Friday, 21 December 2018

Pencuci muka Shaklee YOUTH Luminous Gel Oil Cleanser!


Salam Sejahtera..

Mencari sesuatu yang terbaik tak salah. Kalau bab penjagaan kulit wajah nie golongan perempuan memang tak ketinggalan punya.

Penjagaan kulit mesti la bermula dengan proses mencuci terlebih dahulu. Nie yang paling penting

Nak cuci muka mesti nak produk yang ok, selamat dan boleh hilangkan segala kekotoran dan juga mesti nak yang boleh support kulit dari mudah timbul masalah..kan ..kan

Sejak dari muda sampai dah anak tiga pun saya masih mencari produk yang boleh memcuci + memberi nutrisi untuk kulit..

Tapi sejak awal tahun nie dah jumpa yang paling sesuai.. Memang tak pandang yang lain la.. Sapa tak mau pakej bersih sekali kasi sihat lagi kulit.


              


Memperkenalkan Pencuci muka Shaklee YOUTH Luminous Gel Oil Cleanser!

Pencuci muka shaklee terkini 3-dalam-1, tanpa sabun, pembersih pH yang seimbang 

Sangat sesuai digunakan untuk kulit kita supaya awet muda & jelita.

Ia merupakan gabungan vitamin dan polifenol yang dipatenkan dengan alga untuk :

­čö╣Mengelupas
­čö╣Membersihkan
­čö╣Mempersiapkan kulit kita untuk produk youth yang lain.

Produk YOUTH Luminous Gel Oil Cleanser adalah 100% berasaskan tumbuhan. 

­čöŞKamu tidak perlu risau bahan kimia yang menyebabkan kanser & merosakkan buah pinggang.
­čöŞTiada kekejaman dilakukan terhadap haiwan melalui ujian klinikal.
­čöŞDan bebas gluten.

Antara tumbuhan Botani yang memberikan kuasa kepada pembersih muka ini adalah :

1. Lotus japonicus

Mengaktifkan protein untuk awet muda utama untuk menjana semula sel-sel untuk menghasilkan lebih banyak kolagen, elastin, dan fibrillin.

2. Anggur Muscadine

Polifenol ini akan melindungi dan membaiki DNA selular sambil menghalang kerosakan kolagen dan elastin.

Dan membuatkan kulit muka kita kelihatan muda lebih lama.

Memang bahan penting untuk kecantikan diri wanita.

3. Vital Repair® + Complex

Bahan yang dikenali sebagai "Advanced Vital Repair+ Complex" menyediakan nutrien antioksidan dan vitamin penting untuk menghalang radikal bebas yang merosakkan kulit serta menggalakkan pertumbuhan sel yang sihat.

Kelebihan Shaklee Youth Luminous Gel Oil Cleanser

­čö┤Vital Repair+® Complex
Ekstrak anggur muscadine seperti yang terdapat di dalam Vivix shaklee
­čö┤Teknologi kompleks alga hijau untuk pengelupasan
­čö┤Tiada bahan kimia berbahaya & selamat digunakan wanita mengandung.
­čö┤Setiap tube pembersih muka Shaklee ini mengandungi bekalan yang cukup digunakan selama 60 hari.
­čö┤Setiap produk YOUTH dirumus secara khusus untuk menangani pelbagai kesan penuaan kulit.

Best kan sambil membersihkan kulit sambil kulit nampak 10 tahun lebih muda ­čśŹ

Rangkaian Set Youth ni ada promosi dari Desember 2018 hingga




Jadilah orang pertama untuk mencuba pencuci muka YOUTH yang sangat special berbanding pencuci muka biasa!

Call / Whatsapp : 019-5434395
Email : hanabard105@gmail.com


Add Fb saya : Hana Deqna untuk chatting secara langsung dengan saya berkenaan dengan produk.


Klik Like di FanPage saya : Hanna Vita's Shoppe

Konsultasi percuma hanya untuk pelanggan sahaja ya.


Untuk mendaftar ahli dan menikmati diskaun hebat bagi setiap produk Shaklee atau menjana pendapatan dengan bisnes Shaklee, sila klik DI SINI




  
Penafian: Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi di laman ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan



Reactions:

0 comments:

Post a Comment