Labels

CARA ORDER

INFO BERGUNA

Menu

Monday, 22 March 2021

Testimoni Esp Bantu Kulit Sihat

 Salam Sejahtera...


Kita tahu bertapa pentingnya protien untuk kulit . Bagaimana protien bertindak untuk memulihkan kulit yang bermasalah seperti berjerawat, berparut, berjeragat, kusam.

Bagaimana Esp bantu kulit sihat??

Asid Amino membina otot manusia, kuku, rambut, darah, organ, kulit, kelenjar, 50,000 jenis protein, 20,000 jenis enzim dan lain-lain. Pengambilan ESP kunci untuk mengekalkan kulit muda dan otot sihat serta memastikan kita sentiasabertenaga. Membantu Memulihkan Pigmentasi , Melambatkan proses uban, rambut gugur, masalah keadaan rambut.


✔ESP didapati dapat melembapkan kulit di samping dapat mengurangkan kulit berminyak. ESP juga dikatakan dapat melembutkan dan melicinkan kulit.


✔Soya dikatakan dapat mengurangkan kedutan halus di wajah. Dalam satu kajian yang dijalankan di Jepun yang dikeluarkan pada 2007 dalam Jurnal Nutritional Science and Vitaminology menunjukkan kulit wanita yang berumur sekitar 30-40 tahun yang mengamalkan pengambilan soya dapat memperbaiki kulit dari kedutan halus selepas 12 minggu.


✔Memperbaiki keanjalan kulit dengan menggalakkan penghasilan kolagen dalam sel badan. Ya.. soya adalah penggalak kolagen yang baik. Terdapat juga kajian yang menunjukkan soya dapat melambatkan proses penuaan.


✔ESP penting kepada mereka yang ingin kulit yang cantik dan ton warna yang sekata. Mereka yang mempunyai bekas jerawat yang berwarna hitam adalah disebabkan kekurangan protien untuk membina sel baru dan menyingkirkan sel mati yang berwarna hitam tersebut.

Jom kita tengok pulak testimoni Esp bantu kulit sihat....
Ramai dah merasai perubahan ketara dengan hanya pengambilan Esp Shaklee.

Bila kita faham keperluan kulit kita ...mudah la kulit kita kembali sihat. Sel yang sihat akan bantu kulit wajah lagi sihat dan cantik

Untuk mereka yang masih lagi tercari produk yang selamat dan berkesan. Mula la dengan kosisten Esp terlebih dahulu... 

Pasti anda berpuas hati.....

Boleh terus hubungi Hana

Call /  0195434395

Whatsapp:


Add Fb saya : Hana Deqna untuk chatting secara langsung dengan saya berkenaan dengan produk.


Klik Like di FanPage saya : Hanna Vita's Shoppe

0 comments:

Post a Comment