Friday, 10 April 2020

Mengapa Penting Bersihkan Usus?



Salam Sejahtera

Bertemu lagi kita diruangan nie ...nie hana nak kongsi pengalaman saya yang dah bertahun mengamalkan produk Shaklee





Sejak mula mengenali Shaklee. Saya diperkenalkan dengan satu produk yang memang memberi kesan dengan cepat.

Ia satu - satunya  produk yang bertahan berbulan-bulan kecuali saya  dalam program Detoks. Biasa saya amalkan seminggu 1-2 kali.

Produk ini sangat bagus untuk melancarkan perhadaman dan menjadikan perut kita sangat selesa dan sihat tanpa gangguan yang melibatkan sistem dalaman tubuh iaitu usus

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2377791438898589&id=100000032688975

Mengapa penting bersihkan usus?

Merujuk sabda Rasulullah s. a. w, maksudnya: “Perut manusia itu tempat segala penyakit, manakala pencegahan itu pokok dari segala pengubatan.” (Riwayat ad-Dailami).

Kalau perasan, bila kita ada masalah membuang atau perut meragam...rutin harian pasti terganggu. 

Kebanyakan penyakit juga berpunca dari masalah perut.

6 punca penyebab penyakit dari perut:

1. Cara pengambilan pemakanan seharian yang tidak sistematik.

2. Terlalu berlebihan semasa makan.

3. Tidak berwaspada dengan makanan dan minuman yang dihinggapi serangga.

4. Tidak cermat semasa meneliti isi kandungan makanan.

5. Kurang kesedaran dalam menjaga kebersihan diri.

6. Pengambilan  ubat tanpa nasihat/ merujuk  doktor terlebih dahulu.

Kadang- kadang makan macam-macam vitamin tapi tak nampak kesan yang diharapkan sebenarnya tak mustahil berpunca dari usus yang bermasalah.


Jom kita pakat fokus pada kesihatan sepanjang duduk rumah ni.

Walaupun kurang beraktiviti tetapi kesihatan kita tetap terjaga terutamanya melalui pemakanan kita . Pengambilan makanan yang sihat dan berkhasiat beri manfaat yang banyak
pada tubuh badan

Pastikan proses perhadaman kita sentiasa lancar dan sihat.

Insya Allah kesihatan seluruh badan kita akan kembali normal seperti biasa seterusnya segala rutin harian kita berjalan lancar..

Untuk maklumat lanjut berkaitan produk tersebut boleh la rujuk sini. 

http://www.hanasihat.com/2018/09/testimoni-herbalax-shaklee.html?m=1

Semoga bermanfaat untuk semua...



Wednesday, 8 April 2020

Jom Bangkit Berniaga

Salam Sejahtera


Adakah kita sedar sekarang?? Disebalik penularan wabak Coviq-19 nie..Apa kesannya pada kita ??

Krisis ekonomi akan melanda seluruh dunia akibat daripada virus pendamik yang sedang mengancam banyak nyawa. Kerajaan kita pun dah umumkan pelan ekonomi untuk jangka masa panjang ..tetapi adakah semua itu cukup untuk support ekonomi keluarga kita. 


Kita semakin tertekan sekarang nie..walaupun sekarang nie segala keperluan masih lagi mencukupi. Ini akan kita lebih  rasai apabila  selepas 6 bulan iaitu tempoh kita dibantu oleh kerajan serta sudah  bebas dari masalah ujian kesihatan .


Jom bangkit berniaga !! Peluang yang saya nak buka untuk korang. Nie la masa yang terbaik untuk anda rebut peluang nie tanpa perlu mengeluarkan kos yang banyak. Sangat fleksibel dan mudah tanpa perlu bergerak kemana-mana. Tema Work at Home yang berbaloi sangat.

Ada tak kat sini yang suka berniaga.. Tak.kisah la apa - apa pun perniagaan. Syok kan berniaga. Boleh grab untung , boleh ramaikan customer dan makin lama berniaga makin banyak potensi untuk kita lebih berkembang dengan maju sekali..Yang penting ekonomi keluarga jugak dapat manfaatnya.

