Labels

CARA ORDER

INFO BERGUNA

Menu

Thursday, 11 January 2018

Ostematrix Juga Bantu Semasa Bersalin

Salam Sejahtera
Sebenarnya ramai yang ingat kalsium hanya penting bila hamil dan lepas bersalin sahaja.Tetapi juga satu keperluan yang penting semasa proses Bersalin.  

Di kala melahirkan, ia satu keadaan yang sungguh merisaukan jika si ibu mahupon bayi alami masalah. Betul kan? 

Kalsium dan magnesium membantu dalam proses melahirkan anak. Jika magnesium dan kalsium tidak cukup, kekejangan boleh berlaku. 

Pada masa yang sama, gabungan kalsium dan magnesium ini membantu dalam mengecutkan rahim dan menolak bayi untuk keluar dengan lebih cepat tanpa membuatkan si ibu rasa kesakitan yang amat sangat. Ini kerana seluruh saraf badan mengalami ketenangan dan tidak stress.

Seandainya paras kalsium dan magnesium rendah di kala hampir bersalin dan melahirkan anak, proses kelahiran akan menjadi lebih panjang. 

Ibu alami tekanan dan boleh menimbulkan rasa sakit yang keterlaluan. Pada masa yang sama, pendarahan lebih banyak akan berlaku. Ia akan kepenatan, dan jika tidak mampu meneruskan, kemungkinan besar kelahiran secara czer akan dilakukan secara czer akan dilakukan secara emergency. 

Insya Allah sangat membantu jika diamal sepanjang kehamilan.  Saya hari tu amal Ostematrix jugak, pun dapat effect sama jugak. 

Segera la amal setiap hari.. 


Sebarang pertanyaan dan pembelian produk boleh la menghubungi saya terus

Call / Whatsapp : 019-5434395
Email : hanabard105@gmail.com


Add Fb saya : Hana Deqna untuk chatting secara langsung engan saya berkenaan dengan produk.


Klik Like di FanPage saya : Hanna Vita's Shoppe

Konsultasi percuma hanya untuk pelanggan sahaja ya.


Untuk mendaftar ahli dan menikmati diskaun hebat bagi setiap produk Shaklee atau menjana pendapatan dengan bisnes Shaklee, sila klik DI SINI


  
Penafian: Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan0 comments:

Post a Comment