CARA ORDER

INFO BERGUNA

Menu

Wednesday, 31 March 2021

KELEBIHAN BISNES SHAKLEE BERBANDING BISNES LAIN


Salam Sejahtera


 Bestnya bisness Shaklee nie..banyak kelebihan bisnes yang kita akan dapat berbanding dengan bisnes lain..

Mungkin masih ramai yang skeptikal dengan bisnes Shaklee disebabkan ianya MLM. Ini kerana, masih ramai yang ada tanggapan begini:


✅ MLM dikatakan menindas downline,

✅ Upline goyang kaki bila group dah besar,

✅ MLM tidak patuh syariah,


sedangkan mereka tak tahu yang MLM adalah satu konsep perniagaan yang paling menguntungkan.


Ciri-ciri bisnes Shaklee: 


1. YURAN RM35

Syarat nak mulakan Bisnes Shaklee mudah sahaja, anda hanya perlu Daftar Ahli Shaklee dahulu. Secara automatiknya anda akan dapat Starter Kit Keahlian Shaklee


2. TERBUKA KEPADA SEMUA

Semua orang boleh berjaya dalam bisnes Shaklee walaupun berlatar belakang yang berbeza. Yang paling penting adalah attitude dan konsisten


3. BISNES YANG ADA SISTEM

Bisnes Shaklee dah complete dengan sistem. Sama ada sistem pembelian produk yang boleh di buat secara online (boleh layari online sahaja klik sini www.shaklee2u.com.my atau boleh buat pembelian secara Offline iaitu datang sendiri ke branch atau HQ Shaklee. Melalui online semuanya akan diuruskan oleh Shaklee 


4. SUPPORT GROUP

Untuk mendaftar menjadi ahli, anda harus mendaftar dibawah SID yang berdaftar sekali gus merangkap mak bisness. Melalui mereka ini lah anda akan diberikan tips2, bantuan dan dorongan dalam bisness berserta SID2 yang lain. Medium yang digunakan adalah bergantung dengan leader tersebut 


5. MASA YANG FLEXIBLE

Bisnes shaklee ni bisnes yang tidak terikat dengan arahan-arahn bos sebab anda sendirilah Bos & Owner kepada organisasi anda sendiri. aling seronok ialah masa bekerja sangat flexible dan anda tidak terikat dengan punch card untuk masuk office. Anda sendiri boleh tentukan nak bekerja berapa jam sehari & boleh pilih nak bekerja di rumah atau pun mana-mana lokasi yang mengikut keselesaan anda



Best ke Best buat bisnes Shaklee? Untuk yang berminat nak buat bisnes dikna open intake bulan june dan seat adalah terhad kerana dikna ingin hasilkan kualiti berbanding kuantiti


Rm35 sahaja korang...murah sangat nie.

Korang boleh terus hubungi Hana untuk.daftar keahlian

Call /  0195434395

Whatsapp:


Add Fb saya : Hana Deqna untuk chatting secara langsung dengan saya berkenaan dengan produk.


Klik Like di FanPage saya : Hanna Vita's Shoppe


0 comments:

Post a comment