Monday, 6 August 2018

Omega Guard Untuk Ameena

Salam Sejahtera




Tengah biasakan ameena kunyah Omega Guard...  Masa kakak Iman ibu suap pakai sudu ja..

Tadi dengan ibu sekali belatih mengunyah..dia pun apa lagi pulun kunyah..  Sampai tak sedar omega hilang dalam mulut..

Pulun jugak ibu check kot2 tak tertelan..Alhamdulillah berjaya jugak..   Emmm kalau Abg fayyadh dah macam gula2 dah...  Hanya gula2 Omega ja dibenarkan ambil..

Ibu pulun ajar nie bukan saja..  Sebab Omega nie bantu banyak dalam perkembagan otak anak2.. Otak sihat dan cergas akan bantu perkembangan lain jadi cepat jugak  ..

Lagi untuk imun booster .Demam, Baru,  selesema cepat ja baik.  salah satu alternatif selain ubat -ubatan klinik..

Lepas nie mudah la kerja ibu..   Ameena dah kenal dah suppliment wajib mesti ambi selain Meal Shake yang sedap tu..

Apa best sangat Omega Guard untuk ameena..

Mesti nak tahu kebaikannya kan.. Korang boleh rujuk link nie  ..

http://www.hanasihat.com/2018/01/manfaat-omega-untuk-anak.html?m=0

Disebabkan Ameena masih lagi setahun lebih hanya 2 vitamin yang boleh diambil ikut kesesuaian..  Omega Guard dan Meal Shake. 

Memang senarai vitamin untuk kanak - kanak sentiasa saya stok sebab anak- anak lebih mudah ambil vitamin  berbanding dengan ubat. 



Untuk lebih maklumat berkaitan set vitamin untuk kanak-kanak boleh la rujuk link ini

http://www.hanasihat.com/search/label/Set%20Kanak%20-kanak?m=0

Sebarang pertanyaan lain dah bagaimana cara nak mendapatkan vitamin- vitamin tersebut boleh la hubungi saya


Call / Whatsapp : 019-5434395
Email : hanabard105@gmail.com


Add Fb saya : Hana Deqna untuk chatting secara langsung dengan saya berkenaan dengan produk.


Klik Like di FanPage saya : Hanna Vita's Shoppe

Konsultasi percuma hanya untuk pelanggan sahaja ya.


Untuk mendaftar ahli dan menikmati diskaun hebat bagi setiap produk Shaklee atau menjana pendapatan dengan bisnes Shaklee, sila klik DI SINI




  
Penafian: Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan



Reactions:

0 comments:

Post a Comment