Wednesday, 31 January 2018

Garlic Antibiotik Semula Jadi Terbaik


  Salam Sejahtera

                   

Anda selalu mengambil panadol? Tahu tak panadol merbahaya? Jom amalkan Garlic Shaklee antibiotik semulajadi terbaik dalam rutin harian kita.. Dijamin selamat dan berkesan..

Garlic Shaklee antibiotik semulajadi terbaik. Sekiranya anda selalu telan panadol,mungkin anda perlu fikirkan untuk mengambil Garlic Shaklee sebagai alternatif.

 Khasiat dan kebaikan Garlic Shaklee antibiotik semulajadi terbaik adalah kerana:

❁ Mengandungi spearmint yang membantu mempertingkatkan sistem penghadaman dan fungsi jantung
❁ Merupakan antibiotic semulajadi dan selamat dimakan untuk jangka panjang bagi mempertingkatkan sistem imun tubuh dan menghalang penyakit berjangkit seperti selsema
❁ Membantu untuk menghalang alergi seperti sinus, asthma
❁ Mampu menentang bakteria H.pylori dan menghalang ulser gastrik
❁ Menurut kajian, pengambilan 2 - 4 tablet garlic membantu menurunkan darah tinggi
❁ Melindungi sel-sel darah dari kemusnahan dari logam (raksa, plumbum, kadmium) dan menghalang kerosakan hati oleh bahan kimia
❁ Membantu menurunkan paras kolesterol
❁ Melindungi Jantung
❁ Menghalang Strok
❁ Membantu mengurangkan pencetusan kejadian kanser - nitrosamine
❁ Membantu menstabilkan glukos dalam tubuh

1. Pengekalan 100% Allicin aktif
2. Dwi teknologi dilakukan untuk mengawal bau garlic
3. Perisa semulajadi terhasil dari 2 kombinasi ekstrak herba iaitu Rosemary dan 
Spearmint.
4. Mengandungi pelbagai jenis vitamin E untuk meningkatkan sebatian aktif Garlic
dan meningkatkan keberkesanan Garlic dalam tubuh. Kebiasaan vitamin E yang 
digunakan dalam dunia perubatan adalah γ-tocopherol.
5. Setiap 2 tablet membekalkan 1000mg ekstrak garlic tulen yang bersamaan 
2 ulas bawang putih segar.

Sekiranya anda atau ahli keluarga dinasihatkan mengambil ubat antibotik untuk melawan jangkitan penyakit seperti selesema, batuk, cirit-birit dll dan anda berasa khuathir akan kesan sampingan antibiotik untuk kesan jangka masa panjang, cepat-cepatlah ambillah supplement garlic yang antara kebaikkannya merupakan antibiotik 100% semulajadi, tanpa bahan kimia, perasa, gula dah bahan sintetik yang memberi kesan pada kesihatan.




Sebarang pertanyaan dan pembelian produk boleh la menghubungi saya terus

Call / Whatsapp : 019-5434395
Email : hanabard105@gmail.com


Add Fb saya : Hana Deqna untuk chatting secara langsung engan saya berkenaan dengan produk.


Klik Like di FanPage saya : Hanna Vita's Shoppe

Konsultasi percuma hanya untuk pelanggan sahaja ya.


Untuk mendaftar ahli dan menikmati diskaun hebat bagi setiap produk Shaklee atau menjana pendapatan dengan bisnes Shaklee, sila klik DI SINI



  
Penafian: Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan






Tuesday, 30 January 2018

Sudah Nak Bersalin? Keliru Pilih Set bersalin

Salam Sejahtera





Dah nak Bersalin? Tak tahu nak pilih set bersalin yang mana satu? Risau pula komplikasi pada bayi jika makan jamu / set bersalin yang bersifat panas dan tidak sesuai?

