Tuesday, 18 December 2018

Anak Tak Suka Makan Sayur

Salam Sejahtera..




Sudah jadi kebiasaan bagi ibu- ibu kena hadapi situasi anak tak suka makan sayur

Kadang boleh hilang terus mood nak makan nasi bila tengok ada sayur disampingmya..

Dahsyatkan.. Tapi tu la hakikatnya yang ibu - ibu akan alami kalau bab makan anak.

Tak kan nak paksa kot anak makan. Maka ibu kena la fikirkan alternatif terbaik , walaupun pilih makan tetap lengkap pemakanan diorang setiap hari..

Selain masak sayur setiap hari tak semestinya itu sudah cukup untuk support tenaga dan nutrisi dalam seharian .

Sebab anak tak suka sayur satu hal... Nie sekali nutrisi pun makin kurang dalam badan..

Cadangan saya, carilah untuk anak suplimen yang boleh selesai masalah kekurangan nutrisi

Ada taw suplimen yang lengkap semua keperluan tubuh badan. Disini saya syorkan suplemen untuk  anak - anak adalah Vitalea For Kids yang sangat sedap dikunyah.


Memang sangat sedap dan penuh berkhasiat untuk support keperluan anak anak.

Selain Vitalea For Kids anda  boleb juga berikan anak anda. Meal Shake Shaklee yang memang sangat terkenal dengan kesedapannya serta kebaikannya untuk kecerdasan anak - anak setiap pagi.

              
Selain kesedapannya , Meal Shake boleh bantu memingkatkam selera anak anak , yang liat nak makan tu sesuai sangat. Anak saya kalau ambil nie kerapa la minta nak makan.. 

Nie la alternatif bagi anak yang tak suka makan sayur. Mudah - mudahan perkongsian dapat bantu dalam anda mencorak pemakanan anak anda.. Paling kita risau kalau diorang jatuh sakit ja..  

Alhamdulillah saya bertahun kosisten suplemen diatas dan hasilnya amat positif. Selera bertambah, tahap kesihatan sangat baik. Bertenaga dan bersemangat setiap hari..

Kepada yang memerlukan . Boleh la segera mencubanya..kandungan terbukti selamat dan berkesan .😍😍






Reactions:

0 comments:

Post a Comment