CARA ORDER

INFO BERGUNA

Menu

Wednesday, 22 April 2020

Lecithin Bantu Atasi Bengkak Susu


Alhamdulillah...baru petang tadi ada yang bertanyakan adakah lecithin boleh bantu atasi bengkak susu...


Rata2 ibu kat luar sana pernah mengalami masalah bengkak susu kan..

Jangan buat main- main  tau bengkak susu ni..Boleh demam..And the worst case bengkak tu boleh sampai kena operate untuk buang tau.

Ni salah seorang customer shaklee yang ambil #Lecithin untuk masalah bengkak susu..



Alhamdulillah, feedback bengkak susu dah kurang katanya..

Sebenarnya Lecithin ni bantu pecahkan lemak-lemak dan susu yang dah block saluran susu kat kilang susu.

Bila saluran yang tersumbat dah tak block lagi no more bengkak susu.

Kadang-kadang cara bagi susu salah menyebab susu tak keluar dengan baik dan boleh menyebabkan susu bengkak dan banyak lagi punca susu jadi bengkak.



Lecithin bantu atasi bengkak susu

Lecithin Shaklee sebenarnya berfungsi sebagai emulsier atau pemecah lemak semulajadi. 

Selain itu juga, fungsi lain Lecithin Shaklee ialah membersihkan darah dan mencairkan lemak menjadi titisan-titisan kecil. 

Sebab itu juga Lecithin Shaklee sesuai untuk orang yang ingin menurunkan berat badan.

Oleh sebab fungsi Lecithin itu sendiri memecah lemak, ianya dapat membantu memecah dan mencairkan lemak-lemak dalam susu ibu. 

Ketulan susu atau susu yang tersumbat dalam payudara akan dapat dipecahkan dan melancarkan pengeluaran susu dan membantu mengatasi masalah bengkak susu ibu.



Kelebihan Lecithin untuk ibu menyusu

  • Mengurangkan risiko berlaku bengkak susu dengan mencegah saluran susu tersumbat.
  • Membantu melancarkan pengeluaran susu ibu. 
  • Menguatkan memori ingatan ibu yang selalu mengalami masalah cepat lupa selepas bersalin. 
  • Memberikan khasiat lecithin secara tidak langsung kepada bayi melalui susu ibu dan membantu perkembangan otak bayi. 

Testimoni ibu yang sudah berjaya merawat masalah bengkak susu




Untuk ibu memyusu yang sedang alami masalah bengkak susu boleh la segera dapatkan Lecithin dengan hanya menghubungi saya terus

Call /  0195434395
Whatsapp:


Add Fb saya : Hana Deqna untuk chatting secara langsung dengan saya berkenaan dengan produk.


Klik Like di FanPage saya : Hanna Vita's Shoppe

Konsultasi percuma hanya untuk pelanggan sahaja ya.


Untuk mendaftar ahli dan menikmati diskaun hebat bagi setiap produk Shaklee atau menjana pendapatan dengan bisnes Shaklee, sila klik DI SINI

  
Penafian: Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi di laman ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan



Reactions:

Reactions:

0 comments:

Post a comment