CARA ORDER

INFO BERGUNA

Menu

Sunday, 3 May 2020

Kenapa Pilih Shaklee??


Ni selalunya soalan yang terlintas dalam kalangan kawan-kawan Hana🤭

Ye la Hana ni bukan jenis orang yang suka buat kerja-kerja yang rumit ni. 

Hahahhaha Hana suka benda yang santai dan chill(banyak songeh pulak die ni) 😑


Dan benda tu Hana jumpa dalam bisnes ni. 

Dalam ni kami tak hanya pentingkan bonus, untung semata-mata tapi hubungan dengan Allah selalu diingatkan oleh upline🥺

Also upline tak pernah tinggal downline dia sorang-sorang terpinga-pinga

Secara teknikalnya kenapa Hana pilih nak bisnes dengan Shaklee sebab Shaklee menawarkan

1) PRODUK YANG BERKUALITI. 

Produk Shaklee ada yang dah berusia 104 tahun, which mean kalau produk tu tak berkualiti Dan tak beri effect pada pengguna produk tu takkan kekal sampai sekarang.😎



2) KOMISYEN YANG LUMAYAN

Shaklee bukan semata-mata menawarkan untung runcit, tapi juga menawarkan bonus yang mana tinggi weh. 



Konsep dia sapa rajin, dia akan dapat. Beza dia cepat atau lambat😉

CAR BONUS PUN ADA TAU. 



3) TRIP/UMRAH

sebenarnya ni main focus Hana. Hana nak kejar yang ni. 

Hana nak bawak satu family pergi umrah. Hana tak pernah lagi jumpa bisnes yang offer benda-benda  macam ni. 

Dan trip dia bukan biasa-biasa tau. Tahap taraf 5 bintang kot. Siap ada surprise sepanjang trip tu.(Dari orang berpengalaman)



Hana belum rasa lagi. Hihihi

Banyak lagi sebenarnya, tapi kalau nak tulis hmm sampai esok pun tak habis🤣

Doakan impian Hana ni tercapai tau. 

Mana tau ada diantara korang yang baca ni, doanya dimakbulkan. Mudah-mudahan Amiin. 

Ada dak yang sama macam Hana? 

Ada impian tapi duit kena ramai dulu baru boleh tercapai. 

Jom Hana nak tolong korang ni. 

 Capai Impian dengan Shaklee



Orang kata rezeki ni kita kena Kongsi, baru berkat😉


Reactions:

0 comments:

Post a comment