Friday, 4 May 2018

Promosi Sambut Ramadhan Shaklee

Salam Sejahtera.


Berbaki berapa minggu saja lagi kita nak bertemu Ramadhan.  Syukur pada Allah kerana dipanjangkan umur kita untuk bertemu lagi bulan Ramadhan

Bulan Ramadhan ialah bulan di mana kita berpeluang mengumpul sebanyak mana pahala melalui ibadah ibadah yang kita lakukan..

Tapi kadang kala, bila berpuasa kita rasa letih dan asyik nak tidur.. Eh, rugilah kalau tidur banyak masa bulan puasa kan?.

Sedangkan kalau masa tidur tu kita ganti dengan mengaji, habis ramadhan dah & khatam satu Al Quran dah InshaAllah 😊

So, hana nak cadangkan pengambilan Set Ramadhan ini.. Set ini sangat sangat membantu anda yang nak berpuasa dengan bertenaga sepanjang hari..




InshaAllah mudah untuk bekerja dan mudah untuk beribadah sepanjang hari 😘

Selain itu. Bulan nie juga ada Pomosi Sambut Ramadhan Shaklee yang sememangnya ditunggu- tunggu oleh ramai orang. Korang boleh rujuk iklan bawah nie untuk lebih detail




Dah tengok promosi sambut ramadhan kan. Ok jom saya selit sikit maklumat produk yang paling best sepanjang berpuasa iaitu tak lain tak bukan iaitu  Esp protien soya


ESP Shaklee untuk sambut Ramadhan ...kenapa Esp? 

Esp Kaya dengan protein memberikan rasa kenyang yang lama dan tenaga yang berpanjangan. Mmepunyai kandungan indeks glisemik yang rendah sesuai untuk penghidap kencing manis. Juga memiliki 9 asid amino yang penting. 

Satu hidangan ESP bersamaan dengan 2 kali ganda daging, 4 kali ganda telur, 12 kali ganda susu, rendah lemak dan tiada kolestrol. Untuk ibu menyusu ESP adalah milkbooster walaupun anda berpuasa InsyaAllah ESP bantu menghasilkan susu yang lebih baik.

Bestkan nak sambut Ramadhan. Lagi best kalau puasa kali  lancar saja sebulan tanpa macam2 masalah kesihatan dan lebih bertenaga mengerjakan ibadah sepanjang Ramadan nie.

Jom dapatkan Promosi sambut ramadhan shaklee



Sebarang pertanyaan dan pembelian produk boleh la menghubungi saya terus

Call / Whatsapp : 019-5434395
Email : hanabard105@gmail.com


Add Fb saya : Hana Deqna untuk chatting secara langsung engan saya berkenaan dengan produk.


Klik Like di FanPage saya : Hanna Vita's Shoppe

Konsultasi percuma hanya untuk pelanggan sahaja ya.


Untuk mendaftar ahli dan menikmati diskaun hebat bagi setiap produk Shaklee atau menjana pendapatan dengan bisnes Shaklee, sila klik DI SINI




  
Penafian: Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan




Reactions:

0 comments:

Post a Comment