Usah risau dan usah membazir kerana anda terpaksa let go set bersalin yang mahal kerana tak sesuai dengan bayi dan tak dapat diambil kerana bayi terkena sakit kuning!
.
Dengan set bersalin Exclusive Shaklee masalah anda dapat diselesaikan! .
✔️Selamat, 100% semulajadi, ada KKM, Halal dan mudah digunakan.
✔️Tanpa kesan panas
✔️Boleh diambil walaupun bayi terkena jaundis!!
✔️Boleh diambil sebaik sahaja selepas bersalin, BUKAN jamu
✔️Sesuai untuk bersalin normal atau pembedahan

Set bersalin ekslusif Shaklee mengandungi:

1) Vitalea
👶Membekalkan 12 vitamin dan 7 mineral untuk badan yang sihat.
👶Gantikan bekalan sel darah merah yang berkualiti dengan zat besi, copper dan vitamin b dari vitalea
👶Memberi rasa bertenaga pada ibu.
.
2) B complex
👶Anti stress untuk elakkan meroyan
👶Pembebasan tenaga dari makanan
👶Badan lebih cergas
👶Bantu penghasilan sel darah merah
.
3) Vitamin C
👶Kuatkan sistem imun anak dan ibu. Baby akan dapat vitamin c dari susu ibu
👶Pembentukan kolagen dan kulit yang sihat dan anjal
👶Penyembuhan luka dalaman & luaran
.
4) Energizing Soy Protein ESP
👶Pekatkan susu ibu supaya baby cepat kenyang
👶Bantu pemulihan luka dan pembinaan tisu baru
👶Bantu ibu kenyang lebih lama
👶Mencantikkan kulit
👶Membakar kalori bagi mempercepatkan proses turun berat badan
.
5) Omega Guard
👶Mencegah salur darah dari tersumbat.
👶Mengekalkan tekanan normal darah.
👶Membantu mengurangkan ketegangan urat leher. 👶Mengurangkan sakit kepala.
👶Membakar lemak untuk memudahkan proses menurunkan berat badan. .
6) Ostematrix
👶Mengganti semula kalsium yang hilang, penting untuk ibu menyusu & bayi.
👶Menguatkan tulang.
👶Memperbaiki kekejangan & kebas.
👶Meringankan stress.
👶Menggalakkan tidur selesa.
.
7) Alfalfa Complex
👶Membekalkan nutrisi yang mana kebanyakannya tidak terdapat didalam buah-buahan/sayur-sayuran
👶Sebagai milkbooster. 👶Berfungsi sebagai kacip fatimah versi moden
👶Merapatkan kembali yang longgar akibat proses bersalin




.

Friday, 26 January 2018

Vitamin Untuk Lelaki



Salam Sejahtera



Ok Kali ni saya nak cerita tentang vitamin yang membantu Meningkatkan Kesihatan dan Kecergasan Lelaki...Sebelum ni asyik cite pasal wanita saja kan??hehe..jangan tak tau..set untuk lelaki ada jugak tau . Jom baca info best nih...

Lelaki tidak terkecuali dalam menghadapi pelbagai masalah kesihatan seperti penyakit jantung, penyakit kencing manis, obesiti, strok dan banyak lagi. 

 Ada di antara mereka mengalami perubahan hormon seawal usia 30 tahun yang membawa kepada masalah kesihatan yang rumit dalam hidup mereka seperti:

»Mati pucuk
»Pembesaran prostat
»Kelesuan
»Kurang tenaga dan stamina
»Program Men's Vital Health Shaklee »membekalkan nutrisi terbaik untuk kesihatan lelaki:

Kebaikan :

-Memelihara kesihatan prostat
-Meningkatkan kecergasan dan kesihatan badan
-Memelihara jantung dan sendi yang sihat
-Membantu mengekalkan tekanan darah normal
-Mengawal tahap kolesterol yang sihat
-Membantu tubuh badan memetabolismekan karbohidrat, lemak dan protein



Apa istimewanya vitamin-vitamin in

(1) Vita-Lea (Multivitamin)

Multivitamin lengkap untuk keperluan badan. Vita-Lea dirumus khas bagi memenuhi keperluan 28 vitamin dan mineral penting yang diperlukan oleh orang dewasa.

Kekurangan vitamin penting boleh menjejaskan kualiti sperma lelaki dan telur wanita atau ovum.

(2) Vitamin E & Selenium


Menggalakkan pembentukan sel-sel baru (termasuk RNA & DNA). Juga berkhasiat untuk meningkatkan kelelakian & menyuburkan organ reproduksi lelaki & wanita.

