Monday, 16 July 2018

Rahsia Kulit Tak Berkedut Dan Awet Muda

Salam Sejahtera



One of my favourite night skincare routine with Youth, RADIANCE C + E.

Biasanya hana akan cuci muka dengan cleanser, apply toner then hana akan apply 1 biji Radiance C + E nih.

Apa yang terkandung dalam Radiance C + E?

• 20% Vitamin C tulen
• Vitamin E 
• Esktrak Sel Rapsberry 

Yesss korang, Radiance C + E nih mengandungi pure & active ingredients tau..This is one of the reasons macam mana Youth boleh berikan fast effect seawal 7 hari!

Untuk hana sendiri, hana guna selang sehari. Siapa yang ada aging problem, pigmentation, parut degil, boleh lah guna setiap hari.

Dalam Radiance C + E nih ada 60 biji kapsul, so kalau guna hari hari boleh tahan 2 bulan. Macam hana selang sehari boleh tahan 4 bulan.

Seriously memang best sangat sangat tau Radiance C+E ni! Antara kelebihan gabungan bahan kandungan dalam Radiance C + E:

✅ Menjadikan kulit lebih tegang dan anjal
✅ Mencerahkan dan menggebukan kulit
✅MEMUDARKAN GARIS HALUS DAN KEDUTAN
✅ Mengatasi masalah jeragat dan parut degil
✅ Melicinkan tekstur kulit
✅ Mensekatakan tona kulit




Radiance C+E ni memang 100% natural, 100% vegan (daripada tumbuhan) & takde langsung bahan pengawet! Even bekas warna gold tu pun bukan plastik yer all natural, boleh try biarkan kat tepi sink lepas guna korang boleh nampak bekas gold tu cair.

Yang pastinya lepas pakai Radiance C + E nih memang kulit jadi sangat halus dan lembut! 

Muka pun makin lama makin cerah dan licin sebab Vitamin C memang sangat effective untuk mencerahkan dan melicinkan kulit muka tau! 

Mostly ramai orang consume Vitamin C untuk kulit cerah kan.. Kalau korang pakai Radiance C + E ni and consume Vitamin C pulak at the same time, memang double fast effect la luar dan dalam ❤️

Lepas apply Radiance C + E, baru lah apply night cream pulak.

Or if you nak buat sleeping mask, boleh mix kan 1 capsule Radiance C + E nih dengan sedikit Night Cream, then apply ke seluruh muka. Memang lembut dan halussss sangat kulit sampai ke pagi!

Lihat testimoni nie... Hasil dari Youth la nie..



Memang best effect sangat - sangat la kalau untuk yang idam  kulit sihat dan awet muda. Set lengkap Shaklee sangat menepati cita rasa semua kulit..

Okay i’m done for my skincare routine ... Jom cuba cepa😊


Reactions:

0 comments:

Post a Comment