Wednesday, 13 September 2017

Kesan Ambil Alfalfa Complex Shaklee

Salam Sejahtera
Ada yang takut, risau untuk menghadapi kesan selepas mengambil supplement. Ya! Ia adalah proses penyembuhan atau dikenali sebagai healing crisis ya
Hari ini saya nak kongsikan tentang healing crisis penggunaan produk laris Shaklee iaitu Alfalfa Complex

APA HEALING CRISIS YANG DI ALAMI?
Rata-rata kesan healing crisis drpd makan Alfalfa ni adalah
-
🍀jerawat
🍀pening kepala
🍀bintik-bintik kecil
🍀hidung berair (sebab resdung)
🍀gatal-gatal

Ia merupakan proses penyembuhan yang biasa. Disebabkan Alfalfa Complex bertindak sebagai detox, ia mengeluarkan segala toksin di awal pengambilan Alfalfa Complex, so tak payah la korang risau ya

APA YANG PERLU DILAKUKAN SEPANJANG TEMPOH HEALING CRISIS?

Minum air kosong dengan banyak
Seelok-eloknya minum 1 liter air kosong bagi setiap 25kg berat badan. Contoh berat badan 50kg, air kosong yang mesti diminum ialah 2 liter

Mula ambil Alfalfa Complex pada dos yang rendah, cth mulakan 2 biji sekali ambil. Dos maksima yang ditulis pada botol Alfalfa Complex ialah 10 biji sehari

So, bila korang lalui phase healing crisis ni, jangan stop makan supplement ni ye sebab masa ni la semuanya yg toksik tu keluar daripada badan, just kena selalu minum banyak air macam kat atas ni

Sebarang pertanyaan dan pembelian produk boleh la menghubungi saya terus

Call / Whatsapp : 019-5434395
Email : hanabard105@gmail.com


Add Fb saya : Hana Deqna untuk chatting secara langsung engan saya berkenaan dengan produk.


Klik Like di FanPage saya : Hanna Vita's Shoppe

Konsultasi percuma hanya untuk pelanggan sahaja ya.


Untuk mendaftar ahli dan menikmati diskaun hebat bagi setiap produk Shaklee atau menjana pendapatan dengan bisnes Shaklee, sila klik DI SINI


  
Penafian: Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan



Reactions:

0 comments:

Post a Comment