 Sebanyak 50% Selenium di dalam badan lelaki berada di dalam testikel & duktus seminal. Selain itu, lelaki akan kehilangan selenium melalui air mani.

Maka, suplemen Selenium yang cukup sangat membantu hubungan seksual bagi lelaki.

Sebarang pertanyaan dan pembelian produk boleh la menghubungi saya terus

Call / Whatsapp : 019-5434395
Email : hanabard105@gmail.com


Add Fb saya : Hana Deqna untuk chatting secara langsung engan saya berkenaan dengan produk.


Klik Like di FanPage saya : Hanna Vita's Shoppe

Konsultasi percuma hanya untuk pelanggan sahaja ya.


Untuk mendaftar ahli dan menikmati diskaun hebat bagi setiap produk Shaklee atau menjana pendapatan dengan bisnes Shaklee, sila klik DI SINI



  
Penafian: Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan







Kesan Tekanan Darah Tinggi Jika Tetap Tinggi Tanpa Ikhtiar


Salam Sejahtera

Apa akan terjadi sekiranya tekanan darah tetap tinggi dan dibiarkan tanpa sebarang ikhtiar?

Jika hipertensi ini dibiarkan tanpa sebarang ubat ataupun ikhtiar, lomplikasi yang lebih teruk dari tekanan darah tinggi boleh berlaku.

Tekanan darah yang berlebihan boleh merosakkan pembuluh darah yang besar dan juga yang kecil.

Contoh kerosakan pembuluh darah yang besar adalah seperti strok dan serangan jantung. Manakala contoh kerosakan pembuluh darah yang kecil ialah kegagalan buah pinggang dan gangguan penglihatan disebabkan kerosakan mata.

Satu lagi komplikasi akibat tekanan darah tinggi ialah ‘atrial fibrillation’ atau degupan jantung yang tidak stabil. Ini menyebabkan pesakit merasa berdebar-debar dan kadang-kala pening dan sesak nafas.


Kesan Tekanan Darah Tinggi Jika Tetap Tinggi Tanpa Ikhtiar

Tekanan darah tinggi juga boleh menyebabkan jantung membengkak dan boleh berlarutan hingga ke peringkat lemah jantung. Jantung terpaksa bekerja lebih kuat untuk mengepam darah ke seluruh badan.

Satu lagi komplikasi ialah bengkak di saluran darah utama yang paling besar di badan manusia dinamakan aorta. Salur darah ini membawa darah yang padat kandungan oksigen dari jantung ke seluruh organ tubuh.

 Pembengkakan aorta ini dipanggil aneurisme. Aneurisme ini kadangkala boleh menyebabkan aorta terkoyak atau bocor dan berlaku pendarahan yang banyak. Komplikasi ini boleh menyebabkan pesakit maut.

Sebelum komplikasi yang lebih teruk dan kronik menyerang, berikhtiarlah dengan menggunakan tonik merah Vivix. 

Keistimewaan Vivix yang tak disangkal lagi, telah membantu ramai pesakit darah tinggi bebas daripada hipertensi dan ada yang telah bebas daripada bergantung sepenuhnya kepada ubat hospital.

Apa Keistimewaan Vivix Sehingga Mampu Menurunkan Tekanan Darah Tinggi?

Bagi anda yang belum tahu, bagaimana rupanya tonik merah Vivix ni, boleh tengok gambar di bawah.


Kandungan Vivix yang kaya dengan resveratrol sangat-sangat membantu dalam mengurangkan risiko penyakit jantung dan tekanan darah tinggi. 

Resveratrol dapat menurunkan trigliserida , LDL, dan lemak berlebihan di dalam darah serta meningkatkan nisbah kolesterol HDL dan LDL. 

Resveratrol di dalam Vivix juga berperanan sebagai ” pembersih pembuluh darah “, membantu menurunkan kepekatan darah dan mencegah terbentuknya pembekuan darah.


Resveratrol yang terkandung di dalam Vivix juga dapat mencegah terbentuknya arteosklerosis (keradangan pada pembuluh darah), mencegah kekejangan pembuluh darah, mengawal bekalan darah normal ke seluruh jaringan dan organ tubuh, serta dapat memperbaiki pengerasan pembuluh nadi dan tekanan darah serta mencegah penyakit yang berkaitan dengan saluran darah jantung.

