CARA ORDER

INFO BERGUNA

Menu

Monday, 15 February 2021

Testimoni Set Bersalin Shaklee

 Salam Sejahtera


Alhamdulillah .. Lama kita tak muncul ya...semua sihat ka....kita Alhamdulillah tengah menghabiskan tempoh berpantang..


Ehh...bersalin pulak ker....ya Alhamdulillah untuk kali keempat...tapi kali ini paling best sangat....

Apa yang bestnya tu....apa lagi semestinya proses bersalin la...lain anak lain pengalaman. Tapi kali ini semuanya dipermudahkan..

Sebenarnya Hana nak cerita testimoni bersalin / berpantang dengan Shaklee.. Sebab dengan vitamin nie la salah satu yang membantu proses bersalin hana kali ini lancar..

Korang bayangkan jarak dari rumah ke hospital makan masa 2 jam...jauh kot...tetiba turun tanda darah  waktu malam... Cuak jugak masa tu.. Tapi sebelum ini kalau nak bersalin itu la tanda yang selalu hana alami.

2 perjalanan ok lagi....tiba dihospital pun relax lagi...sakit geli - geli lagi....mantain boleh jalan ke wad yang jauh tanpa kerusi roda lagi....

Sampai kat wad terus capai 3 biji Ostematrix.. Motifnya nak kurang kan kesakitan dan cepatkan proses bukaan.. Memang terbaik korang...menjadi sangat..

Awal sakit biasa lagi...sempat rehat dan lelap kejab.. Tapi bila dah cukup rehat...mula la contraction datang  dengan kuat. Alhamdulillah hana bertahan ok..

Mula check baru 3 cm...tak sampai sejam terus masuk 7 cm..laju la kena tolak pergi labour room.. Cepatkan prosesnya...sampai kat labour room..doc ingat lama lagi la...settel setup peralatan terus hana kata sakit sangat dah..dalam masa 15 minit siap baby keluar....Alhamdulillah..nurse pun hairan..cepat sangat .

Tapi Alhamdulillah sangat badan tak letih lansung lepas bersalin siap boleh gelak2 dengan suami . 

Itu la serba sikit pengalaman bersalin kali ini..tapi asbab ambil set hamil shaklee dari mula hamil. Nie hana sambung ambil untuk berpantang pulak..

Yang bestnya rangkaian produk Shaklee nie , kalau ambil untuk hamil boleh sambung sampai lepas bersalin..sungguh jimat.

Pengalaman hana 4 orang anak semua dengan produk Shaklee..so tak payah nak pening-pening cari set bersalin dah hanya Shaklee yang terbaik..

Bukan setakat hana saja yang puas hati...jom hana kongsi feedback mereka yang dah mengunakannya..


 









Best kan.. Dah la mudah diambil setiap hati. Beri nutrisi terbaik untuk badan kita. 

Kesannya...sangat la best...macam bukan dalam berpantang...susu meriah...luka cepat sembuh...

Jadi pada yang belum cuba lagi... Mesti cuba untuk next baby...








Reactions:

0 comments:

Post a comment