Tuesday, 7 May 2019

Performance Drink Perisa Baru Lemon Lime


              


PERFORMANCE DRINK PERISA LEMON LIME BARU 🍹

Bulan Mei ni sangat special sebab ada 1 produk baru yang hanya available sepanjang Ramadhan sahaja iaitu PERFORMANCE DRINK LEMON LIME!

Sebelum ni perisa orange je. Memang setiap kali Ramadhan minum air tu je untuk sahur dan berbuka. Memang sangat membantu berpuasa dengan bertenaga.

Untuk bulan ni sahaja kalau korang beli PERFORMANCE DRINK LEMON LIME (perisa baru tong tinggi) dan PERFORMANCE DRINK ORANGE (perisa lama tong rendah), korang boleh dapat diskaun 10% daripasa harga biasa. Jimat sangat!

Kedua-dua perisa ni sangat sedap, sihat, berkhasiat dan bertenaga bila minum. Mana nak dapat air yang complete all in 1 ni.

So apa KELEBIHAN AIR ni dibandingkan dengan air lain? Sangat banyak jika dibandingkan dengan minuman isotonik biasa. 

Antara kelebihannya adalah: 

🍋 Bebas gas atau tidak berkarbonat.
🍊 Kurang kandungan gula (less sugar).
🍋 Tidak mengandungi lemak.
🍊 Tidak mengandungi kolestrol.
🍋 Tidak mengandungi bahan tiruan, pewarna atau pengawet tambahan.
🍊Dirumus KHAS dengan kandungan sodium, potasium dan karbohidrat yang mencukupi.
🍋 Mempunyai kadar natrium yang rendah dan mempercepat kadar penyerapan cecair (elektrolit) dalam tubuh sekaligus. 🍊 Membantu mengatasi masalah dahaga (sesuai sangat utk minum ketika bersahur di bulan puasa).
🍋 Bersifat isotonik . Jumlah kepekatan karbohidrat yang ada didalam Performance Drink adalah sama dengan darah kita. Ini memudahkan proses penyerapan sekaligus meningkatkan kadar gula di dalam darah. Kesannya? Tubuh lebih bertenaga dan cergas!

Siapa yang boleh minum air ni? 

✅ Ibu hamil yang mengalami muntah kronik (minum air pun muntah).
✅ Ibu yang menyusukan anak.
✅ Mereka yang aktif bersukan
✅ Mereka yang kurang minum air.
✅ Mereka yang berpuasa.
✅ Mereka yang kerap sakit kepala.
✅ Mereka yang kurang sihat (demam, selsema dsb).
✅ Kanak-kanak yang demam.
✅ Mereka yang gemar minuman isotonik (altenatif yang lebih sihat). 

Pada yang ingin mencuba dan nak tahu bagaimana penyediaanya..




Mesti dah sabar tu. Baru nie saya dah test dah.. Sedap giler rasa dia. Memang boleh hilang dahaga terus. Tapi yang penting topup tenaga taw kalau kita minum. Bantu badan lebih segar dan aktif.



Mesti kena terus order nie. Dah la perisa yang sangat sedap dapat pulak membeli dengan harga promo yang sangat Jimat..

Jom laju order.. Stok terhad sangat. Nie bulan Ramadan lagi terbaik untuk jadikan minuman berbuka dan penambah tenaga setelah berpuasa seharian..

Untuk pesanan atau apa-apa pertanyaan

Call / Whatsapp : 019-5434395
Email : hanabard105@gmail.com


Add Fb saya : Hana Deqna untuk chatting secara langsung dengan saya berkenaan dengan produk.


Klik Like di FanPage saya : Hanna Vita's Shoppe

Konsultasi percuma hanya untuk pelanggan sahaja ya.


Untuk mendaftar ahli dan menikmati diskaun hebat bagi setiap produk Shaklee atau menjana pendapatan dengan bisnes Shaklee, sila klik DI SINI


  
Penafian: Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi di laman ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan






Reactions:

0 comments:

Post a Comment