Monday, 22 January 2018

Manfaat Omega Untuk Anak

Salam Sejahtera



Kalau bercerita bab manfaat Omega Guard untuk kakak - kanak nie,  sejak umur setahun lagi Fayyadh dah amal sebiji Omega Guard setiap hari. Permulaan saya hanya picit kedalam minuman.  Tapi lama kelamaan dia dah mula pandai kunyah sendiri. 

Memang banyak manfaat Omega Guard untuk kanak-kanak. Selama nie saya hanya tahu best untuk Ibu - ibu hamil ja tapi bila tengok sendiri kesan selepas anak ambil setiap hari .

Paling ketara saya dapat lihat dari sudut perkembangan otak anak saya.  Ingatan kuat.  Kadang-kadang situasi yang lama lalui masih segar diingatan dia

Lagi saya syok Omega Guard nie pun bantu imun badan lagi kuat. Perasan saya sejak stok Vitamin C tak dipasaran omega la pengantinya.  Cepat respon kalau nampak 


OMEGA GUARD bukan sahaja vitamin yang boleh dimakan oleh orang dewasa mahupun wartaga emas tetapi juga boleh diberi kepada kanak-kanak sejak dari umur 1 tahun ke atas.

Omega 3 terbahagi kepada dua iaitu DHA dan EPA. Apa fungsi omega guard untuk kanak kanak? 

🌸 Membantu dalam perkembangan otak kanak-kanak, kajian menunjukkan kanak-kanak yg mula mengambil omega 3 lebih awal ternyata otaknya lebih cergas.

🌸 Membantu merawat penyakit eczema dari dalam, kebiasaannya kita amalkan alternatif untuk sapu ubat/krim dari luar sahaja tapi tak lama kemudian akan muncul semula, dengan pengambilan omega 3 dapat elakkan masalah eczema untuk timbul semula.

🌸 Bantu tingkatkan sistem imunisasi kanak2 dan dapat merawat demam selsema dan batuk kerana Omega 3 ini bersifat panas jadi bila dimakan automatik memberi kesan panas dalam badan

🌸 Omega 3 ini mempunyai sifat anti radang dan anti inflamasi jadi ianya amat berkesan untuk mengurangkan serangan asma pada kanak-kanak dan mengurangkan penggunaan inhaler.

🌸 Dengan pengambilan Omega 3 juga kanak-kanak lebih cergas dan aktif serta membantu meningkatkan fokus kanak-kanak semasa belajar.



Alhamdulillah..  Bulan ini promosi Omega sedang rancak berjalan.  Memang kena restoks lebih nie.  Sekarang peminat Omega Guard dah bertambah kat rumah nie . 

Kepada korang yang dah pernah amalkan Omega Guard dan nak berterusan mengamalkannya.. Boleh segera dapatkan segera. 

Sebarang pertanyaan dan pembelian produk boleh la menghubungi saya terus

Call / Whatsapp : 019-5434395
Email : hanabard105@gmail.com


Add Fb saya : Hana Deqna untuk chatting secara langsung engan saya berkenaan dengan produk.


Klik Like di FanPage saya : Hanna Vita's Shoppe

Konsultasi percuma hanya untuk pelanggan sahaja ya.


Untuk mendaftar ahli dan menikmati diskaun hebat bagi setiap produk Shaklee atau menjana pendapatan dengan bisnes Shaklee, sila klik DI SINI



  
Penafian: Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan



Tips Suami Tanggung Isteri Simpan

Salam Sejahtera

Semalam ada terbaca berkaitan  dengan tabung pendapatan hasil daripada penulisan Azizul Azli

Bila sudah baca rasa menariknya. Terus berkongsi dengan suami untuk sama-sama iku perancangan macam tu.  Respon suami ok.. 

Sekarang terpanggil nak berkongsi dengan korang semua pulak. Walaupun sedikit tersasar dengan vitamin Shaklee tapi ini lebih kepada pengurusan kewangan untuk jangka masa panjang. 




