Saturday, 31 March 2018

Rebut Peluang Dalam Shaklee


Salam Sejahtera


Semua orang dah nampak setiap peluang yang datang.. Tapi dek kerana dalam diri masih berasa terlalu selesa dan tiada semangat nak mencuba.

Perkataan Saya Tak Tahu,  Saya Tak Reti dan Malu terlajak pun tertanam kuat dalam diri 

Lalu peluang yang datang berlalu pergi macam tu saja.. 

Beruntung la pada yang manfaatkan setiap peluang yang ada... 

Ada bermula biasa la.. Mesti la susah dulu baru senang...  Baru la kita nampak tahap kemajuan kita.. 

Tabik spring untuk diri sendiri.. Dulu mula zeroooo ilmu, buta jalan... La nie dipermudahkan menuntut ilmu dimana2.. mata celik luas dah nampak terus jalan dan reward yang bakal menanti.  

Saya ambil peluang dalam Shaklee ja pun... Tapi  bila dah melangkah nehi kabi nehi dah nak patah balik.. 

Sebab kukuh adalah bila tengok orang yang kita sayang sihat dan bahagia. itula motifnya 

Lagi sebab,  peluang dalam Shaklee memang banyak..Insya Allah satu-satu kita rebut nanti..



Untuk bisnes Shaklee, modal permulaan hanya RM80 sahaja seumur hidup. 

Renew pula RM30 sahaja setahun.
Itu pun FREE sebenarnya coz boleh tolak RM30 tu dengan setiap pembelian barang.

Rugi tau uolls yang makan Shaklee tapi tak join ahli.
Adakalanya hanya dengan pembelian 1 barang sahaja dah balik pun modal RM80 tu.

Dahlah dapat harga ahli, berpeluang dapat bonus lagi walaupun tak berniaga.
Aihhh.. banyak lagi lah privilege lain. 
Nak cerita panjang kita sambung kat whatsapp ya 😘

Peluang ini bagus untuk mereka yang dah lama sangat nak menyimpan tapi duit tak pernah cukup nak simpan.
Jangan kata nak simpan, nak makan pun bercatu.
So ini antara pilihan yang ada ~ buat duit tepi dengan Shaklee.

Asalkan anda seorang yang 
✔ health conscious,
✔ suka beri manfaat pada orang lain, 
✔ willing to learn, 
✔ tak banyak alasan, 
✔ buat, buat, dan terus buat,
In Shaa Allah anda boleh pergi jauh dalam Shaklee.

Kalau buat semata mata untuk duit, maaf cakap. Anda akan mudah putus asa. Anda takkan bertahan lama dalam bisnes.



Berminat sertai Shaklee bersama sama kami?

Saya dan team sedia membantu 💑 sila klik sini  👇

http://www.hanasihat.com/p/sertai-shaklee.html?m=0

Untuk pantas respon boleh terus hubungi saya 


Call / Whatsapp : 019-5434395
Email : hanabard105@gmail.com


Add Fb saya : Hana Deqna untuk chatting secara langsung engan saya berkenaan dengan produk.


Klik Like di FanPage saya : Hanna Vita's Shoppe

Konsultasi percuma hanya untuk pelanggan sahaja ya.


Untuk mendaftar ahli dan menikmati diskaun hebat bagi setiap produk Shaklee atau menjana pendapatan dengan bisnes Shaklee, sila klik DI SINI








Reactions:

0 comments:

Post a Comment