Monday, 22 January 2018

Manfaat Omega Untuk Anak

Salam Sejahtera



Kalau bercerita bab manfaat Omega Guard untuk kakak - kanak nie,  sejak umur setahun lagi Fayyadh dah amal sebiji Omega Guard setiap hari. Permulaan saya hanya picit kedalam minuman.  Tapi lama kelamaan dia dah mula pandai kunyah sendiri. 

Memang banyak manfaat Omega Guard untuk kanak-kanak. Selama nie saya hanya tahu best untuk Ibu - ibu hamil ja tapi bila tengok sendiri kesan selepas anak ambil setiap hari .

Paling ketara saya dapat lihat dari sudut perkembangan otak anak saya.  Ingatan kuat.  Kadang-kadang situasi yang lama lalui masih segar diingatan dia

Lagi saya syok Omega Guard nie pun bantu imun badan lagi kuat. Perasan saya sejak stok Vitamin C tak dipasaran omega la pengantinya.  Cepat respon kalau nampak 


OMEGA GUARD bukan sahaja vitamin yang boleh dimakan oleh orang dewasa mahupun wartaga emas tetapi juga boleh diberi kepada kanak-kanak sejak dari umur 1 tahun ke atas.

Omega 3 terbahagi kepada dua iaitu DHA dan EPA. Apa fungsi omega guard untuk kanak kanak? 

🌸 Membantu dalam perkembangan otak kanak-kanak, kajian menunjukkan kanak-kanak yg mula mengambil omega 3 lebih awal ternyata otaknya lebih cergas.

🌸 Membantu merawat penyakit eczema dari dalam, kebiasaannya kita amalkan alternatif untuk sapu ubat/krim dari luar sahaja tapi tak lama kemudian akan muncul semula, dengan pengambilan omega 3 dapat elakkan masalah eczema untuk timbul semula.

🌸 Bantu tingkatkan sistem imunisasi kanak2 dan dapat merawat demam selsema dan batuk kerana Omega 3 ini bersifat panas jadi bila dimakan automatik memberi kesan panas dalam badan

🌸 Omega 3 ini mempunyai sifat anti radang dan anti inflamasi jadi ianya amat berkesan untuk mengurangkan serangan asma pada kanak-kanak dan mengurangkan penggunaan inhaler.

🌸 Dengan pengambilan Omega 3 juga kanak-kanak lebih cergas dan aktif serta membantu meningkatkan fokus kanak-kanak semasa belajar.



Alhamdulillah..  Bulan ini promosi Omega sedang rancak berjalan.  Memang kena restoks lebih nie.  Sekarang peminat Omega Guard dah bertambah kat rumah nie . 

Kepada korang yang dah pernah amalkan Omega Guard dan nak berterusan mengamalkannya.. Boleh segera dapatkan segera. 

Sebarang pertanyaan dan pembelian produk boleh la menghubungi saya terus

Call / Whatsapp : 019-5434395
Email : hanabard105@gmail.com


Add Fb saya : Hana Deqna untuk chatting secara langsung engan saya berkenaan dengan produk.


Klik Like di FanPage saya : Hanna Vita's Shoppe

Konsultasi percuma hanya untuk pelanggan sahaja ya.


Untuk mendaftar ahli dan menikmati diskaun hebat bagi setiap produk Shaklee atau menjana pendapatan dengan bisnes Shaklee, sila klik DI SINI



  
Penafian: Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan



Reactions:

0 comments:

Post a Comment