Tips Suami Tanggung Isteri Simpan

1. Jika pendapatan isi rumah kita RM7,500 sekeluarga dengan anggaran pendapatan suami RM4500 dan Isteri RM3,000.

2. Saya cadangkan, suami tanggung perbelanjaan keluarga. Apa sahaja yang BELANJA HANGUS dan sumbangan dibawah batu jelamang suami. 

3. Apa sahaja yang melibatkan SIMPANAN dan PELABURAN atas mahkota isteri.

4. Suami tanggung semua perbelanjaan dapur,  kereta,  anak,  isteri, ibubapa dan zakat. 

Bagaimana kita bahagikan Gaji Suami. 

1. 15% Kereta RM675
2. 5% Ibubapa RM225
3. 2.5% Zakat Pendapatan 
4. 35% Rumah RM1575
5. 42.5% Perbelanjaan RM1912.

5. Bagi isteri manfaatkan pendapatan itu untuk Perlindungan dan Pelaburan. 

6. Ambil 10%  takaful utamakan perlindungan pendapatan buat keluarga dari kad perubatan jika kita tak mampu. 

7. Simpanan untuk keluarga dan anak mohon ihsan isteri yang simpankan. 

8. Jika susah sangat nak menyimpan,  ambil pembiayaan ASBi sebagai simpanan paksa. Dengan pembiayaan RM1100 sebulan boleh dapat sekitar RM13500 setahun sebagai dana kecemasan dan simpanan pelaburan. 

 Amacam dik,  abang dah tunjukkan  highway pada adik. Nak ikut atau terus menyewa hingga abadi dik

Abang cadangkan jer dik,  kalau tak nak ikut abang bukan boleh paksa. 

#Dengan RM1575 sebulan kita boleh beli kediaman RM300,000 kebawah. Mulakan dengan kediaman kecil. 

Jika perlu jual satu kereta tinggal satu silakan, ia lebih bijak korang

Alhamdulillah Semoga bermanfaat untuk semua.. 





Friday, 19 January 2018

Vitamin B Penting Untuk Kesihatan

Salam Sejahtera

Adakah anda mendapat vitamin B yang mencukupi? 

Tekanan harian, tabiat pemakanan yang tidak sihat dan sesetengah bahan ubatan boleh meningkatkan risiko kekurangan bekalan vitamin B anda. Justeru itu, vitamin B merupakan keperluan asas dalam diet sihat kita.

B yang Lengkap dan Seimbang

                 


B Complex Shaklee menawarkan vitamin B yang lengkap, mengandungi 8 jenis vitamin B bagi membantu memelihara kesihatan yang baik.

•    B1, B2, B3, B6, biotin dan asid pantotenik membantu badan menukarkan protein, lemak dan karbohidrat kepada tenaga.*

•    Asid folik dan B12 membantu dalam pembentukan sel-sel darah merah di dalam tubuh.  Jumlah asid folik yang mencukupi dalam diet harian membantu mencegah kecacatan tiub neural bagi wanita yang merancang  kehamilan sebelum konsepsi dan semasa 12 minggu 
tempoh kehamilan bagi dos harian sebanyak 400 mcg.

Siapa yang sesuai ambil B-Complex Shaklee?

✔Semua golongan bermula dari umur 15 tahun ke atas sesuai mengambil B-Complex Shaklee. .
✔Sesuai untuk lelaki dan perempuan.
.
✔Mereka yang mengalami stress, keletihan dan beban kerja yang menekan juga digalakkan mengambil B-Complex Shaklee. .
✔Tidak lupa untuk mereka yang menjaga kecantikan wajah dan kulit terutama mereka yang mengalami tona kulit yang tidak sekata kerana B-Complex Shaklee membantu menggalakkan peredaran darah yang baik.

✔Ibu hamil ▪Ibu hamil juga amat digalakkan untuk mengambil B-Complex Shaklee kerana ia juga mengandungi asid folik. Asid folik yang bagus adalah apabila ianya hadir bersama dengan vitamin B bukan semata-mata asid folik

Sebarang pertanyaan dan pembelian produk boleh la menghubungi saya terus

Call / Whatsapp : 019-5434395
Email : hanabard105@gmail.com


Add Fb saya : Hana Deqna untuk chatting secara langsung engan saya berkenaan dengan produk.


