Labels

CARA ORDER

INFO BERGUNA

Menu

Thursday, 14 December 2017

Sihat Dengan Vivix ,Pengedar Shaklee Paka 0195434395

Salam SejahteraBegitu bermaknanya kesihatan sekarang nie.  Dengan tahap kesihatan yang baik, semua keperluan dan tugasan dalam kehidupan dapat dijalankan degan sebaiknya.

Kali nie saya nak berkongsi cerita pengamal-pengamal supplimen Vivix yang sudah rasai perubahan keatas tubuh badan mereka.

Vivix memang terkenal dengan produk yang sangat berkualiti,  semua rumusan untuk penghasilan dikawal rapi dan Di jalankan banyak kajian bagi membuktikan 5 Vivix adalah suplimen antioksidan yang paling mampu membantu merawat pelbagai masalah kesihatan yang kronik.

 Testimoni pengamal Vivix 

is

Bagaimana Vivix Rencat Sel Kanser?

Ya daripada ia terus berleluasa, vivix datang rencat keadaan ini. Bukan cakap kosong, ia sudah pun dikaji dan terbukti kajian saintifik dari:

Kajian dalam Annals of The New York Academy of Sciences pada tahun 2011 melaporkan beberapa kajian awal menunjukkan resveratrol mempunyai kesan anti cancer.

Kajian yang diterbitkan oleh FACEB jurnal pada October2011 menunjukkan resveratrol berjaya menghalang sel cancer payu dara daripada membesar.

Kajian yang dibuat oleh University of Nebraska pada tahun 2008 mendapati resveratrol berjaya menghalang estrogen daripada bertindak balas dengan DNA dan menyebabkan cancer payu dara.

Kajian yang dibuat oleh University of Florida pada tahun 2011 menunjukkan resveratrol mempunyai sifat anti-carcinogenic yang boleh menghalang sel normal menjadi sel cancer.

Kajian yang dibuat oleh University of Kansas pada tahun 2012 menunjukkan resveratrol boleh membantu menghalang cancer prostate daripada membesar.
Sebarang pertanyaan dan pembelian produk boleh la menghubungi saya terus

Call / Whatsapp : 019-5434395
Email : hanabard105@gmail.com


Add Fb saya : Hana Deqna untuk chatting secara langsung engan saya berkenaan dengan produk.


Klik Like di FanPage saya : Hanna Vita's Shoppe

Konsultasi percuma hanya untuk pelanggan sahaja ya.


Untuk mendaftar ahli dan menikmati diskaun hebat bagi setiap produk Shaklee atau menjana pendapatan dengan bisnes Shaklee, sila klik DI SINI


  
Penafian: Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan

0 comments:

Post a Comment