CARA ORDER

INFO BERGUNA

Menu

Tuesday, 28 April 2020

Kelebihan Dan Testimoni Omega Guard

Salam Sejahtera


Selalunya bila orang tanya  apa untuk kurus mesti saya  akan cakap omega guard ni! Sebab its a fat burner. 

Tapi bukan hanya untuk kurus. Keseluruhan badan kita memerlukan Omega Guard ni. Dari muda sampai ke tua. Why? 

Kelebihan Omega Guard

*5 kelebihan OMEGA GUARD SHAKLEE*

1. 1 kapsul Omega Guard Shaklee membekalkan 905mg asid lemak omega 3, EPA dan DHA. 

2. Tidak dihasilkan dari hati ikan yang mengandungi toksik.  (hati kan tempat toksik berkumpul? ewww)

3.  Diproses secara utlratulen iaitu proses penyulingan proprietari 3 molekul untuk mengektrak  Omega 3 yang tulen dan menyingkirkan bahan berbahaya seperti plumbum, merkuri, arsenik, kadmium, dioksin, dan PCB. 

4. Sangat berbeza daripada produk omega 3 di pasaran kerana Omega Guard Shaklee satu-satunya minyak ikan omega 3 paling tulen, lengkap dengan 7 jenis asid lemak omega 3 semulajadi termasuk EPA, DHA dan ALA.

5. Minyak Omega 3 dalam Omega Guard Shaklee diesktrak dari ikan laut dalam dan berair sejuk (sardin, mackerel, herring dan anchovies) 

1 biji Omega Guard sehari dah cukup untuk otak serta kesihatan keseluruhan
Manfaat Omega  Guard

✅Mengimbangi perubahan dan kepekatan hormone PMS wanita 
✅Melicinkan kulit dan buat kulit jadi pinkish
✅Mengelakkan strok 
✅Mengawal kolestrol 
✅Mengekalkan tekanan normal darah 
✅Mencegah pembekuan darah dalam badan 
✅Mengawal masalah obesity 
✅Ibu Hamil : membantu tumbesaran dan perkembangan otak janin
✅Meningkatkan memory kanak2
✅Memperbaiki masalah alahan kulit seperti Eczema
✅Membantu mengurangkan penyakit buah pinggang 
✅Membantu masalah berkaitan dengan otak. 

Banyak kan kelebihan Omega Guard ni? Nak kuruskan badan tapi dapat berjuta manfaat lain. Yeay! 

Jom apa kata kita tengok Testimoni Omega Guard pulak.













Bestkan Omega Guard nie... Sebab tu la ramai yang sukakanya...bukan saja dewasa, warga emas, kanak-kana pun sukakannya.

Bagi yang ingin mendapatkan Omega Guard Shaklee boleh la segera hubungi saya..




Call /  0195434395
Whatsapp:


Add Fb saya : Hana Deqna untuk chatting secara langsung dengan saya berkenaan dengan produk.


Klik Like di FanPage saya : Hanna Vita's Shoppe

Konsultasi percuma hanya untuk pelanggan sahaja ya.


Untuk mendaftar ahli dan menikmati diskaun hebat bagi setiap produk Shaklee atau menjana pendapatan dengan bisnes Shaklee, sila klik DI SINI



Reactions:

0 comments:

Post a comment