Labels

CARA ORDER

INFO BERGUNA

Menu

Tuesday, 1 January 2019

YOUTH Kawasan Bandar Tenggara 0195434395

Salam Sejahtera...Nak kenal sikit la. Saya pengedar Shaklee bagi kawasan Bandar Tenggara sejak 2015 lagi. Kebanyakkan permintaan produk hanya vitamin untuk kesihatan tubuh badan dan jugak untuk kulit. Lebih kepada vitamin yang boleh di makan

Untuk kali ini saya nak fokus lebih sikit iaitu kepada produk penjagaan kulit terbaru dari Shaklee iaitu Youth

Sedikit maklumat berkaitan Youth nie. Mula dipasarkan secara meluas di Malaysia pada awal tahun ini.. Permulaan dibuat test pada geng2 master dulu.. Sekali result sangat luar biasa. Maka excited la semua nak dapatkan fullset terus..

Nak tengok testimoni percubaan pertama guna set Youth..
YOUTH COMPLEX


Kunci untuk mengecapi kulit yang cantik,kelihatan muda adalah dengan mempercepatkan pembaharuan sel kulit kepada kadar yang lebih cepat.
Kulit yang muda melakukannya dengan mudah . Ia akan memperbaharui pada kadar yang optimum dan menghasilkan semua kolagen dan elastin yang kita perlukan untuk kulit lembut,gebu serta berseri.
Tetapi dengan meningkatnya usia kita,keserian itu akan hilang. Pembaharuan sel kita akan menjadi perlahan dan kolagen dan elastin yang di hasilkan akan berkurangan.
Berbeza dari produk penjagaan kulit yang lain,teknologi canggih kami bukan sahaja menangani penuaan di permukaan ,malah ia bertindak pada sel kulit anda.
Ini bermakna yang kami tidak hanya menyediakan manfaat perlindungan dan pembaikkan,kami juga menyokong fungsi penting sel yang dapat memulihkan keremajaan dan seri wajah.
Mengandungi 10kali ganda kepekatan YOUTH Complex yang dalam proses paten, Youth Activating Serum semestinya produk yang di perlukan dalam koleksi YOUTH.0 comments:

Post a Comment