Labels

CARA ORDER

INFO BERGUNA

Menu

Friday, 6 April 2018

Kulit Berminyak, Vitamin Apa Yang Sesuai??

Salam Sejahtera

Bila sebut saja masalah kulit pasti ada pelbagai masalah yang timbul.  Salah satunya berkaitan dengan kulit berminyak.

Kulit berminyak.. Vitamin apa yang sesuai?

 Kepada yang mengalami pasti dihantui dengan pertanyaan bagaimana nak hilangkan kulit yang berminyak ini.  Punca jerawat makin naik pun salah satunya datang dari kulit berminyak.

Paling ketara nampak kulit berminyak ada lah ketika bangun dari tidur ataupun pada waktu petang .

Paling sesuai jika mengalami kulit berminyak adalah gabungan mantap 3 sekawan yang banyak beri perubahan ketara kepada si pengamalnya. ..


Vitamin untuk kulit berminyak. Bukan setakat berminyak sahaja, malah untuk semua masalah kulit boleh diamalkan .Sejauhmana keberkesanan jika diamalkan 3 item vitamin ini.  Kepada yang sedang mengalami mesti nak nampak cepat kesannya , tapi apa yang boleh saya katakan,  jika pengambilan kosisten, mengikut jadual pengambilan yang betul. Insya Allah masalah kulit berminyak @ yang berkaitan dengan kulit beransur pulih dengan selamat. 


3 Testimoni yang berlainan masalah,  kusam,  berjerawat , berparut dan Kulit berminyak telah membuktikan dengan Set  kulit Shaklee boleh membantu beri nafas baru pada kulit .

Alhamdulillah..  Rasanya jelas dan lengkap penerangan saya berkaitan masalah kulit berminyak 

Untuk lebih maklumat berkaitan pembelia ataupun produk boleh la hubungi saya ya. 


Call / Whatsapp : 019-5434395
Email : hanabard105@gmail.com


Add Fb saya : Hana Deqna untuk chatting secara langsung engan saya berkenaan dengan produk.


Klik Like di FanPage saya : Hanna Vita's Shoppe

Konsultasi percuma hanya untuk pelanggan sahaja ya.


Untuk mendaftar ahli dan menikmati diskaun hebat bagi setiap produk Shaklee atau menjana pendapatan dengan bisnes Shaklee, sila klik DI SINI
  
Penafian: Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan


0 comments:

Post a Comment