Monday, 20 April 2020

Dah Ready Ke Nak Masuk Ramadhan Nie??




Bila dikira-kira, rupanya dah tak berapa lama je lagi kita nak masuk Ramadhan dah.. Tak lamaaa dahhh.. Beberapa hari je lagi..

Korang dah ready ke dengan PERSEDIAAN RAMADHAN? 😊

Persediaan nak sambut Ramadhan ni sangat lah penting sebab kita ni Ramadhan setahun sekali je..

Tahun depan pun belum tentu lagi bakal bertemu Ramadhan yang seterusnya.. Kalau boleh kita nak lah jalani setiap Ramadhan tu dengan sempurna supaya tak sia sia setiap peluang buat pahala..

Tapi kadang-kadang, dek kerana berpuasa ada yang lembik lesu sampai nak solat pun tak larat.. Tidurrr je sepanjang hari..

Puasa amenda kalau solat tak buat and tidur je sepanjang hari? 🤔

Sebab tu penting sangat untuk get ready dengan SET SAHUR supaya bertenaga sepanjang hari..

Bukan lah bila minum ni tak lapar langsung. But dia beri kita tenaga untuk kekal aktif sepanjang hari..

Konsep sama macam makan nasi masa sahur, pun untuk tenaga.. Cuma bila amek SET SAHUR ni, InshaAllah tenaga tu lebih sikit 😊

Apa yang ada dalam SET SAHUR?

🌸ESP - bantu untuk kekalkan tenaga sepanjang hari

🌸PERFORMANCE DRINK - bantu elak badan dehidrasi, dahaga melampau dan stroke haba

🌸MEALSHAKE - bantu cukupkan keperluan nutrisi dalam badan kerana mengandungi 19 multivitamins dan mineral

🌸Cinch Shake - bantu rasa kenyang lebih lama and beri tenaga



Korang yang nak get ready dengan SET SAHUR masing-masing boleh contact hana sekarang naaa..

Opsss .Jom tengok dulu Testimoni Yang Suka Set Sahur ni






Ok jom dapatkan cepat Set Sahur anda...lambat bimbang outstock ja..



Call /  0195434395
Whatsapp:


Add Fb saya : Hana Deqna untuk chatting secara langsung dengan saya berkenaan dengan produk.


Klik Like di FanPage saya : Hanna Vita's Shoppe

Konsultasi percuma hanya untuk pelanggan sahaja ya.


Untuk mendaftar ahli dan menikmati diskaun hebat bagi setiap produk Shaklee atau menjana pendapatan dengan bisnes Shaklee, sila klik DI SINI

  
Penafian: Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi di laman ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan

Reactions:

0 comments:

Post a comment