Berniaga nie sebenarnya beri satu kepuasan yang sangat luar biasa...kita dapat kenal kawan baru, jaringan sosial kita bertambah, dan jugak buat kita faham dengan jelas setiap apa yg kita dapat adalah rezeki dari Allah.. 

Sebab nie la saya masih kekal dengan 1 ja perniagaan . Walaupun ada masanya perasaan putus asa datang juga melintas...tetapi dengan peluang yang Shaklee beri rasa rugi pulak saya nak lepaskan macam tu ja.

Tapi bagaimana korang nak mulakannya?? 
Apa yang dikatakan mudah dan fleksibel tu..

Jom saya terang detail pakej Jom Bangkit Bermiaga dengan Shaklee..Mula mesti sertai keahlian Shaklee terlebih dahulu.  Ada 2 cara yang mesti korang tahu untuk jadi ahli keluarga Shaklee


2 Cara Jadi Ahli Shaklee.

1) Daftar keahlian dengan Yuran RM35 sahaja




2) Free Membership dengan pembelian RM400 keatas




Dalam shaklee mau cari downline boleh, tiada downline pun tidak apa sebab Shaklee akan bayar bonus dengan berapa banyak uv kita setiap bulan.

Apa yang kita usaha, itu yang kita dapat. Tapi kalau ada downline ada cara pengiraan bonusnya. Yang penting uv diri sendiri.

Sedikit info pasal shaklee..

1. Shaklee adalah syarikat vitamin yang telah lama berada dalam pasaran. Produknya yang asli dan semulajadi benar-benar menawan hati saya ditambah ia memberi kesan yang hebat pada taraf kesihatan saya dan keluarga.

2. Ia antara syarikat MLM yang adil. Once dah bergelar pemimpin [ bermula tahap Supervisor] bermakna kita dah break dari upline kita. Oleh kerana Shaklee tidak mengamalkan skim piramid maka bonus kita dibayar mengikut usaha yang kita letakkan. 

Dalam Shaklee pendapatan kita boleh melebihi pendapatan upline apabila kita berusaha dengan lebih baik. Bukan sahaja pendapatan, malah kita mampu melangkaui pangkat upline kita sekiranya kita rajin berusaha.

3. Bonus dibayar tidak melalui upline atau mereka yang sponsor kita tetapi ianya langsung dari syarikat. Bonus juga diberi dalam bentuk tunai. Tidak perlu downline untuk mendapat bonus dari syarikat.

4. Harga produknya sangat berpatutan dan setanding dengan kualiti yang kita bayar. Produk asli dan semulajadi terbukti apabila tiada silikan gel di dalam botol vitamin Shaklee.

*Kelebihan Mendaftar Pengedar Shaklee*

💎 Boleh membeli produk pada harga ahli (penjimatan sehingga 25%)

💎 Jana pendapatan sambil mendapat kesihatan yg baik seisi keluarga

💎 Boleh mengumpul point dan ianya akan ditukarkan kepada bonus tunai setiap bulan

💎 Sebarang pesanan dari pelanggan anda boleh terus key in melalui sistem online & ianya akan dihantar terus ke alamat pelanggan

💎 Shaklee menawarkan CASH (bonus & incentive), CAR (insentif kereta) & CONVENTION (percutian antarabangsa bertaraf lima bintang serta peluang mengerjakan umrah untuk Muslim)

💎 Bisness yg sangat sesuai untuk mereka yg pemalu & sibuk berkerja serta mempunyai anak2 kecil juga.

*Kelebihan Mendaftar Ahli dengan Team Sihat Shaklee Group*

💎Kami mempunyai jaringan pengedar Shaklee yang berkaliber seluruh Malaysia.

