Tuesday, 8 January 2019

ESP Bantu Kawal Selera Makan

Salam Sejahtera



Kacang soya menawarkan protein dan lemak serta karbohidrat. 

Ini menunjukkan kacang soya lebih memberi kepuasan dan memastikan selera dalam kawalan berbanding kebanyakan makanan yang berasaskan tanaman.( Petikan pakar Diet )

ESP bantu KAWAL SELERA makan. 

Macam mana ESP ni boleh bantu kawal makan ? 

Dalam setin ESP mengandungi 30kg soya tau. Thats why bila amik 1 shaker ESP dengan jumlah yang disarankan memang perut kenyanggg sangat. 

Jangan risau kalau ada kata soya tak elok. Ye soya biasa memang tak bagus. Tapi ESP soya non-gmo. Lain ye..berkualiti..Korang google la sendiri apa dia non gmo tu ye 😊

Saya nak cerita bab dia bantu kawal makan sebab ianya tinggi protein. Ikut fakta bagi nak kawal selera makan sebaiknya amik PROTEIN tinggi. So the best is protein dari ESP. Takda lemak, takda kolesterol. 

Sebaiknya minum pagi sebagai breakfast badan pun bertenaga. Dan dinner memang kenyang lah! Takda lah nak makan lebih. 

ESP ni bukan untuk orang kurus. Tapi untuk hampa yang nak jaga pemakanan, yang ada masalah kesihatan, yang sejenis kaki makan macam saya, risau dengan keadaan kesihatan sekarang ni.

1 tin tahan 2 bulan. Sesuai untuk semua termasuk hamil dan menyusu. Saya sangat rekemen untuk ampa gantikan minumam manis lain dengan ESP. Lebih sihat. Lebih berkhasiat. Badan bertenaga. Kulit cantik.

Selain untuk bantu kawal selera makan Esp jugak ada banyak lagi manfaat untuk kesihatan. Pendek kata dalam setong lengkap untuk support kesihatan kita 



Berita baik untuk mereka yang dalam proses nak kurangkan selera makan dengan Esp Shaklee. Bulan nie ada hot sale untuk korang..


Nak tak korang... Terlajak jimat nie harga... Bulan nie saja taw...kalau nak jom booking sekarang

Call / Whatsapp : 019-5434395
Email : hanabard105@gmail.com


Add Fb saya : Hana Deqna untuk chatting secara langsung dengan saya berkenaan dengan produk.


Klik Like di FanPage saya : Hanna Vita's Shoppe

Konsultasi percuma hanya untuk pelanggan sahaja ya.


Untuk mendaftar ahli dan menikmati diskaun hebat bagi setiap produk Shaklee atau menjana pendapatan dengan bisnes Shaklee, sila klik DI SINI




  
Penafian: Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi di laman ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan




Reactions:

0 comments:

Post a Comment