Labels

CARA ORDER

INFO BERGUNA

Menu

Tuesday, 21 November 2017

Fungsi Vivix Untuk Kesihatan Optimum


Anda berjumpa doktor, menjalani pemeriksaan kesihatan rapi dan didapati sihat. Anda mengelakkan diri daripada kuman selesema selama berbulan-bulan. Namun, ini tidak bererti anda dalam keadaan kesihatan optimum. 

Kesihatan optimum bermakna menjalani kehidupan dengan vitaliti yang kuat, bebas gejala yang menyukarkan dan penyakit kronik. 


Ini harus menjadi matlamat utama setiap orang untuk menikmati kesihatan fizikal, mental, emosi, dan rohani. Pendek kata, kesihatan optimum bermakna mencapai kemungkinan menjadikan diri yang terbaik dan untuk mencapai potensi anda yang sepenuhnya. 

Ia adalah keadaan yang memberi kesan kepada kesejahteraan keseluruhan diri dan untuk mencapainya, anda memerlukan suatu strategi seimbang, iaitu empat perkara penting - pemakanan, senaman, rehat dan sikap mental. 


Manfaat Vivix untuk kesihatan yang optimum

  1. Mengawal genetik dan melambatkan proses penuaan sel
  2. Melindungi dan memperbaiki DNA manusia . Setiap masa, tubuh kita terdedah kepada lebih sejuta serangan yang menyebabkan kerosakan DNA dan pengkalan data genetik yang menyebabkan fungsi sel terganggu dan proses penuaan menjadi lebih cepat dari yang sepatutnya
  3.  Vivix bertindak dengan menghalang serangan luar terutama daripada radikal bebas, melindungi dan memperbaiki DNA yang rosak. 
    Oleh kerana itulah ia sangat sesuai diambil oleh pesakit-pesakit yang telah menjalani rawatan kimoterapi agar sel-sel tubuh yang telah rosak dapat dikembalikan kepada keadaannya yang asal dan lebih sihat.
  4. Memperbaiki dan meningkatkan tenaga dalam sel. Semakin meningkat usia, tubuh kita akan mulai kehilangan tenaga dengan lebih cepat. Proses ini akan menyebabkan fungsi sel merosot. Dengan itu, vivix berfungsi menguatkan kembali tenaga sel tubuh. Vivix membantu menghasilkan mitokondria baru yang merupakan penjaga tenaga di dalam tubuh manusia.
  5. Membantu meningkatkan fungsi otak, kardiovaskular, imuniti dan sendi.
  6. Vivix melambatkan penghasilan AGE protein. AGE dan protein tidak sepatutnya bergabung. Namun, seiring dengan peningkatan usia, keupayaan tubuh untuk menghalang penggabungan AGE protein adalah terhad.  Penimbunan AGE protein ini akan menyebabkan kerosakan pada sel. Terdapat ramuan di dalam vivix yang mempunyai kuasa 10 kali ganda lebih hebat daripada resveratrol yang mampu menghalang pembentukan AGE protein.

Fungsi Vivix untuk kesihatan optimum, maka ramai la yang telah mencubanya. Hasilnya sangat memuaskan.. 

Nie sebahagian Testimoni yang sudah merasai perubahan selepas mengamalkan Vivix


Sebarang pertanyaan dan pembelian produk boleh la menghubungi saya terus

Call / Whatsapp : 019-5434395
Email : hanabard105@gmail.com


Add Fb saya : Hana Deqna untuk chatting secara langsung engan saya berkenaan dengan produk.


Klik Like di FanPage saya : Hanna Vita's Shoppe

Konsultasi percuma hanya untuk pelanggan sahaja ya.


Untuk mendaftar ahli dan menikmati diskaun hebat bagi setiap produk Shaklee atau menjana pendapatan dengan bisnes Shaklee, sila klik DI SINI


  
Penafian: Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan0 comments:

Post a Comment