Salam Sejahtera
Perubahan ketara shaklee bawa dalam hidup saya ialah saya dah tak bergantung pada ubat bila sakit..
Sebelum ni sakit sikit ambil ubat..paling kerap saya ambil ubat selsema..sebab saya menghadapi masalah resdung yang agak teruk..bgn pagi2 mesti bersin..hidung selalu tersumbat..terkena habuk je hidung mula lah berair, muka dan mata pun mula gatal2..
Sebab dah tak tahan sangat dengan masalah resdung ni, saya ikhtiar dengan set resdung shaklee..alhamdulillah, banyak perubahan berlaku..saya dah jarang bersin pagi2..kalau terkena habuk tu bersin jugak..bezanya tak teruk sgt..tapi nak dapatkan kesan positif ni haruslah konsisten consume shaklee. Kalau on off makan vitamin, tu yang tak dapat kesannya..
Sekarang ni, kalau sakit je saya akan usaha dengan tingkatkan sistem imun badan dulu..sebabnya apa jua penyakit yang menyerang kita adalah berpunca dari sistem imun badan yang lemah..Vitamin pilihan saya ialah SR Vitamin C..Mmg dah jadi teman baik saya vitamin C ni..harganya sangat berpatutan dan mempunyai pelbagai kebaikan lagi..
Nie saya kongsikan sekali respon penguna lain yang serasi mengamalkan set resdung Shaklee
Call / Whatsapp : 019-5434395
Email : hanabard105@gmail.com
Add Fb saya : Hana Deqna untuk chatting secara langsung dengan saya berkenaan dengan produk.
Klik Like di FanPage saya : Hanna Vita's Shoppe
Konsultasi percuma hanya untuk pelanggan sahaja ya.
Untuk mendaftar ahli dan menikmati diskaun hebat bagi setiap produk Shaklee atau menjana pendapatan dengan bisnes Shaklee, sila klik DI SINI
Penafian: Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi di laman ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan
0 comments:
Post a Comment