Saturday, 18 April 2020

Kenapa Esp Best Di Bulan Ramadhan


Cantik lah tong ESP yang baru ni, i is melting tengok packaging baru ESP ni. My daily rutin breakfast nie . Mujur bulan lepas baru restock ESP ni. Tak sabar nak habiskan yang ada nak beli tong ESP yang berwajah baru.


Sedar tak korang hari ni dah 18/4 lagi 5 hari je nak berpuasa, korang dah habis ganti puasa belum tu? Kalau tercari-cari bekalan sepanjang berpuasa nak sentiasa bertenaga, kenyang dan tak nak melepek letih je.


Kenapa ESP  best?

~ Orang gastrik yang susah dan payahnya nak menghabiskan puasa, tapi dengan ESP alhamdulillah mudah dan selesa berpuasa. Sebab apa? Sebab ESP membantu mengurangkan pedih perut

~ Sebab ESP membantu kenyang lebih lama.. kalau biasa tengah hari dah lapar, dengan adanya ESP petang baru perut mula berkeroncong tau

~ Pernah customer saya yang mengalami gastrik yang teruk, tak pernah dapat puasa sebulan. Tapi alhamdulillah, dengan ESP beliau dapat berpuasa penuh selama sebulan.. Memang tak sangka..

~ Jika anda sering berasa letih, tak cukup tenaga semasa berpuasa, amalkan lah ESP semasa sahur, insyaAllah khasiatnya dapat mengekalkan kecergasan anda semasa berpuasa

~ Sangat sesuai dihadiahkan kepada ibu ayah anda, dapatlah mereka menjalankan ibadah berpuasa dan tarawikh di malam hari dengan selesa dan bertenaga

Meh la cuba satu, puasa setahun sekali je.. Tak rugi invest sikit untuk kesihatan kan.. Satu ni tahan untuk sebulan.


Testimoni ESP best dibulan Ramadhan








Kepada yang sedang mencari - cari suplemen yang boleh bantu kesihatan sepanjang  ibadah berpuasa @ untuk kegunaan masalah kesihatan lain . Boleh la segera hubungi saya 

Call /  0195434395
Whatsapp:


Add Fb saya : Hana Deqna untuk chatting secara langsung dengan saya berkenaan dengan produk.


Klik Like di FanPage saya : Hanna Vita's Shoppe

Konsultasi percuma hanya untuk pelanggan sahaja ya.


Untuk mendaftar ahli dan menikmati diskaun hebat bagi setiap produk Shaklee atau menjana pendapatan dengan bisnes Shaklee, sila klik DI SINI

  
Penafian: Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi di laman ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan

Reactions:

0 comments:

Post a comment