CARA ORDER

INFO BERGUNA

Menu

Wednesday, 29 April 2020

Meal Shake Bantu Anak Puasa Penuh

Salam Sejahtera



Alhamdulillah sudah nak masuk 7 Ramadhan dah. Bermakna 6 hari sudah anak-anak berpuasa tetapi tetap ada cabarannya

Cabarannya berpuasa kali ini hanya 2 hari sahaja.Asyik mengadu lapar , nak makan ja.. Tapi bila masuk hari ke 3 saya perasan tiada lagi rungutan dari anak- anak.


Syukur sangat bila puasa diorang kali ini lancar. Selain support diorang dengan semangat untuk puasa saya jugak yakin dengan rutin vitamin Meal Shake dapat bantu anak puasa penuh sehari.

Kenapa saya suka anak amal Meal Shake . 

Sebab tu la suppliment pertama anak saya cuba sejak umur setahun lagi. Bila sediakan untuk anak mesti dapat komen best punya" sedap ye ibu " 

Yang buat saya dan anak  lagi suka ialah. Bila ambil boleh melawas kn perhadaman Sekarang dah tak sembelit teruk lagi macam dulu - dulu tu.Kalau tak seminggu nak membuang pun susah.

Makan pun makin berselera.. tak memilih la semua makan .paling suka sayur..

Meal Shake lengkap dengan nutrisi untuk  keperluan kanak membesar. Pada saya snek terbaik untuk anak . Pilihan bijak untuk ibu2 yg inginkan kesihatan terbaik untuk anak.





7 Kebaikan Mealshake Shaklee Multivitamin Yang Sesuai Untuk Anak.


1. Nutirisi Lengkap

Menyediakan 24 jenis Vitamin, mineral dan zat . Kekurangan pengambilan zat boleh menyukarkan kadar serapan vitamin dan mineral oleh tubuh kita. Ia turut mengandungi lesitin soya yang berkerjasama dengan vitamin larut lemak.

2. Membekal Nutrisi kepada Sel Tubuh

Kaya dengan protin (tidak mengandungi laktosa), membantu pembinaan sel-sel kulit, kuku, rambut, organ, darah, imun dan lain-lain.

3. Membantu Tumbesaran

Mengandungi asid folik, biotin, kaya dengan kalsium dan magnesium yang diperlukan untuk membina tulang dan sel-sel untuk proses membesar.

4. Anti-Oksida

Mengandungi vitamin A, C, E, zink, selenium yang merupakan agen anti-oksida yang bertindak melawan jangkitan dan melambatkan proses penuaan.

5. Mengembalikan Seri Wajah

Mengandungi vitamin B yang lengkap, zat besi dan copper yang cukup untuk membina sel-sel darah merah yang sihat, sekaligus memberikan kompleksi wajah/kulit yang lebih cantik.

6. Detoksifikasi

Kaya dengan serat larut untuk membantu membuang lemak berlebihan dan sisa buangan dari perut dan usus.

7. Kelazatan Rasanya

Minuman yang lazat (berperisa vanilla) dan mengandungi fruktosa semulajadi; penggantian segera terhadap kekurangan vitamin, mineral dan juga tenaga. Tidak mengandungi sebarang pewarna dan gula tiruan.





Apabila berpuasa nutrisi penting mesti cukup untuk support tubuh badan agar lebih bertenaga sepanjang hari 

Memang pilihan bijak la kalau ibu- ibu support nutrisi anak-anak sepanjang puasa nie dengan Meal Shake Shaklee.

Saya dah cuba rutin setiap kali sahur untuk anak saya. Memang nampak perubahan dari awal puasa hingga la hari ke 6 nie  Cuba korang pulak yang mengamalkannya..

Kepada yang ada cabaran anak susah nak puasa penuh setiap hari. Insya Allah Meal Shake sedia bantu puasa penuh tanpa rungutan lapar @ dahaga

Jom hubungi saya segera untuk dapatkan Meal Shake nie setong untuk ibadah  puasa tahun nie..


Call /  0195434395
Whatsapp:


Add Fb saya : Hana Deqna untuk chatting secara langsung dengan saya berkenaan dengan produk.


Klik Like di FanPage saya : Hanna Vita's Shoppe

Konsultasi percuma hanya untuk pelanggan sahaja ya.


Untuk mendaftar ahli dan menikmati diskaun hebat bagi setiap produk Shaklee atau menjana pendapatan dengan bisnes Shaklee, sila klik DI SINI

Reactions:

0 comments:

Post a comment