Thursday, 25 October 2018

Set Patah Shaklee

Salam Sejahtera




Pengalaman K.Ayu sendiri pernah mengalami kemalangan jalan raya semasa nak pergi kerja bersama incik suami memang menakutkan. Kami ulang alik naik motosikal masa tu, memandangkan jalan jem teruk menuju ke pulau time keja.

Sebulan sakit ngilu akibat patah tulang rusuk masih terasa. Luka pun lambat baik, oleh sebab tak tahan sangat sakit nak tidur mengiring pun tak boleh. K.Ayu nekad untuk beli set patah tulang Shaklee.

Pejam mata sat bayar harga set patah tu...nasib baik ada MC..Gaji bulan tu dapat la beli set patah tulang...selepas 3minggu amalkan set ini..badan k.Ayu rasa lebih bertenaga, luka pun cepat sembuh,dah kurang rasa sakit-sakit badan...dah boleh tido mengiring...tak de la tido bersandar bantal lagi..dah boleh bergerak bebas daripada sebelum ni..rasa lega sangat2 bila dah boleh melayan anak k.Ayu nak bermanja.

Cerita Testimoni berkaitan Kesan Set Patah

Kelebihan Set Patah Shaklee
========================

🌿Energizing Soy Protein🌿
Sumber protein non-GMO. Dalam tulang manusia juga terdapat sel-sel hidup. Di sinilah pentingnya Protein yang baik dalam menyokong penghasilan sel-sel tulang yang baru, demi menggantikan sel-sel tulang yang telah rosak dan mati akibat patah tulang.




🍶Ostematrix🍶
Sumber Kalsium, Magnesium dan Vitamin D. Kalsium merupakan mineral utama di dalam komposisi tulang. Magnesium & Vitamin D membantu penyerapan optimum kalsium ke dalam darah dan tulang. Gabungan pelbagai mineral termasuk Boron dalam OsteMatrix ini sangat penting untuk penyembuhan tulang patah dengan cepat, sekaligus kurangkan risiko tulang retak.



🐟Omega Guard🐟
Minyak ikan yang tinggi dengan khasiat Omega-3, DHA dan EPA. Anti keradangan, bantu kurangkan bengkak, mencegah degradasi tulang rawan pada sendi serta pulihara sendi yang tercedera kerana patah. Omega Guard turut bertindak sebagai pelincir dalam melancarkan pergerakan sendi.


🌽Vitamin C🌽
Di cadangkan untuk anda yang mengalami Open Fracture. Bantu penyembuhan luka dengan cepat di kawasan otot yang tercedera akibat tusukan tulang.
.
korang kalau mengalami patah tulang cepat beli set ni..lagi cepat sembuh...jangan tunggu lama baru nak buat keputusan...dah terlambat nak baik nanti...menyesal tak sudah.

               

Rawatan segera boleh cepatkan proses pemyembuhan . Baru nie ada yang cari set patah shaklee nie



Call / Whatsapp : 019-5434395
Email : hanabard105@gmail.com


Add Fb saya : Hana Deqna untuk chatting secara langsung dengan saya berkenaan dengan produk.


Klik Like di FanPage saya : Hanna Vita's Shoppe

Konsultasi percuma hanya untuk pelanggan sahaja ya.


Untuk mendaftar ahli dan menikmati diskaun hebat bagi setiap produk Shaklee atau menjana pendapatan dengan bisnes Shaklee, sila klik DI SINI




  
Penafian: Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi di laman ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan


Reactions:

0 comments:

Post a Comment