Saturday, 18 November 2017

Rahsia Sebotol Ostematrix

Salam Sejahtera




Semalam masa nak buat pembelian stoks laju ja order masuk tiba - tiba. Bila check balik semua yang datang tu nakkan Ostematrix . Rata - rata semua yang pernah amal sebelum nie.

Rupanya ada rahsia disebalik sebotol Ostematrix . Sebab tu la ramai yang mengemarinya dan kosisten mengamalkannya.


Ostematrix ni kan,dia sebenaqnya bukan ada kalsium semata-mata tapi gabungan mineral lain macam magnesium,vitamin,boron,mangan,tembaga dan zink untuk memastikan ia berfungsi pada tahap yang paling optimum.

Masing-masing ada fungsi dia.

Vitamin untuk tambah kalsium ni kan ada banyak jugak brand lain  kat pasaran.Tapi yang special sangat pasai Ostematrix ni sebab dia ada BORON.

Mesti ada sebab kan kenapa kena add on BORON dalam OSTEMATRIX ni .Takkan la saja-saja nak tambah.

Fungsi utama BORON :

✔ Membantu dalam metabolisme tulang.
✔ Mengurangkan jangkitan kuman.
✔ Menukar vitamin D kepada bentuk aktif.
✔ Mengurangkan penyusutan kalsium dari tulang.
✔ Menguatkan tulang.
✔ Meningkatkan tahap testosteron.
✔ Meningkatkan tahap kemahiran berfikir.
✔ Meningkatkan penyusunan otot . 

Haa..banyak kan..patutla ramai yang jatuh hati dari botoi pertama teruih repeat order๐Ÿ˜๐Ÿ˜ termasok la saya .Sebab  Ostematrix nie bantu semua rutin harian  jadi mudah. Bantu merehatkan tubuh dengan sebaiknya.

Jom  tengok sapa yang perlukan Ostematrix

✅ Ibu hamil
✅ Individu yang kurang kalsium
✅ Ibu menyusu
✅ Ibu dalam berpantang
✅ Masalah kebas-kebas
✅ Lenguh lenguh badan
✅ INSOMNIA
✅ Sakit lutut
✅ Tenaga kurang/selalu letih
✅ Kekejangan
✅ Migrain
✅ Sembelit
✅ Masalah gigi
✅ Gastrik
✅ Yang tak suka minum susu tepung

Jom kita tengok pulak respon Testimoni yang dah syok amal Ostemtrix nie



Sebarang pertanyaan dan pembelian produk boleh la menghubungi saya terus

Call / Whatsapp : 019-5434395
Email : hanabard105@gmail.com


Add Fb saya : Hana Deqna untuk chatting secara langsung engan saya berkenaan dengan produk.


Klik Like di FanPage saya : Hanna Vita's Shoppe

Konsultasi percuma hanya untuk pelanggan sahaja ya.


Untuk mendaftar ahli dan menikmati diskaun hebat bagi setiap produk Shaklee atau menjana pendapatan dengan bisnes Shaklee, sila klik DI SINI


  
Penafian: Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan



Reactions:

0 comments:

Post a Comment