Tuesday, 10 October 2017

Hilangkan Parut Dengan Selamat

Salam Sejahtera


Bila hormon tak stabil maka datang la masalah yang paling tak syok sekali. Tumbuhnya jerawat bagai dibaja setiap hari, subur disekeliling muka..  

Naik lemah lagi, dah la subur tumbuhnya meninggalkan kesan tak cantik pulak kat muka tiap kali jerawat dah kecut.  Yang nie lagi tak selesa kalau hari-hari mengadap cermin.. 

Semua orang pernah alami situasi nie.  Nie saya cerita sebab saya baru ja lepas melaluinya.  Kes hormon tak stabil juga, masa pregnant kan semua tak berapa stabil.

Nie kulit muka saya masa pregnant baru nie.  Memang nampak ketara jerawat tumbuh + tinggalkan parut yang terang pulak tu. Sedikit tak senang duduk jugak camni.. 


Ini gambar terbaru selepas semuanya hilang entah kemana.  Mood happy la . Tak stress sangat bila belek muka kat cermin hari - hari 

Nie baru la nak masuk bab bagaimana pudarkan parut dengan selamat tanpa perlu tampal foundation tebal-tebal untuk tutup. 

Saya guna cara sempoi sangat.Hari - hari saya wajibkan ambil 3 suppliment nie. Memang tak miss. Kalau terlupa siang malam mesti topup balik.  3 suppliment yang mesti tu adalah... Pagi ESP mesti minum dulu.  Lepas tu tengahari Vitamin C + Alfalfa Complex. 


Konsep mudah , kulit yg cantik dengan pengambilan Set perfect iaitu ESP, VITAMIN C
sangat bagus utk kulit berminyak, kulit kusam, kulit berparut. 

ESP - Membaik pulih sel.
Sel rosak menyebabkan kulit luaran menjadi kusam, mudah ditumbuhi jerawat, parut susah hilang. Protein penting untuk pertumbuhan sel sel baru.

Vitamin C - Bina collagen.
Badan manusia tidak mampu membina collagen sendiri, penting amalkan Vitamin C utk dpt kulit yg cerah, matikan punca jerawat dari dalam, bebas dari resdung, kulit semakin flawles.

Kalau korang pernah alami macam saya memang mudah sangat.  Just sabar sikit sahaja untuk proses penyembuhan berjalan lancar. 

Nie saya kongsi untuk korang pengamal supplimen bagi tahun 2017. Memang ketara nampakn perubadan pada kulitnya.  Kesan parut pun dah tak sampai. 




Sebarang pertanyaan dan pembelian produk boleh la menghubungi saya terus

Call / Whatsapp : 019-5434395
Email : hanabard105@gmail.com


Add Fb saya : Hana Deqna untuk chatting secara langsung engan saya berkenaan dengan produk.


Klik Like di FanPage saya : Hanna Vita's Shoppe

Konsultasi percuma hanya untuk pelanggan sahaja ya.


Untuk mendaftar ahli dan menikmati diskaun hebat bagi setiap produk Shaklee atau menjana pendapatan dengan bisnes Shaklee, sila klik DI SINI


  
Penafian: Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan


Reactions:

0 comments:

Post a Comment