💎 Access ke dalam group FB tertutup & Whatsapp Group khas untuk ahli sahaja

💎 Anda akan didedahkan dengan marketing online, marketing plan, tips berjaya dalam bisness shaklee, pengetahuan tentang produk serta banyak lagi

💎 Kelas secara online & offline. Dibenarkan membawa anak-anak bersama.

Boleh register terus di sini secara online 
Lepas isi form boleh terus whatsapp saya di sini.  http://www.wasap.my/60195434395
untuk saya aktifkan keahlian anda!

Fast action fast result

Jom bangkit berniaga!

Nie saya tunjuk kat korang result pengedar Shaklee  daripada fast action yang mereka buat.





           

Semua dah saya jelaskan...kini pilihan di tangan anda.. Buat la sesuatu yang boleh mendatang extra income untuk keluarga..

Insya Allah dengan langkah pertama yang korang buat nie mudah - mudahan dipermudahkan segala urusan kehidupan korang.


Untuk keterangan lanjut dan ingin mendapatkan produk untuk kesihatan , boleh segera hubungi saya..


Call / Whatsapp : 

http://www.wasap.my/60195434395/

Email : hanabard105@gmail.com


Add Fb saya : Hana Deqna untuk chatting secara langsung dengan saya berkenaan dengan produk.


Klik Like di FanPage saya : Hanna Vita's Shoppe

Monday, 6 April 2020

Vitamin E Terbaik Sebagai Perisai Tubuh


Salam Sejahtera




Hai korang..sihat semua...Alhamdulillah

Perasan tak korang sejak musim virus nie pakat heboh pasal Vitamin C.. Semua tengah sibuk cari Vitamin C


Sampaikan Vitamin C di Shaklee pun outstock terus. Pastu masuk ja stok baru  tak sampai 3 hari dah licin semua....dahsyatkan penangan Vitamin C

Ya sebab ramai yang cari Vitamin C nie adalah kebaikannya yang boleh bantu tingkatkan imum badan dengan cepat dan selamat. Virus yang datang nie pulak lebih menyerang pada imun badan seseorang.

Tapi disebalik tu jangan kita abaikan kebaikan vitamin lain juga. Vitamin E jugak terbaik sebagai perisai tubuh



Vitamin E juga bagus sebagai perisai yang membantu melindungi jangkitan kuman.

Vitamin E, dengan kombinasi Vitamin C dan Selenium mampu memberi perlindungan yang power!

Ia berfungsi sebagai :

1. Perisai yang melindungi dari jangkitan kuman

2. Meningkatkan kemampuan sel utk proses phagocytosis (sel maka virus, bacteria dan seterusnya membunuh)

3. Meningkatkan immuniti

4. Sebagai antioksidan yang meneutralkan radikal bebas dan mengelakkan kerosakan sel.
.
.
Apa makanan yang mengadungi tinggi kandungan Vitamin E?

- Red palm oil (Vitamin E complex : Tocopherol & Tocotrienol)
- Olive oil
- Almond @ almond oil
- Kuaci
- Avocado
- Bayam
- Brokoli
- Kiwi
- Udang

Kelebihan Vitamin E Shaklee

❇️Vitamin E ialah antioksida larut lemak yang berperanan menyokong fungsi imun. Kajian menunjukkan bahawa pengambilan vitamin E sangat bermanfaat untuk meningkatkan fungsi imun di kalangan orang-orang tua. 

✴️Vita-E Complex™ Shaklee diperbuat dari minyak soya organik dan minyak biji gandum, yang kaya dengan vitamin E, diekstrak d-alpha tocopheryl, d-alpha tocopheryl yang aktif secaara fisiologi dan digabung dengan 8 jenis vitamin E(alpha, beta, game, delta). 

✳️Vitamin E Complex dari Shaklee adalah yang paling lengkap di pasaran. Ia mengandung 10mg selenium semulajadi yang membantu tubuh kita menyerap vitamin E, memelihara membran sel-sel, sel darah merah dan tisu-tisu toot. Ianya juga adalah penyatoksik semulajadi logam berat seperti raksa, kadmium dan mengukuhkan anti-oksidan dan melindungi retina. 



