Tuesday, 9 January 2018

Kejutan 2018 Shaklee

Assalamulaikum Salam Tahun baru semua...



Walaupun dah masuk 9 hari dah tapi mood tahun baru tetap masih panas...

 Alhamdulillah syukur kita masih dipanjangkan umur untuk jumpa tahun baru. Dapat la kita rencanakan tahun baru nie dengan lebih baik.

 Tajuk post ada kejutan shaklee.. Apadia tu...ya betul ada kejutan terbaik untuk anda..mesti tak sabar nak taw..  


               

Nie la kejutannya.. Alhamdulillah Shaklee keluarkan produk best kali nie.. Mesti  korang pun tak sabar jugak nak tahu apa bestnya produk baru nie..

Hana kongsi by gambar-gambar ya.  Sebab nie kan produk baru semua maklumat dah ada lengkap dah.  Nak terang lebih takut tersalah maklum pulak.

Ok jom sambung tengok gambar lain pulak..











Sebarang pertanyaan dan pembelian produk boleh la menghubungi saya terus

Call / Whatsapp : 019-5434395
Email : hanabard105@gmail.com


Add Fb saya : Hana Deqna untuk chatting secara langsung engan saya berkenaan dengan produk.


Klik Like di FanPage saya : Hanna Vita's Shoppe

Konsultasi percuma hanya untuk pelanggan sahaja ya.


Untuk mendaftar ahli dan menikmati diskaun hebat bagi setiap produk Shaklee atau menjana pendapatan dengan bisnes Shaklee, sila klik DI SINI


  
Penafian: Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan






Reactions:

0 comments:

Post a Comment