Thursday, 8 March 2018

Sahabat Baik Kulit


Bagi yang mementingkan kesihatan & kecantikan kulit, pasti teruja nak guna kolagen Shaklee ni tau! 

Ibaratkan dah macam sahabat baik kulit sudah 

Mana taknya, ada yang consume tak sampai sebulan dah nanpak hasil yang bagus! 

Kalau nak tahu, dengan kolagen Shaklee ni nampak hasil cepat sebab Collagen sisik ikan merah mempunyai bioavailability tinggi, maka kadar penyerapan cepat berikutan molecular weight kecil.


Saiz collagen sendri kecik iaitu 1000 dalton, jika nak dibandingkan dengan kolgen lain,  turut menyumbangkan hasil yang cepat dan memudahkan penyerapan dengan efektif. 

Gabungan ramuan dan formula Kolagen Shaklee menyokong kecantikan dan kesihatan dari dalam hingga ke luar.

BEST ke tak best?



Kulit kusam, pucat dan tak bermaya? Tentu rasa kurang keyakinan diri kan. 

Nak kulit cantik, sihat dan berseri? 

Jom ambil Kolagen dan Vitamin C - sahabat baik kulit anda.

Apa itu kolagen?

✅ sejenis protein yang terdapat dalam kulit, tulang, otot, saluran darah, sistem pencernaan dan tendon.
✅ bertindak sebagai "gam" yang mengikat komponen lain dalam badan untuk
1⃣ tingkatkan keanjalan kulit agar kulit lebih lembut dan kukuh
2⃣ kekalkan kelembapan kulit untuk kurangkan kedutan.

Vitamin C pula;

✅ bertindak sebagai antioksida
✅ melindungi dari sinaran UV
✅ agen pengurangan pigmentasi
✅ agen anti-radang (inflammation)
✅merupakan molekul penting dalam penghasilan kolagen 😍😍


Sebarang pertanyaan dan pembelian produk boleh la menghubungi saya terus

Call / Whatsapp : 019-5434395
Email : hanabard105@gmail.com


Add Fb saya : Hana Deqna untuk chatting secara langsung engan saya berkenaan dengan produk.


Klik Like di FanPage saya : Hanna Vita's Shoppe

Konsultasi percuma hanya untuk pelanggan sahaja ya.


Untuk mendaftar ahli dan menikmati diskaun hebat bagi setiap produk Shaklee atau menjana pendapatan dengan bisnes Shaklee, sila klik DI SINI




  
Penafian: Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan






Reactions:

0 comments:

Post a Comment