Selain Vitamin C, Vitamin E pun beri manfaat lebih pada tubuh sebagai perisai yang hebat bagi menguatkan lagi imun badan dari mudah terdedah pada radikal bebas dan juga virus- virus yang merbahaya.

So jangan susah hati kalau tak dapat nak mengamalkan vitamin C.. Insya Allah Vitamin E sedia membantu tingkatkan kesihatan anda..



Untuk keterangan lanjut dan ingin mendapatkan produk untuk kesihatan , boleh segera hubungi saya..

Call / Whatsapp : 019-5434395
Email : hanabard105@gmail.com


Add Fb saya : Hana Deqna untuk chatting secara langsung dengan saya berkenaan dengan produk.


Klik Like di FanPage saya : Hanna Vita's Shoppe

Konsultasi percuma hanya untuk pelanggan sahaja ya.


Untuk mendaftar ahli dan menikmati diskaun hebat bagi setiap produk Shaklee atau menjana pendapatan dengan bisnes Shaklee, sila klik DI SINI

  
Penafian: Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi di laman ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan

Sunday, 22 March 2020

VITAMIN C SEBAGAI ANTI OKSIDAN DALAM MELAWAN JANGKITAN KUMAN


Salam Sejahtera..




 Prof Dr Linus Pauling telah mendapati vitamin C adalah sangat kritikal untuk kesihatan dan bertindak sebagai anti oksidan dengan ia melindungi protin dan lemak daripada kerosakan radikal bebas yang berkaitan dengan jangkitan kuman, senaman dan stres yang akan merosakkan sel-sel tubuh kita . 

Kajian  menunjukkan vitamin C akan meningkatkan sistem imuniti tubuh kita dengan mengawal stres oksidatif dan meningkatkan jangka hayat sel-sel imun tubuh kita dan mengurangkan kerosakan sel-sel tubuh akibat jangkitan kuman.

Di sinilah kelebihan vitamin C dalam membantu tubuh kita melawan kesan jangkitan kuman seperti virus. 




Kerosakan akibat serangan radikal bebas ini berlaku dalam paru-paru pesakit yang di jangkiti virus Covid 19 ini yang menyebabkan keadaan yang dipanggil ‘ribut sitokin’ (cytokine storm) yang akan menyebabkan kesan kegagalan fungsi paru-paru di panggil ARDS (Acute Respiratory Distress Syndrome). 

Di sini lah kenapa didapati pesakit kritikal dan serius di ICU akibat jangkitan kuman Covid 19 pulih selepas di berikan vitamin C dalam dos yang tinggi. Kajian telah dijalankan oleh doktor-doktor dan penyelidik di China dan laporan kejayaan merawat pesakit Covid 19 ini sedang di buat dengan penggunaan dos sehingga 10,000mg ke 20,000mg sehari.

Hasil rawatan dengan vitamin C ini telah memberikan kesan positif dan inilah bukti yang tidak boleh disangkal lagi kelebihan menggunakan vitamin C dalam dos tinggi ini. 

Yang menariknya, tiada apa-apa kesan sampingan merbahaya berlaku kepada pesakit yang mengambil rawatan ini dan tiada laporan kerosakan organ seperti buah pinggang yang terjadi. 

Apa yang menariknya, kajian  menunjukkan paras vitamin C dalam darah dan sel-sel darah putih akan turun dengan sangat cepat semasa seseorang mengalami jangkitan kuman ini.  

Oleh kerana itu, pengambilan suplemen vitamin C semasa mengalami jangkitan kuman adalah satu kaedah yang efektif untuk melawan jangkitan tersebut kerana ia membantu meningkatkan fungsi sistem imuniti tubuh kita. 