Klik Like di FanPage saya : Hanna Vita's Shoppe

Konsultasi percuma hanya untuk pelanggan sahaja ya.


Untuk mendaftar ahli dan menikmati diskaun hebat bagi setiap produk Shaklee atau menjana pendapatan dengan bisnes Shaklee, sila klik DI SINI



  
Penafian: Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan





Thursday, 11 January 2018

Ostematrix Juga Bantu Semasa Bersalin

Salam Sejahtera




Sebenarnya ramai yang ingat kalsium hanya penting bila hamil dan lepas bersalin sahaja.Tetapi juga satu keperluan yang penting semasa proses Bersalin.  

Di kala melahirkan, ia satu keadaan yang sungguh merisaukan jika si ibu mahupon bayi alami masalah. Betul kan? 

Kalsium dan magnesium membantu dalam proses melahirkan anak. Jika magnesium dan kalsium tidak cukup, kekejangan boleh berlaku. 

Pada masa yang sama, gabungan kalsium dan magnesium ini membantu dalam mengecutkan rahim dan menolak bayi untuk keluar dengan lebih cepat tanpa membuatkan si ibu rasa kesakitan yang amat sangat. Ini kerana seluruh saraf badan mengalami ketenangan dan tidak stress.

Seandainya paras kalsium dan magnesium rendah di kala hampir bersalin dan melahirkan anak, proses kelahiran akan menjadi lebih panjang. 

Ibu alami tekanan dan boleh menimbulkan rasa sakit yang keterlaluan. Pada masa yang sama, pendarahan lebih banyak akan berlaku. Ia akan kepenatan, dan jika tidak mampu meneruskan, kemungkinan besar kelahiran secara czer akan dilakukan secara czer akan dilakukan secara emergency. 

Insya Allah sangat membantu jika diamal sepanjang kehamilan.  Saya hari tu amal Ostematrix jugak, pun dapat effect sama jugak. 

Segera la amal setiap hari.. 


Sebarang pertanyaan dan pembelian produk boleh la menghubungi saya terus

Call / Whatsapp : 019-5434395
Email : hanabard105@gmail.com


Add Fb saya : Hana Deqna untuk chatting secara langsung engan saya berkenaan dengan produk.


Klik Like di FanPage saya : Hanna Vita's Shoppe

Konsultasi percuma hanya untuk pelanggan sahaja ya.


Untuk mendaftar ahli dan menikmati diskaun hebat bagi setiap produk Shaklee atau menjana pendapatan dengan bisnes Shaklee, sila klik DI SINI


  
Penafian: Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan



Tuesday, 9 January 2018

Kejutan 2018 Shaklee

Assalamulaikum Salam Tahun baru semua...



Walaupun dah masuk 9 hari dah tapi mood tahun baru tetap masih panas...

 Alhamdulillah syukur kita masih dipanjangkan umur untuk jumpa tahun baru. Dapat la kita rencanakan tahun baru nie dengan lebih baik.

 Tajuk post ada kejutan shaklee.. Apadia tu...ya betul ada kejutan terbaik untuk anda..mesti tak sabar nak taw..  


               

Nie la kejutannya.. Alhamdulillah Shaklee keluarkan produk best kali nie.. Mesti  korang pun tak sabar jugak nak tahu apa bestnya produk baru nie..

Hana kongsi by gambar-gambar ya.  Sebab nie kan produk baru semua maklumat dah ada lengkap dah.  Nak terang lebih takut tersalah maklum pulak.

Ok jom sambung tengok gambar lain pulak..











Sebarang pertanyaan dan pembelian produk boleh la menghubungi saya terus

Call / Whatsapp : 019-5434395
Email : hanabard105@gmail.com


Add Fb saya : Hana Deqna untuk chatting secara langsung engan saya berkenaan dengan produk.


Klik Like di FanPage saya : Hanna Vita's Shoppe

Konsultasi percuma hanya untuk pelanggan sahaja ya.


Untuk mendaftar ahli dan menikmati diskaun hebat bagi setiap produk Shaklee atau menjana pendapatan dengan bisnes Shaklee, sila klik DI SINI


  
Penafian: Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan