tepung yang dijual dan diiklankan di TV.

5. Suplemen bagi wanita yang hamil dan menyusukan anak. Mereka kerap dibekalkan dengan asid folik, zat besi dan omega 3 untuk keperluan ibu dan anak.

6. Suplemen untuk meningkatkan tenaga dan berasa lebih positif dalam hidup.
Semua suplemen ini akan lebih berkesan dengan mengamalkan pemakanan yang betul dan menjalankan aktiviti fizikal yang secukupnya.

Alhamdulillah syukur sangat di temukan dengan rangkaian produk Shaklee sangat memenuhi keperluan setiap individu yang memerlukan bagi menjamin kesihatan

Bermula dengan kesihatan anak selalu terganggu. Itu la yang menjadi titik permulaan Hana kosistenkan vitamin untuk seluruh keluarga..

Alhamdulillah...nampak keberkesanannya dan tahap kesihatan anak semakin baik.. Tiada lagi demam setiap sebulan sekali. Sembelit teruk pulih sepenuhnya . Perkembangan pembelajaran diorang pon semakin baik 

Ada kawan- kawam yang ingin mencuba vitamin? Cadangan pilihlah yang semulajadi, selamat dan terbukti berkesan dengan kajian- kajian klinikal yang telah dijalankan
Hana memang ready stock banyak jenis vitamin sebab customer yang datang pon bukan sahaja mencari vitamin untuk anak - anak tetapi untuk seluruh kesihatan keluarga. Contoh kehamilan, bersalin, nak kuruskan badan, kencing manis, nak detoks. 

0 comments:

Post a Comment