CARA ORDER

INFO BERGUNA

Menu

Wednesday, 8 April 2020

Jom Bangkit Berniaga

Salam Sejahtera


Adakah kita sedar sekarang?? Disebalik penularan wabak Coviq-19 nie..Apa kesannya pada kita ??

Krisis ekonomi akan melanda seluruh dunia akibat daripada virus pendamik yang sedang mengancam banyak nyawa. Kerajaan kita pun dah umumkan pelan ekonomi untuk jangka masa panjang ..tetapi adakah semua itu cukup untuk support ekonomi keluarga kita. 


Kita semakin tertekan sekarang nie..walaupun sekarang nie segala keperluan masih lagi mencukupi. Ini akan kita lebih  rasai apabila  selepas 6 bulan iaitu tempoh kita dibantu oleh kerajan serta sudah  bebas dari masalah ujian kesihatan .


Jom bangkit berniaga !! Peluang yang saya nak buka untuk korang. Nie la masa yang terbaik untuk anda rebut peluang nie tanpa perlu mengeluarkan kos yang banyak. Sangat fleksibel dan mudah tanpa perlu bergerak kemana-mana. Tema Work at Home yang berbaloi sangat.

Ada tak kat sini yang suka berniaga.. Tak.kisah la apa - apa pun perniagaan. Syok kan berniaga. Boleh grab untung , boleh ramaikan customer dan makin lama berniaga makin banyak potensi untuk kita lebih berkembang dengan maju sekali..Yang penting ekonomi keluarga jugak dapat manfaatnya.

Berniaga nie sebenarnya beri satu kepuasan yang sangat luar biasa...kita dapat kenal kawan baru, jaringan sosial kita bertambah, dan jugak buat kita faham dengan jelas setiap apa yg kita dapat adalah rezeki dari Allah.. 

Sebab nie la saya masih kekal dengan 1 ja perniagaan . Walaupun ada masanya perasaan putus asa datang juga melintas...tetapi dengan peluang yang Shaklee beri rasa rugi pulak saya nak lepaskan macam tu ja.

Tapi bagaimana korang nak mulakannya?? 
Apa yang dikatakan mudah dan fleksibel tu..

Jom saya terang detail pakej Jom Bangkit Bermiaga dengan Shaklee..Mula mesti sertai keahlian Shaklee terlebih dahulu.  Ada 2 cara yang mesti korang tahu untuk jadi ahli keluarga Shaklee


2 Cara Jadi Ahli Shaklee.

1) Daftar keahlian dengan Yuran RM35 sahaja




2) Free Membership dengan hanya pembelian 100 uv atau pun beli mana produk dari Shaklee Welcome Set terus layak keahlian percuma




Dalam shaklee mau cari downline boleh, tiada downline pun tidak apa sebab Shaklee akan bayar bonus dengan berapa banyak uv kita setiap bulan.

Apa yang kita usaha, itu yang kita dapat. Tapi kalau ada downline ada cara pengiraan bonusnya. Yang penting uv diri sendiri.

Sedikit info pasal shaklee..

1. Shaklee adalah syarikat vitamin yang telah lama berada dalam pasaran. Produknya yang asli dan semulajadi benar-benar menawan hati saya ditambah ia memberi kesan yang hebat pada taraf kesihatan saya dan keluarga.

2. Ia antara syarikat MLM yang adil. Once dah bergelar pemimpin [ bermula tahap Supervisor] bermakna kita dah break dari upline kita. Oleh kerana Shaklee tidak mengamalkan skim piramid maka bonus kita dibayar mengikut usaha yang kita letakkan. 

Dalam Shaklee pendapatan kita boleh melebihi pendapatan upline apabila kita berusaha dengan lebih baik. Bukan sahaja pendapatan, malah kita mampu melangkaui pangkat upline kita sekiranya kita rajin berusaha.

3. Bonus dibayar tidak melalui upline atau mereka yang sponsor kita tetapi ianya langsung dari syarikat. Bonus juga diberi dalam bentuk tunai. Tidak perlu downline untuk mendapat bonus dari syarikat.

4. Harga produknya sangat berpatutan dan setanding dengan kualiti yang kita bayar. Produk asli dan semulajadi terbukti apabila tiada silikan gel di dalam botol vitamin Shaklee.

*Kelebihan Mendaftar Pengedar Shaklee*

💎 Boleh membeli produk pada harga ahli (penjimatan sehingga 25%)

💎 Jana pendapatan sambil mendapat kesihatan yg baik seisi keluarga

💎 Boleh mengumpul point dan ianya akan ditukarkan kepada bonus tunai setiap bulan

💎 Sebarang pesanan dari pelanggan anda boleh terus key in melalui sistem online & ianya akan dihantar terus ke alamat pelanggan

💎 Shaklee menawarkan CASH (bonus & incentive), CAR (insentif kereta) & CONVENTION (percutian antarabangsa bertaraf lima bintang serta peluang mengerjakan umrah untuk Muslim)

💎 Bisness yg sangat sesuai untuk mereka yg pemalu & sibuk berkerja serta mempunyai anak2 kecil juga.

*Kelebihan Mendaftar Ahli dengan Team Sihat Shaklee Group*

💎Kami mempunyai jaringan pengedar Shaklee yang berkaliber seluruh Malaysia.

💎 Access ke dalam group FB tertutup & Whatsapp Group khas untuk ahli sahaja

💎 Anda akan didedahkan dengan marketing online, marketing plan, tips berjaya dalam bisness shaklee, pengetahuan tentang produk serta banyak lagi

💎 Kelas secara online & offline. Dibenarkan membawa anak-anak bersama.

Boleh register terus di sini secara online 
Lepas isi form boleh terus whatsapp saya di http://www.wasap.my/60195434395
untuk saya aktifkan keahlian anda!

Fast action fast result

Jom bangkit berniaga!

Nie saya tunjuk kat korang result pengedar Shaklee  daripada fast action yang mereka buat.





           

Semua dah saya jelaskan...kini pilihan di tangan anda.. Buat la sesuatu yang boleh mendatang extra income untuk keluarga..

Insya Allah dengan langkah pertama yang korang buat nie mudah - mudahan dipermudahkan segala urusan kehidupan korang.


Untuk keterangan lanjut dan ingin mendapatkan produk untuk kesihatan , boleh segera hubungi saya..


Call : 0195434395

Whatsapp:

http://www.wasap.my/60195434395

Email : hanabard105@gmail.com


Add Fb saya : Hana Deqna untuk chatting secara langsung dengan saya berkenaan dengan produk.


Klik Like di FanPage saya : Hanna Vita's Shoppe

Reactions:

0 comments:

Post a comment