Kajian ini di laporkan dalam   jurnal perubatan The Journal of Cellular Biochemistry pada tahun 2004     

Saturday, 14 March 2020

Hebatnya Kunyit



Salam Sejahtera


 Hebatnya KUNYIT membantu meningkatkan sistem imun kita. Dalam keadaan sekarang selain Vita C, Vita E dan Pro Vita A. Bagus ambil juga kunyit. Carilah suplemen yang supergrade dan bukan yang sintetik..
.
.
Telah digunakan lebih 4000 tahun yang lalu sebagai rempah dalam masakan mahupun sebagai ubatan. Jamu-jamu pun banyak yang berasaskan kunyit. Kaum india pun juga ada yang menggunakan kunyit sebagai kosmetik mereka.

Keunggulan Si Kunyit bukan setakat itu sahaja. Malah kajian-kajian sains telah menunjukkan ia mempunyai kandungan bahan aktif 'Cucurmin' yang ajaib dan banyk Vitamin C, Vitamin E, Anti-oksidan, Carotenoid, Minerals dan Cox2 Inhibitor (Natural Pain killer).

So , Apa kebaikannya pada diri kita?

1) Anti-oksidan yang tinggi. 

Membantu mencegah penyakit kronik. Bagus intuk kecantikan kulit.

2) Anti –Radang. 

Membantu dalam penyakit seperti sakit sendi, Allergic, Alzheimers, Kanser, Asthma, Gatal-gatal kulit

3) Anti-kanser. 

Kajian menunjukkan cucurmin dapat mencegah rebakan sel-sel kanser dan meningkatkan keberkesanan rawatan kemoterapi.

4) Anti-bakteria. 

Membantu merawat luka dan mencegah jangkitan

5) Anti-platlet.

Mencegah pembekuan darah, melancarkan perjalanan darah

6) Meningkatkan kesihatan hati & Hempedu

7) Menstabilkan gula dalam darah. 

Bagus untuk pesakit diabetes

8) Menurunkan kolestrol jahat (LDL) dalam darah.

9) Meningkatkan sistem imun badan

Rawatan kanser dengan menggunakan ‘cucurmin’ dari kunyit telah banyak digunakan di Eropah sebagai rawatan alternative yang effektif.

Hebatkan? Selalu kunyit kita guna untuk masak je.. But in reality, It has more than that benefits!

Appreciate Our Nature!


Wednesday, 11 March 2020

NEW BABY SHAKLEE – RESV ‼️

Salam Sejahtera..



 New produk in Shaklee.....ResV

Yes, baru launch awal Mac 2020.

RES V ni merupakan “adik” kepada Vivix Shaklee.

Ramai yang masih belum kenal produk baru shaklee iaitu RES-V!





Ok, sis explain sikit.


ResV ni adalah penemuan revolusi terbaharu daripada Shaklee.

ResV Shaklee dihasilkan secara saintifik yang direka untuk mengekalkan keremajaan dan untuk hidup yang lebih bersemangat 💪🏻

Melalui pembangunan bertahun-tahun bersama saintis-saintis terkemuka dan penyelidikan canggih secara global, maka ResV telah berjaya dihasilkn! 

Dalam ResV Ada Polifenol?

ResV juga seperti Vivix.

ResV mengandungi campuran proprietari, ekstrak polifenol botani semulajadi yang dipilih secara teliti untuk mengekalkan kesihatan dan kesejahteraan optimum. Di Shaklee semestinya:

✿ Semula Jadi
✿ Tanpa Warna Tiruan
✿ Tanpa pemanis Tiruan
✿ Tanpa Pewarna Tiruan
✿ Tanpa Pengawet
✿ Tanpa Gluten Tambahan

Pendek kata “dari alam semula jadi kepada manusia”

Sebab tu lah ResV ni terlalu unik dan istimewa❤️

nanti kita kupas lagi tentang ResV ya😘


Antara KELEBIHAN RES V shaklee :

