CARA ORDER

INFO BERGUNA

Menu

Saturday, 17 April 2021

Jom Sahur Dengan Esp Protien

 Assalamualaikum. 


Wah, bulan Ramadhan dah tak lama lagi dah. Sekarang ni ramai yang puasa sunat dan puasa qada. Kawan2 office semua pakat2 puasa. 😍

Tapi bila puasa je saya perasan ramai yang nampak letih, tak bersemangat, baru masuk tengahari perut dah bunyi2, tak productive dan macam2 lagi. Biasanya mereka akan mengadu tak sempat makan time sahur, tak sempat masak dan tak suka ambil heavy meal time sahur

Jom sahur dengan  Esp protien

Apa yang saya cadangkan ambil ESP waktu sahur. Mudah, cepat dan mengenyangkan. Tak perlu masak, bancuh 5 minit siap dan terus minum. 

ESP sumber protein yang tidak diubah genetiknya. Membekalkan tenaga dan memberikan rasa kenyang lebih lama kerana mempunyai Indek Glisemik rendah. 

Sesuai juga untuk ibu mengandung/menyusu yang ingin berpuasa. Walaupon berpuasa, ibu menyusu masih bertenaga dan menyusukan anak. 

ESP ni pon merupakan milkbooster untuk ibu yang menyusu. Susu akan lebih banyak dan pekat membuatkan baby kenyang lebih lama. Kalau sebelum ni baby tak kenyang menyusu, boleh cuba ambil ESP. Kulit baby pon akan lebih cerah dan gebu.


Selain tu, ESP ni juga membantu untuk:


☑️ Kulit lebih cantik, licin, flawless dan lebih anjal. Bila pegang kulit rasa lembut sangat, pori pun tak nampak sebab mengecil. Mengandungi Niacinamide yang famous untuk kulit cantik.

☑️ Selera makan lebih terkawal, badan senang nak maintain

☑️ Rasa lebih bertenaga, tak mengantuk dan tak cepat letih

☑️ Ibu pregnant yang mengalami morning sickness, loya dan muntah muntah, bila ambil ESP ni badan akan rasa kuat dan bertenaga 💪🏻💪🏻

Protein dalam ESP nih juga dapat membantu untuk kuatkan otot rahim tau. So yang tengah ikhtiar nak hamil / TTC, saya highly recommend untuk consume terutamanya yang pernah ada pengalaman miscarriaged.

Yang ada masalah gastrik, sakit sakit badan atau susah nak buang air besar pun boleh consume. InshaaAllah ESP dapat membantu mengatasi semua masalah masalah tersebut.



Memang lengkap la kalau Esp jadi minuman berkhasiat ketika sahur...sejak kenal sampai la sekarang tu la menu sahur saya -

Jom saya belanja korang cara  buat sahur mudah dengan Esp shaklee .

Boleh segera hubungi Hana untuk pembelian Herbalax..

Call /  0195434395

Whatsapp:


Add Fb saya : Hana Deqna untuk chatting secara langsung dengan saya berkenaan dengan produk.


Kepada yang berminat boleh la segera dapatkan Esp untuk Jomber sahur 



Monday, 5 April 2021

Herbalax Pelawas Terbaik


“Puas betul membuang. Makan dua biji je dah flush away semua”



Orang yang ususnya normal akan membuang setiap hari. Waktu pagi adalah waktu wajib untuk kita bersihkan usus kita. 


Ramai tak tau yang sebenarnya tak membuang boleh menyebabkan datangnya pelbagai penyakit. Ada orang, boleh sakit kepala tau kalau pagi tak mambuang.


Tu kisah orang tak membuang. Belum kisah sembeli lagi. Memang boleh berkerut dahi kalau duduk dalam bilik kecik tu. 


Kalau korang antara yang bermasalah untuk membuang, korang wajib try Herblax!


Antara kelebihan Herblax ni,

✅ Pembersihan najis yang tersekat

meransang usus untuk percepatkan proses pembersihan secara lembut kepada najis yang tersekat atau tersimpan lama dalam tubuh kita

✅ Membantu masalah sembelit

tindakan pembersihannya yang lembut boleh mengembalikan semula proses semulajadi

✅ Mengempiskan perut. Herblax ni membantu dalam mengurangkan atau memberi kepejalan pada perut. sesuai di ambil seperti biasa atau dicampur dalam air panas, sebagai minuman teh herba.

Haaa. Korang pilih la sendiri Nak duduk termenung lama dalam bilik kecik atau nak keluar dengan tersenyum.

Jom tengok lagi testimoni Herbalax pelawas terbaik nie





Camna korang puas hati tak baca testimoni peminat Herbalax nie....bestkan..

Jangan biar masalah anda lama tak ada penyelesaian.. Bimbang risiko lagi berat pada kesihatan anda..


Boleh segera hubungi Hana untuk pembelian Herbalax..

Call /  0195434395

Whatsapp:


Add Fb saya : Hana Deqna untuk chatting secara langsung dengan saya berkenaan dengan produk.


Klik Like di FanPage saya : Hanna Vita's Shoppe