CARA ORDER

INFO BERGUNA

Menu

Monday, 22 March 2021

ESP BEST SELLER DALAM SHAKLEE!!

Salam Sejahtera... 

Siapa lagi yang belum cuba esp ni? Rugi yang amattt... Esp ni la antara item paling hot dalam shaklee sebab memang best sangat2. Sekali dah consume mesti jatuh cinta♥️


Esp ni sesuai ja untuk pelajar yang mana sibuk study kadang tak sempat nak buat sarapan. 

Bukan setakat tak sarapan makan tengah hari pun kadang tak sempat. Nah bancuh ja esp ni memang akan kenyang... Hah sebab tu esp ni bagus sangat utk golongan yang super bizi tu.

Orang yang turunkan berat badan or nak maintain memang sesuai sangat ambil esp ni..


Bagi ibu hamil dan berpantang pulak esp Sangat2 perlu tau.. Ibu2 mengandung ni dia cepat penat, tak buat kerja pun dia akan penat😅. 

Dengan mengamalkan   esp ni la akan bantu bagi tenaga dan bagi kenyang sebab kalau tak asyik nak mengunyah ja. Bagi ibu  yang menyusu memang esp adalah milk booster yang terbaik.. 


Dia bukan setakat bagi meriah air susu tapi juga memekatkan air susu tu.. So baby pun akan kenyang dan kurang meragam.

Hah part yang orang paling suka adalah esp dapat kurangkan parut muka dan muka akan jadi lebih glowing dan cerah tau.. Ramai yang konsume esp ni sebab effect dia pada kulit memang nampak kesan..


So bila korang consume esp sebenarnya bukan setakat dapat cantik sekali gus tingkatkan kesihatan..

Korang nak tahu dekat branch ESP dah Out Of Stok tau... Sebab semua berpakat nak konsume esp ni... Lagi2 nak dekat ramadhan kan, ramai yang tengah ganti puasa. 

Memang best lah dapat consume esp ni waktu berpuasa, kita tak kan letih sangat dan bantu kita bertenaga sepanjang hari..



Hah tapi korang jangan risau dekat branch kalau dah OOS tapi pada saya ada lagi..

So korang boleh pm untuk dapatkan esp ni

Boleh terus hubungi Hana

Call /  0195434395

Whatsapp:

http://www.wasap.my/60195434395

Email:hanabard105@gmail.com

Add Fb saya : Hana Deqna untuk chatting secara langsung dengan saya berkenaan dengan produk.

Klik Like di FanPage saya : Hanna Vita's Shoppe



0 comments:

Post a Comment