🔺Meningkatkan tenaga dan menguatkan otot
🔺Kulit kelihatan lebih muda
🔺Menggalakkan paras gula dalam darah stabil dan normal
🔺Boleh melindungi daripada pertumbuhan sel abnormal
🔺Menggalakkan minda lebih fokus
🔺Menggalakkan detoksifikasi badan dan pembersihan yang lebih efektif
🔺Memelihara dan menyokong kesihatan sendi
🔺Menggalakkan kesihatan peredaran darah




Saturday, 7 March 2020

ResV Produk Terbaru Shaklee




ResV Shaklee

ResV adalah penemuan revolusi terbaharu daripada Shaklee. ResV Shaklee dihasilkan secara saintifik yang direka untuk mengekalkan keremajaan dan untuk hidup yang lebih bersemangat . Melalui pembangunan bertahun-tahun bersama saintis-saintis terkemuka dan penyelidikan canggih secara global, Shaklee telah berjaya menghasilkan ResV.

Dalam ResV Ada Polifenol?

ResV juga seperti Vivix. ResV mengandungi campuran proprietari, ekstrak polifenol botani semulajadi yang dipilih secara teliti untuk mengekalkan kesihatan dan kesejahteraan optimum. Di Shaklee semestinya:
✿ Semula Jadi
✿ Tanpa Warna Tiruan
✿ Tanpa pemanis Tiruan
✿ Tanpa Pewarna Tiruan
✿ Tanpa Pengawet
✿ Tanpa Gluten Tambahan

Pendek kata “dari alam semula jadi kepada manusia”

Apa itu Polifenol

Polifenol adalah bahan semula jadi yang didapati dalam anggur tertentu, buah beri, herba dan sayur-sayuran. Ia dihasilkan sebagai sebahagian 
 sistem pertahanan tumbuhan yang bertindak balas kepada persekitaran yang bahaya. Polifenol melindungi tumbuh-tumbuhan daripada makhluk perosak, serangan kuman, kecederaan, jangkitan, radiasi ultraviolet dan keadaan iklim yang bahaya dan tidak menentu. Polifenol juga memberikan warna yang cantik dan terang kepada buah-buahan, buah beri dan sayur-sayuran. Sebab itu, tumbuhan yang kaya dengan polifenol mampu hidup dalam cuaca yang melampau dan mampu berdaya saing.

Polifenol adalah nutrien semulajadi untuk mengekalkan keremajaan dan menjadikan hidup penuh bersemangat.


Apa itu Resveratrol

Resveratrol adalah salah satu Polifenol yang paling berkuasa. Resveratrol telah mendapat reputasi sebagai ramuan penting untuk mengekalkan kesihatan dan kesejahteraan yang baik

Ramuan ResV Shaklee

ResV Shaklee mengandungi campuran propietari Polifenol tumbuhan seperti Anggur Muscadine, Japanese Knotweed dan Lobak Ungu. Melalui penemuan formula revolusi baharu, ramuan ResV ditambah dengan lima bahan lagi, menjadikan lapan bahan utama terdapat dalam ResV Shaklee. Campuran 8 bahan ini merupakan campuran proprietary spectrum polifenol yang luas.








,,
Kapsul ResV



Untuk pengetahuan anda, Kaspsul ResV agak pejal berbanding supplement kapsul Shaklee yang lain. Fungsinya supanya kandungan ResV tidak teroksidan dan mengekalkan kandungan Polifenol.

Kapsul ResV mengandungi 2 selaput iaitu
✿ Selaput bahagian luar kapsul diselaputi dengan bovine (lembu) 
✿ Selaput bahagian dalam kapsul pula diselaputi dengan hampas kulit anggur / biji anggur.


Mengikut piawaian KKM, ResV didaftarkan sebagaitraditional medicine walaupun ResV ini bukan ubat. Sebab itu, dibahagian kotak ResV terpapar semua ramuan yang terkandung dalam ResV.

Keistimewaan ResV Shaklee

✿ Unik dan Ekslusif

Keistimewaan ResV Shaklee adalah ResV disokong oleh 6 paten. Shaklee menggunakan proses pengekstrakan berpaten untuk mendapatkan segala kebaikan polifenol dalam ResV supaya boleh menikmati kandungan nutrisi dan manfaatnya secara sepenuhnya.

