Friday, 8 May 2020

Sembelit Ketika Puasa

Masalah sembelit ketika puasa? Ohhh tidak..


Dah makan bermacam- macam sewaktu berbuka, sampai terlupa yang kita makan tu penuh dengan minyak, kolestrol makan yang tinggi gula.

Bila dah makan macam-macam  mula la perut jadi tak lawas, sembelit dan sebagainya.

Akibat daripada sembelit, kita mudah letih, perut jadi sebu dan kembung, rasa tak selesa serta susah membuang angin. Silap haribulan boleh kena buasir pula jika dibiarkan.

Sebab itu digalakkan untuk ambil makanan yang berserat, minum air yang mencukupi dan segera membuang air besar jika terasa ingin membuang (jangan tahan berak).

Jadi apa cara nak atasi masalah tu, sini  hana nak bagi tahu, dengan Shaklee puasa senang aje.




Jadikan Herb Lax sebagai teman anda.

Kenapa Herb lax ya????

Herb lax ni senang ceritanya membantu pencernaan, supaya tak sembelit.

Merangsang pergerakan usus untuk melancarkan sistem pencernaan dengan semulajadi.

Yang mana nak kurus dengan Shaklee boleh juga amalkan Herblax ni.


Bagi melegakan sembelit yang anda alami, pengambilan HerbLax Shaklee boleh membantu. 

Berikut adalah manfaat HerbLax Shaklee untuk masalah sembelit ;

  • Pembersihan najis yang tersekat.

Merangsang usus untuk mempercepatkan proses pembersihan secara lembut kepada najis yang tersekat atau tersimpan lama dalam tubuh kita.
  • Membantu masalah sembelit.

Tindakan pembersihannya yang lembut boleh mengembalikan semula proses semulajadi pergerakan usus (natural bowel movement) dan seterusnya membantu masalah sembelit.
  • Mengempiskan perut

Ia juga mampu memberi kepejalan pada perut. Sesuai di ambil seperti biasa atau di campurkan dalam air panas, sebagai minuman teh herba.
  • Menyingkirkan toksin berlebihan ( sebagai Detox)


Alhamdulillah hana sendiri pun amalkan setiap malam sebelum tidur. Esoknya semua berjalan lancar. Perut selesa sangat.

Jom hana tunjuk Testimoni Herb Lax yang sangat berkesan



  • Baru 2 hari amal dah rasai kesan positifnya





  • Terus lupakan rutin ambil julap setiap hari 




  • Tak risau dah nak makan lebih ...confirm lawas 




  • Badan cergas setiap hari...dulu lemau sebab kerap sembelit

Adakah anda sedang alami situasi Sembelit Ketika Berpuasa ????

Jangan bertangguh lagi....jom lancarkan perhadaman dengan cara yang sihat dan semula jadi..

Segera  hubungi Hana ya.....


Call /  0195434395
Whatsapp:


Add Fb saya : Hana Deqna untuk chatting secara langsung dengan saya berkenaan dengan produk.


Klik Like di FanPage saya : Hanna Vita's Shoppe


No comments:

Post a comment