Thursday, 4 April 2019

Vivix Untuk Mak

Salam Sejahtera..



Alhamdulillah.. Syukur atas nikmat...

Bila ada promosi Vivix mesti teringat kali pertama beri Vivix untuk mak.

Satu kepuasan yang luar biasa kalau dapat bantu keluarga sihat seperti biasa. Lagi- lagi yang melibatkan mak ayah nie.

Mak saya seorang yang aktif .. Semua kerja pantas buat. Kalau bab masak mak memang terbaik..sampaikan saya nak masak mesti call mak mintak resepi versi mak apa2 menu..

Mak saya pandai tebar roti canai..sampai resepi roti canai mak perniagaan kami laris dan boleh sara kami adik beradik.

Kecerdasan mak memang luar biasa..sampaikan susah nak tengok mak sakit. Tapi bila mak mula sakit baru nie memang kami tak senang duduk. Tiba - tiba pening..tak lena tidor. Bila pergi check doc kata mak ada darah tinggi 

Bila dapat respon camtu, taw pulak mak bukan suka amal2 ubat hospital nie..saya perkenalkan supplimen kat mak pun hanya Vitamin C + Ostematrix saja..tu pun suka sangat dah.

Tak mau mak sakit lama dan nak mak sembuh cepat. Saya apa lagi order terus Set Darah Tinggi untuk mak amal. Saya order dan terus mintak shaklee hantar ke alamat mak.

Terkejut mak bila dapat.." ishh mahal nie .  Awat yang beli mahal2 nie.. Tak pa mak, duit kita boleh cari tapi nikmat kesihatan mak lagi mahal taw...diam tak kata apa.

Alhamdulillah la nie mak dah pulih dah..sebulan Amal Vivix dan supplimen lain khas untuk darah tinggi, nampak perubahan ketara.. Kembali aktif macam selalu..



Kalau duk jauh dengar mak ayah  sihat senang tapi kalau tak sihat lagi serabut duk pikir.. Tanya la sapa pun camtu la..

Sekarang seronok dah dia dah makin sihat. Tak takut dah kalau pergi check doktor. Tekanan darah pon dah stabil cantik. Alhamdulillah..Bila tengok mak dah sihat dengan Vivix..syukur sangat. Now dengan ayah sekali saya bagi Vivix.


Vivix menjadi dengan mak saya. Tengok nie saya lampirkan sekali testimoni mak ayah diorang yang ada masalah kesihata dan Vivix memudahkan proses penyembuhan .

http://www.hanasihat.com/search/label/Vivix%20Shaklee?m=0







Reactions:

0 comments:

Post a Comment