Thursday, 8 February 2018

YOUTH Skincare , Produk Baru Shaklee

Salam Sejahtera



Buat julung-julung kalinya Shaklee bakal perkenalkan YOUTH Skincare Shaklee Produk Baru Bakal Gegar Malaysia dalam masa yang terdekat ini.

Produk Shaklee yang bakal menggantikan Enfuselle dan Nutriwhite ini adalah produk skincare yang inshaAllah lebih baik dari kedua-dua produk tersebut. Jom kita tengok apa yang bestnya Youth Skincare Shaklee ini.

YOUTH Skincare Shaklee ini terdiri daripada 7 jenis produk yang sangat amazing iaitu:

YOUTH Activating Serum
YOUTH Perfecting Skin Toner
YOUTH Age Defense Mineral Moisturizer SPF 30
YOUTH Luminous Gel Oil Cleanser
YOUTH Advanced Renewal Night Cream
YOUTH Activating BB Cream
YOUTH Radiance C + E

Kenapa perlu pilih YOUTH sebagai skincare kita?

Bestnya YOUTH Skincare Shaklee Produk Baru Bakal Gegar Malaysia ini, ia 100% menggunakan tumbuh-tumbuhan, tidak diuji ke atas haiwan dan bebas gluten!

Dan yang paling best, semua produk ini mengandungi polifenol yang bantu membaikpulih kulit muka hingga ke peringkat sel. Best kan? Sihatkan kulit dari akar dia.

Okay sekarang kita pergi untuk satu-persatu kebaikkan setiap Produk Shaklee Baru ini.

1. YOUTH Activating Serum

YOUTH Serum ni mempunyai 10 kali ganda bahan aktif yang bantu pemulihan secara kritikal. Dengan campuran vitamin, polifenol, produk ini dapat
bantu penghasilan kolagen dan membaikpulih hingga pada tahap sellular.
mengembalikan aura seri muka yang superb dan keremajaan kulit.

2.YOUTH Perfecting Skin Toner

Dengan YOUTH Toner, kulit anda akan kelihatan lebih licin, lebih lembap dan juga terpelihara dari dari sel-sel yang telah mati (yang menjadikan kulit kusam) dan bebas dari segala pencemaran persekitaran (toksin-toksin). Ia bantu menjadikan kulit kita lebih berseri-seri!

3.YOUTH Age Defense Mineral Moisturizer SPF 30

Melindungi kulit kita jauh dari sinaran matahari.
Sumber bahan semulajadi dari hidupan laut biopolimer yang terdapat di dalam moisturizer ini bantu lindungi kita daripada pencemaran.
Kesan dari vitamin yang terkandung di dalam produk ini dapat membantu melembapkan kulit wajah kita dan meningkatkan penampilan tona warna kulit yang lebih sekata.

4.YOUTH Luminous Gel Oil Cleanser

Produk 3 dalam 1 ini yang mengandungi :
pH yang seimbang .Bebas sabun
Gabungan daripada vitamin dan polifenol serta alga bantu mengilatkan kulit, menjernihkan kulit dan menyediakan kulit kita untuk menghadapi dunia yang kita hidup sejak lahir.

5.YOUTH Advanced Renewal Night Cream

Krim malam yang sangat dinanti-nantikan ini dijangkakan dapat menyokong proses pembaharuan sel kulit muka kita sewaktu kita sedang tidur. Wow, best sangat ni!
Lagi kan, dengan campuran bahan botani yang sangat best, ia bantu penghasilan kolagen dan elastin yang membuatkan kulit kita kelihatan lebih muda, lebih lembut dan halus, dan glowing!

6.YOUTH Activating Beauty Balm Cream
Balm ni ada 5 jenis tahu. Nanti tunggu official announcement dari pihak Shaklee sama ada mereka bawa masuk kelima-lima ataupun tak bawa masuk 1 pun. Hehe. Apa-apa kena tunggu.

Tapi untuk pengetahuan, YOUTH Balm ini berfungsi untuk 5 dalam 1 iaitu:

✔️Menyeimbangkan
✔️Memperbaiki
✔️Menghidrat
✔️Memelihara
✔️Melindungi

Kulit muka kita supaya boleh kelihatan lebih muda dari usia sebenar! Hihi. Seronok kan?

7.YOUTH Radiance C + E

Yang terakhir, formula gabungan vitamin C tulen dan vitamin E ini bantu mencerahkan kulit dan ia telah terbukti dapat mengurangkan kesan garisan-garisan dan kedutan. Ia juga bantu mengurangkan pigmentasi, melicinkan tekstur kulit dan memperbaiki tona kulit secara keseluruhan.

Memang sangat tak sabar nak tunggu YOUTH Skincare Shaklee Produk Baru Bakal Gegar Malaysia launching. Memang akan beli punya lah! Jom bersama kami buat persediaan untuk ucap selamat datang kepada Produk Skincare Shaklee yang sangat awesome ni.

Reactions:

0 comments:

Post a Comment