Thursday, 5 October 2017

Promosi Oktober Memang Best

Salam Sejahtera


Oktober sudah datang.. Bila masuk ja awal bulan yang paling ditunggu oleh semua adalah promosi produk la.. 


Bila leader maklum ja promosi Oktober meriah sangat. Memang tak sabar sangat-sangat nak tahu..  Memang terlajak meriah .


Yang bestnya kali nie kalau promosi mesti tak boleh nak jangka . Tak macam dulu cuma tahu giliran produk mana yang akan dapat harga murah. Tapi kali nie lain ada yang lain.  Memgejutkan la jugak bila tiap kali tengok poster promosi awal bulan keluar. 


Ok saya mulakan dengan promosi pertama dulu. 


Korang tengok la... Giliran Esp promosi bulan nie..  Best produk yang saya sendiri amal bertahun. Best protien soya non gmo. 


Bestnya kali Shaklee bagi potongan 5% untuk 4 item Esp. Lebih jimat kan.  Memang rugi la kalau tak grab terus 4 tong





APA ITU ESP?

๐ŸŒธ Esp ataupun Energizing Soy Protein ialah protein soya yang berkualiti tinggi. Di datangkan dalam bentuk serbuk dgn berat 850g setiap canister. 

๐ŸŒธ Mengandungi 5 vitamin B yang penting; separuh daripada keperluan kalsium harian. 

๐ŸŒธ Protein soya ESP ni  soya bukan GMO ( Genitically modified organism) & dihasilkan di bawak satu program yg digelar "Identify Preservation Program (IPP) di mana kacang soya ditanam dan dijaga dgn teliti dari proses menanam sehingga saat pemprosessnya.

KENAPA MESTI MINUM ESP NI ?

๐ŸŒธ menyediakan tenaga berkekalan dan membantu menahan rasa lapar kerana bekalan tenaga dibekalkan secara konsisten

๐ŸŒธ Proten soya membantu mengurangkan kolestrol

๐ŸŒธ Kulit anjal & berseri

๐ŸŒธ Memulihkan kedutan

๐ŸŒธ Mempercepatkan pemulihan luka dan parut

๐ŸŒธ Membantu memulihkan pigmentasi,rambut gugur, melambatkan proses uban

๐ŸŒธMembantu menguatkan ingatan dan kecergasan 




Sebarang pertanyaan dan pembelian produk boleh la menghubungi saya terus

Call / Whatsapp : 019-5434395
Email : hanabard105@gmail.com


Add Fb saya : Hana Deqna untuk chatting secara langsung engan saya berkenaan dengan produk.


Klik Like di FanPage saya : Hanna Vita's Shoppe

Konsultasi percuma hanya untuk pelanggan sahaja ya.


Untuk mendaftar ahli dan menikmati diskaun hebat bagi setiap produk Shaklee atau menjana pendapatan dengan bisnes Shaklee, sila klik DI SINI


  
Penafian: Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan





Reactions:

0 comments:

Post a Comment