Labels

CARA ORDER

INFO BERGUNA

Menu

Saturday, 15 September 2018

Omega Guard Bantu Kesuburan Lelaki

Salam Sejahtera
Macam mana omega guard bantu kesuburan lelaki??

Kebiasaannya Vitamin E yang paling juara dalam membantu kesuburan lelaki tapi jangan kita tak tahu Omega Guard pun boleh bantu kesuburan lelaki. 

Punca lelaki tidak subur ada banyak faktor yang menpengaruhi. Tapi mesti kita nak tahu bagaimana Omega Guard bantu kesuburan lelaki

Jom kita kupas sikit-sikit kelebihannya. 

DHA dan EPA yang terkandung dlm omega 3 akan membantu dalam komponen fosfolipid di sel sperma supaya sel sperma lebih sihat, perlindungan terhadap sel sperma yang lebih tinggi dan bagus.  

Selain daripada itu, EPA dan DHA juga diperlukan semasa proses kematangan sperma di dalam testis supaya sperma yang terhasil adalah terdiri daripada sperma yang matang, sihat dan sempurna.

Jadi amat penting untuk seseorang lelaki mendapat EPA dan DHA yang cukup untuk menyokong kesihatan sperma.
Omega Guard diperbuat dari sumber minyak ikan tulen 100%. Minyak ikan tulen pula ialah antara sumber terbaik Asid Lemak Omega-3.


Omega 3 ialah salah satu lemak sihat yang sangat diperlukan oleh badan kita dalam usaha meningkatkan peluang untuk hamil. Kita boleh dapatkan khasiat Omega 3 ini dari ikan yang berminyak seperti Mackerel dan Salmon.

Tapi kita juga harus berhati-hati supaya tidak termakan ikan yang tinggi kandungan merkuri. So, jangan risau sebab Omega Guard dari Shaklee diproses dengan menggunakan kaedah ultratulen bergred farmaseutikal (advanced technology).

Ia dihasilkan melalui suatu proses penyulingan proprietari tiga molekul untuk mengekstrak asid lemak omega 3 yang paling tulen dan yang paling semulajadi serta menyingkirkan bahan-bahan kimia berbahaya seperti plumbum, merkuri dan arsenik.


0 comments:

Post a Comment