ResV Produk Terbaharu Shaklee
6 paten ini hanya eksklusif di Shaklee sahaja.

✿ Pertanian Secara Berterusan

Shaklee komited kepada piawaian yang tertinggi dalam pertanian mesra alam dan berterusan supaya anda boleh menikmati nutrient yang bermanfaat dengan kepakatan tertinggi sepanjang tahun.

✿ Tidak Perlu Disimpan Dalam Peti Sejuk

Kapsul lembut ResV tidak perlu disimpan dalam peti sejuk dan mempunyai jangka hayat selama 24 bulan(Kekal segar sehingga 24 bulan). Ia sangat memudahkan anda boleh mengambilnya dimana-mana dan bila-bila sahaja.


Dos Harian ResV Shaklee

Dos harian bagi ResV Shaklee adalah 2 biji sehari selepas makan.

Bagi menikmati kehidupan yang penuh bertenaga dan kecergasan yang optimum, serta menjalani kehidupan yang lebih sihat dan lebih bersemangat, anda digalakan untuk mengambil ResV dan Vivix juga.
ResV Produk Terbaharu Shaklee


Manfaat Polifenol dalam ResV

ResV Produk Terbaharu Shaklee



✿ Meningkatkan tenaga dan menguatkan otot
✿ Kulit yang kelihatan lebih muda
✿ Mengekalkan paras gula darah sihat
✿ Menggalakkan detoksifikasi badan dan pembersihan yang efektif
✿ Menggalakkan kesihatan peredaran
✿ Menggalakkan kekal tajam dan focus
✿ Memelihara dan menyokong keselesaan sendi
✿ Boleh melindungi daripada pertumbuhan sel abnormal

Kesimpulan


Walaupun ResV sama macam Vivix tetapi tidak serupa sebenarnya, kerana ResV 30x Lebih Hebat Berbanding Vivix kerana


Sejajar dengan penemuan formula dan revolusi baharu, para saintis menambahkan beberapa ramuan baru di dalam Res-V menjadikan resV 30x ganda lebih sebatian polifenol.


✿ Spektrum polifenol untuk Res-V telah berubah dan jumlah polifenol bagi setiap hidangan juga telah dipertingkatkan. Dalam kajian makmal, formula Res-V yang baru ini terbukti 30% lebih berkuasa untuk menghalang pembentukan protein AGE berbanding dengan formula sebelumnya. 


✿ Disokong oleh enam paten, ResV mengandungi proprietary, semua campuran semulajadi dari spektrum polifenol yang luas berdasarkan anggur muscadine yang memaparkan kepekatan asid elagik dan Elagithanin yang lebih baik berbanding anggur lain, apabila digabungkan dengan polifenol lain, menghasilkan kuasa antioksidan yang lebih hebat.



Penggunaan polifenol boleh melindungi telomere daripada memendek, membantu anda untuk hidup lebih muda lebih lama.


ResV Produk Terbaharu Shaklee

Harga sebotol ResV Hanya RM 500 sahaja. sebotol. Kepada yang berminat ingin mencuba boleh la segera hubungi saya untuk dapat terus keahlian PERCUMA

Untuk keterangan lanjut dan ingin mendapatkan produk untuk kesihatan , boleh segera hubungi saya..

Call / Whatsapp : 019-5434395
Email : hanabard105@gmail.com


Add Fb saya : Hana Deqna untuk chatting secara langsung dengan saya berkenaan dengan produk.


Klik Like di FanPage saya : Hanna Vita's Shoppe

Konsultasi percuma hanya untuk pelanggan sahaja ya.


Untuk mendaftar ahli dan menikmati diskaun hebat bagi setiap produk Shaklee atau menjana pendapatan dengan bisnes Shaklee, sila klik DI SINI

  
Penafian: Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi di laman ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan

 .